Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 107

QUOTE(elizieja @ 2015 10 11, 14:24)
Mergaitės, rekomenduokite hyaluroną?  4u.gif

Sita turejau wish liste http://eu.iherb.com/...0-capsules/4457
Atsakyti
Vis ieškau hialiurono, norėčiau parsisiųst tą:
http://www.iherb.com...-oz-30-ml/23583
Priminkit man- aš negaliu jo pirkt, nes virš 22 eurų? smile.gif
gal patars kaip apgaut iherbą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo super.toma: 12 spalio 2015 - 12:39
QUOTE(Hippie @ 2015 10 09, 17:15)
riešutų (išskyrus žemės)

kuo blogai žemės? 4u.gif

QUOTE(Malena @ 2015 10 09, 18:12)
Čia gi kapsulės. Kapsulės ne tik brangesnės, bet ir blogiau veikia nei elementarus angliukas.
http://www.eurovaist...0-tableciu.html

O pigesnis "angliukas" yra maximos savitarnoj.

Kad tabletė veiktų, ją reikia sukramtyti pilnai, įdomu, ar yra nors vienas tą darantis g.gif (dėl tos priežasties kaip tik girdėjau, kad kapsulės geriau veikia,nei tabletės, nes jas neteisingai žmonės naudoja).

QUOTE(yuki @ 2015 10 10, 08:38)
ką aš ir paaiškinau - kad į subtotal žiūrėti neužtenka. rewardsus reikia pridėti ir tada skaičiuoti.

QUOTE(yuki @ 2015 10 10, 10:15)
kas mokėjot paskutiniu metu mokesčius, parodykit, už kokius krepšius mokėjot?

nustatymui, ar reikės mokėti muitą, ar nereikės, t.y. prekių vertės nustatymui muitinė naudoja tik subtotal, viskas ok 1 psl parašyta 4u.gif

Kitas klausimas, ką muitinė naudoja, jei mūsų prekių vertė (iherbe = subtotal) viršija 22EUR. Teoriškai turėtų sudėti prekių vertė su siuntimo išlaidomis ir tada paskaičiuoti 31 proc importo pvm, bei pridėti ~8,69€ pašto tarpininkavimo mokestį.

Bet va čia man galai nesusieina....

Kas mokėjote, gal galite parodyti krepšelė ir paskaičiuotą sumą?

Norėjo apmokestinti mano tokį krepšelį (buvo paskaičiuotas importo mokestis, tačiu neėmiau ir prašiau panaikinti muitinės, nes 22€ neviršija 22 € leidžiamų - tai peržiūrėjo ir panaikino):

Subtotal €22.00
Shipping €4.85
Tax €0.00
Reward (€5.80)
Total Cancelled €0.00
Order Total €21.05

??? Keista, kad išvadose mokesčio suma buvo apskaičiuota taip:
Prekių vertė 22€, apmokestinama suma 36€ , mokestis 8€ + ~8,69€ paštui = ~16,69€

Nesuprantu - kodėl nuo sumos 36€ apskaičiuoti norėjo mokestį????
apvalink kaip nori, tiek neisgauna, net blogiausiu atveju (jei kiekvieną sumą atskirai apvalinčiau ir nežiūrėšiau, kad į subtotal rewards ir taip jau buvo pridėti) 22+5+6 = 33€
Papildyta:
OT: Iš kur pigiausiai Green People tušą galima atsisiųsti? LT yra už 17€ dabar, bet esu pigiau pirkus ~12€ su akcijomis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raar: 12 spalio 2015 - 12:47
QUOTE(raar @ 2015 10 12, 13:43)
Subtotal €22.00
Shipping €4.85
Tax €0.00
Reward (€5.80)
Total Cancelled €0.00
Order Total €21.05
??? Keista, kad išvadose mokesčio suma buvo apskaičiuota taip:
Prekių vertė 22€, apmokestinama suma 36€ , mokestis 8€ + ~8,69€ paštui = ~16,69€

Nesuprantu - kodėl nuo sumos 36€ apskaičiuoti norėjo mokestį????
apvalink kaip nori, tiek neisgauna, net blogiausiu atveju (jei kiekvieną sumą atskirai apvalinčiau ir nežiūrėšiau, kad į subtotal rewards ir taip jau buvo pridėti) 22+5+6 = 33€

Tai 22 subtotal + šipingas 5+ paštui 9 ir gaunas 36 apmokestinamoji vertė. Jau kažkada diskutavom, kad pašto išlaidos irgi apmokestinamos O kas per mokestis 8 eur?
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2015 10 11, 11:09)
Tai bandykite po viena, bet geriau iki pietu. Kordicepsas reguliuoja imuniteta, galima ir profilaktiskai, bet daugiau negu kapsule neduociau. Ligos metu kokias 2 kapsules, bet ne daugiau.

Gal galite patarti, koki kordicepsa uzsakyti 3 metu vaikui ? ax.gif Ir suaugusiam zmogui ?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 10 12, 12:52)
Tai 22 subtotal + šipingas 5+ paštui 9 ir gaunas 36 apmokestinamoji vertė. Jau kažkada diskutavom, kad pašto išlaidos irgi apmokestinamos O kas per  mokestis 8 eur?

