Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 107

QUOTE(AuroraBO @ 2015 10 12, 15:58)
Aš irgi girdėjau, apie tas tabletes, kurios pas mus parduodamos,- norint, kad kažkiek padėtų reikia vandenyje daug tablečių ištirpinti ir tada gerti.
Aš milteliais naudoju šitą http://eu.iherb.com/...r-1-oz-28-g/329 viduje mažytis šaukšelis, ilgam užtenka. Pirkau tą šokolodinę skystą, tai man visai nesaldi  schmoll.gif dar pokeliais pirkau, tai irgi nepatiko, vieno per daug, nepatogu. Dar tabletėm planuoju nusipirkti.
Papildyta:

doh.gif na bet iš  doh.gif kur viską reikia žinoti

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raar @ 2015 10 12, 17:02)
2 vaistininkės skirtingose vaistinėse sakė. Kad svarbu, kokiu plotu jos pasiskleidžia organizme, kuo didesnis plotas, tuo geriau sutraukia toksinus.

Supratau. Jūs tik angliukus turite omeny? Maniau, kad apie visas buvo kalba mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(AuroraBO @ 2015 10 12, 16:58)
doh.gif na bet iš  doh.gif kur viską reikia žinoti

Nežinoti, o būti skneram, nepirkti giminėms, lai patys perkasi doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 12 spalio 2015 - 16:36
QUOTE(Monteverte @ 2015 10 12, 16:36)
Supratau. Jūs tik angliukus turite omeny? Maniau, kad apie visas buvo kalba mirksiukas.gif

Taip tik parodytas angliukų lapelyje tabletes 4u.gif

Kažką dar forumietės rašė, kad ir spirulinos tabletes reikėtų kramtyti, bet čia jau tiksliai nežinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raar: 12 spalio 2015 - 16:46
QUOTE(Terezza @ 2015 10 11, 13:47)
Nuo gimimo.

ne i tema. bet idomu pasidare, o kaip kudikelius grudinti? pvz mano vaikas dabar salo per tokius orus be papildomo sildymo namie, kaip rezultatas irzlus, negalejo ilgeliau miegoti, nolat glaudesi ir norejo valgyt, negi nesildyti vaiko ir neva grudinti?
Atsakyti
QUOTE(Caribian @ 2015 10 12, 17:48)
ne i tema. bet idomu pasidare, o kaip kudikelius grudinti? pvz mano vaikas dabar salo per tokius orus be papildomo sildymo namie, kaip rezultatas irzlus, negalejo ilgeliau miegoti, nolat glaudesi ir norejo valgyt, negi nesildyti vaiko ir neva grudinti?

Mums homeopatas liepė pratinti prie šalto vandens, nu rankas veidą nusiplauname su šaltu, bet kad ir vasara buvo, nu neužsipila jis ant galvos šalto vandens, baseine lauke irgi nesėdi ir į jūrą nė per kur nelipa - ne jo arklukas, negali pakęsti šalto vandens, bet juk vaiko neklykinsi netraumuosi ir nekiši į šaltą vandenį doh.gif taip ir vargstam toliau, sergam ir sergam verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2015 10 12, 16:50)
Labas,
norejau pasidalinti savo patirtimi su pastu.

Čia tai geras doh.gif Pažiūrėjau į savo siuntinių istoriją ir apšalau , rugsėjo mėn ( visi 11 dienos) 4 siuntiniai jau namie, o dar vienas 28 dienos pakeliui, suma iki 20 dolerių. Gausis, kad 5 per mėnesį, net bijau paštą tikrinti... Ot tos choleros nuolaidos, norėjau šampūnais ir dezodorantais apsirūpinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raar @ 2015 10 12, 12:51)
OT: Iš kur pigiausiai Green People tušą galima atsisiųsti? LT yra už 17€ dabar, bet esu pigiau pirkus ~12€ su akcijomis.

Mane irgi labai domina. Siunčiausi keliskart iš naturisimo.com kai kainuodavo 11.75 svarų ir ten dažnai nuolaidos kodukai būna, tai išeidavo apie 14 eur, bet dabar 13.75 svarų, tai ta pati kaina gaunasi, kaip ir čia...
Atsakyti
QUOTE(Caribian @ 2015 10 12, 16:48)

Oi, tai juk nesakau, kad vaika reikia saldyt biggrin.gif . Tiesiog neperkaitint. Kudikiui turi buti silta, bet ne karsta. Kambariai turi buti vedinami. Namie kepuryciu tikrai nereikia. Siltas kojinytes mauti tik tuomet, kai nosyte salta.
Veliau, didesnius, ismaudzius perlieti kiek vesesniu vandeniu. Po savaites dar pamazint temperatura. Dar po savaites dar viena laipsni nuimti. Kol galiausiai treju-ketveriu metu vaika jau ramia sirdim apipilti saltu vandeniu is krano, nusluostyt, aprengt pizama ir paleisti basa nueiti i lova isvedintam kambary. Dar pakeliui galima leisti atsigerti pieno tiesiai is saldytuvo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2015 10 12, 19:32)
Dar pakeliui galima leisti atsigerti pieno tiesiai is saldytuvo. 4u.gif

tik nepamirškit dantų išsivalyti tarp pieno ir lovos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(san @ 2015 10 12, 20:05)
tik nepamirškit dantų išsivalyti tarp pieno ir lovos mirksiukas.gif

O taip. Savaime suprantama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2015 10 08, 19:21)
per kiek laiko muitine turi patikrinti dok? Niekur nerandu termino, laiko nuo 09.30, jokiu ziniu, galvoju, gal ka netiksliai ar nelabai aiskiai pateikiau, gal skambint jiems, kazi ar gausiu kokia info?

Ar gavote jau siuntinį? ax.gif Mano siunta nuo 09.30 irgi užlaikyta doh.gif Deklaravau per post.lt. Jokių žinių schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lašas jūroj @ 2015 10 13, 00:10)
Ar gavote jau siuntinį? ax.gif Mano siunta nuo 09.30 irgi užlaikyta doh.gif Deklaravau per post.lt. Jokių žinių schmoll.gif

Vakar paisemiau, skambinau visur ir I muitine ir I pasta. Pavyko paste gauti info, kad buvo siustas papildomas laiskas, kurio as negavau ir nerdau nei spam nei siuksliadezei, del to kad deklaravime truksta dokumentu, tada siunciau papildomai info apie kiekviena preke, nors kainos iherb psl jau ir buvo pasikeitusios. Sudejau visus dok, isssiunciau penktadieni po piet, paleido pirmadien nakti, kiek supratau tai jie ir per ieigines dirba. g.gif
Atsakyti