QUOTE(Hippie @ 2015 10 09, 17:15)
kuo blogai žemės?
QUOTE(Malena @ 2015 10 09, 18:12)
Čia gi kapsulės. Kapsulės ne tik brangesnės, bet ir blogiau veikia nei elementarus angliukas.
http://www.eurovaist...0-tableciu.html
O pigesnis "angliukas" yra maximos savitarnoj.
Kad tabletė veiktų, ją reikia sukramtyti pilnai, įdomu, ar yra nors vienas tą darantis
(dėl tos priežasties kaip tik girdėjau, kad kapsulės geriau veikia,nei tabletės, nes jas neteisingai žmonės naudoja).
QUOTE(yuki @ 2015 10 10, 08:38)
ką aš ir paaiškinau - kad į subtotal žiūrėti neužtenka. rewardsus reikia pridėti ir tada skaičiuoti.
QUOTE(yuki @ 2015 10 10, 10:15)
kas mokėjot paskutiniu metu mokesčius, parodykit, už kokius krepšius mokėjot?
nustatymui, ar reikės mokėti muitą, ar nereikės, t.y. prekių vertės nustatymui muitinė naudoja tik subtotal, viskas ok 1 psl parašyta
Kitas klausimas, ką muitinė naudoja, jei mūsų prekių vertė (iherbe = subtotal) viršija 22EUR. Teoriškai turėtų sudėti prekių vertė su siuntimo išlaidomis ir tada paskaičiuoti 31 proc importo pvm, bei pridėti ~8,69 pašto tarpininkavimo mokestį.
Bet va čia man galai nesusieina....
Kas mokėjote, gal galite parodyti krepšelė ir paskaičiuotą sumą?
Norėjo apmokestinti mano tokį krepšelį (buvo paskaičiuotas importo mokestis, tačiu neėmiau ir prašiau panaikinti muitinės, nes 22 neviršija 22 leidžiamų - tai peržiūrėjo ir panaikino):
Subtotal 22.00
Shipping 4.85
Tax 0.00
Reward (5.80)
Total Cancelled 0.00
Order Total 21.05
??? Keista, kad išvadose mokesčio suma buvo apskaičiuota taip:
Prekių vertė 22, apmokestinama suma 36 , mokestis 8 + ~8,69 paštui = ~16,69
Nesuprantu - kodėl nuo sumos 36 apskaičiuoti norėjo mokestį????
apvalink kaip nori, tiek neisgauna, net blogiausiu atveju (jei kiekvieną sumą atskirai apvalinčiau ir nežiūrėšiau, kad į subtotal rewards ir taip jau buvo pridėti) 22+5+6 = 33
Papildyta:
OT: Iš kur pigiausiai
Green People tušą galima atsisiųsti? LT yra už 17 dabar, bet esu pigiau pirkus ~12 su akcijomis.