O, aiškuma, dėkui 4u.gif

8€ tai ir yra kaip suprantu tas importo mokestis 21% nuo 36€ doh.gif
Atsakyti
QUOTE(raar @ 2015 10 12, 13:51)
Kad tabletė veiktų, ją reikia sukramtyti pilnai, įdomu, ar yra nors vienas tą darantis  g.gif (dėl tos priežasties kaip tik girdėjau, kad kapsulės geriau veikia,nei tabletės, nes jas neteisingai žmonės naudoja).

Kur čia taip girdėjot? Tai kodėl pats gamintojas neliepia kramtyti, tik tam tikras, kurios ir nurodomos kaip chewable?
Atsakyti
Sveikos, kurią stevia geriausia pirkti, gal galit parekomenduoti?
Atsakyti
Labas,
norejau pasidalinti savo patirtimi su pastu. Kadangi pirmam psl to nera parasyta, tai pamaniau gali buti vertinga.
Kai paskutini karta buvo akcija -20proc visoms grozio prekems uzsakiau 4siuntinius,sau,artimiesiems,kolegoms, is savo paskyros. Iherbas visus tvarkingai (o galejo sikart neskubet) atsiunte man rugsejo pabaigoje,..Sulaukiau is deklarantu ziniu kaip visad pateikiau el pastu reikiamus dokumentus (nevirsija 22eur), BET man atrase,kad gavus 4 siuntinius is vienos parduotuves per kalendorini menesi butina forminti BAD ir tai kainuoja nemazai..visa info zemiau

Taikant Bendrijos muitinės kodekso įgyvendinimo nuostatų 238 straipsnio antrąją įtrauką sudarančiomis panašių operacijų sekos dalį laikomos ketvirta ir paskesnės komercinio pobūdžio prekių siuntos, siunčiamos to paties siuntėjo tam pačiam gavėjui arba gaunamos to paties gavėjo iš to paties siuntėjo per vieną kalendorinį mėnesį. Todėl Jums ( gaunate 4 siuntas per 1 kalendorinį mėnesį iš to paties siuntėjo) būtina forminti Bendrąjį Administracinį dokumentą (importo deklaraciją). . Šią procedūrą atlieka muitinės tarpininkai. BAD sutvarkymo įkainis Lietuvos pašte – 11,89 EUR už pirmą lapą ir 5,95 EUR už kiekvieną kitą; papildomų lapų skaičius priklauso nuo to, kiek prekių rūšių yra siunčiama siuntiniuose. Prašau, praneškite ar naudositės Lietuvos pašto tarpininkų paslaugomis ar turite savo tarpininkus. Ar esate registruotas muitinės prievolininkų registre (turite suteiktą EORI kodą)?

visos susirasinejimo (nes jiems neprisiskambinsi) istorijos nerasysiu, bet galiausiai pasirinkau sprendima issiusti viena siunta atgal iherbui (viena nare pagelbejo parasydama, kad taip atgausiu 80 proc sumos,nezinojau)..

Rasinetis apie si reikala nelabai turiu laiko temoj, jei kam kiltu klausimu, rasykit.. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pokahonta: 12 spalio 2015 - 15:51
QUOTE(Monteverte @ 2015 10 12, 16:07)
Kur čia taip girdėjot? Tai kodėl pats gamintojas neliepia kramtyti, tik tam tikras, kurios ir nurodomos kaip chewable?

Aš irgi girdėjau, apie tas tabletes, kurios pas mus parduodamos,- norint, kad kažkiek padėtų reikia vandenyje daug tablečių ištirpinti ir tada gerti.

QUOTE(Tauriel @ 2015 10 12, 16:34)
Sveikos, kurią stevia geriausia pirkti, gal galit parekomenduoti?

Aš milteliais naudoju šitą http://eu.iherb.com/...r-1-oz-28-g/329 viduje mažytis šaukšelis, ilgam užtenka. Pirkau tą šokolodinę skystą, tai man visai nesaldi schmoll.gif dar pokeliais pirkau, tai irgi nepatiko, vieno per daug, nepatogu. Dar tabletėm planuoju nusipirkti.
Papildyta:
QUOTE(pokahonta @ 2015 10 12, 16:50)
Labas,
norejau pasidalinti savo patirtimi su pastu. Kadangi pirmam psl to nera parasyta, tai pamaniau gali buti vertinga.

doh.gif na bet iš doh.gif kur viską reikia žinoti
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 10 12, 15:07)

2 vaistininkės skirtingose vaistinėse sakė. Kad svarbu, kokiu plotu jos pasiskleidžia organizme, kuo didesnis plotas, tuo geriau sutraukia toksinus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raar: 12 spalio 2015 - 16:03
QUOTE(diana34 @ 2015 10 12, 14:17)
Gal galite patarti, koki kordicepsa uzsakyti 3 metu vaikui ?  ax.gif  Ir suaugusiam zmogui ?

Vaikui nuo 1,5 metuku po puse samtelio milteliu duodavau kai sloga prasidedavo http://eu.iherb.com/...-g-powder/50609. O suaugusiems is geresniu sitas, bet jis brangesnis http://eu.iherb.com/...eggie-caps/4246, arba pigesnis irgi standartizuotas 8% http://eu.iherb.com/...60-veggie-caps/, trik kad priedu jau turi.
Atsakyti