Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 107

QUOTE(ginnntare @ 2015 10 07, 22:13)
pirmo pirkimo 5 doleriu nuolaida neuzkibs muitineje?  4u.gif

Neužkibs, jei Subtotal suma bus iki 22€.
Atsakyti
Kokia gera šios dienos nuolaida bigsmile.gif Out-of-Africa-Pure-Shea-Butter-with-Vitamin-E-Vanilla-2-oz-56-g/40430 kaip tik žiemai tepaliukas.
Atsakyti
siaubas, kaip siuntimas cia pabrango, ar man tik atrodo
Papildyta:
QUOTE(Dottie @ 2015 10 05, 08:40)
žiema ateina, nesąmonės prasideda...
ką patartumėt pagerti nuo besikartojančių pūslės uždegimų?  g.gif

pasakykite kokia jusu mityba?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 08 spalio 2015 - 08:00
QUOTE(Rožės vardas @ 2015 10 08, 08:51)
siaubas, kaip siuntimas cia pabrango, ar man tik atrodo

Ir mano pirma reakcija buvo tokia smile.gif Bet temoje merginos kaip tik tuo tik džiaugiasi, nes už tą sumą galima siųstis sunkesnes prekes - kaina nuo to nesikeičia. Kai buvo pigesnis siuntimas, tai su juo gerai buvo siųstis lengvas prekes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Abuelita @ 2015 10 08, 07:53)
Ir mano pirma reakcija buvo tokia smile.gif Bet temoje merginos kaip tik tuo tik džiaugiasi, nes už tą sumą galima siųstis sunkesnes prekes - kaina nuo to nesikeičia. Kai buvo pigesnis siuntimas, tai su juo gerai buvo siųstis lengvas prekes  mirksiukas.gif

na gal...as siunciu papildus, kuriu cia ne su ziburiu nerasi. jie lengvi ir vieni uzima ta 22 suma smile.gif sampunas mano "Margarita". smile.gif visvien brangu...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grei @ 2015 10 06, 21:00)
Dantų balinimas juodąja anglimi, gal verta visai išbandyti  bigsmile.gif http://eu.iherb.com/...-Capsules/50929
https://www.youtube....2&v=XUiJ0vZzoLA

bet tai jas ne gerti reikia, kaip išsiverčiau instrukciją, bet valytis dantis išardžius kapsule g.gif ar ne? tada galima ir paprastą "Aktyvuota anglis" ar pan.kur turiu vaistinėlėje... ar taip?reiktų vyrui, kuris rūko, mano ir taip išbalinti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvarta: 08 spalio 2015 - 09:50
QUOTE(kvarta @ 2015 10 08, 09:43)
bet tai jas ne gerti reikia, kaip išsiverčiau instrukciją, bet valytis dantis išardžius kapsule g.gif  ar ne? tada galima ir paprastą "Aktyvuota anglis" ar pan.kur turiu vaistinėlėje... ar taip?reiktų vyrui, kuris rūko, mano ir taip išbalinti  biggrin.gif

Rimtai gi net nepagalvoju, kad pas mus ta anglis centus kainuoja doh.gif biggrin.gif gera mintis pirma ant vyro išbandyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2015 10 08, 08:57)
na gal...as siunciu papildus, kuriu cia ne su ziburiu nerasi. jie lengvi ir vieni uzima ta 22 suma smile.gif sampunas mano "Margarita". smile.gif  visvien brangu...smile.gif

Aš siunčiuas resveratoli, suma neviršyta, o vis tiek pakibo siuntinukas sad.gif( ir taip antrą kart
Gal galima kaip nors muitinei forminti dokumnetus, kaip dovaną ar ką, nesinori vėl mokėt už išmuitinimus ir t.t.
Gal kam taip buvo ???
Atsakyti
jei nevirsyta suma, tai lengvai tai irodysite.
Atsakyti
per kiek laiko muitine turi patikrinti dok? Niekur nerandu termino, laiko nuo 09.30, jokiu ziniu, galvoju, gal ka netiksliai ar nelabai aiskiai pateikiau, gal skambint jiems, kazi ar gausiu kokia info?
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2015 10 08, 20:21)
per kiek laiko muitine turi patikrinti dok? Niekur nerandu termino, laiko nuo 09.30, jokiu ziniu, galvoju, gal ka netiksliai ar nelabai aiskiai pateikiau, gal skambint jiems, kazi ar gausiu kokia info?

Per viena darbo diena atsako, jei peteiket dokumentus per post.lt. Jeigu el. Pastu ilgiau uztrunka. Jeigu nera nauju laisku gal galima pasiskambinti nurodant muitines reg, nr. Turetu paaiskinti
Atsakyti
QUOTE(rasosrasotos @ 2015 10 08, 22:55)
Per viena darbo diena atsako, jei peteiket dokumentus per post.lt. Jeigu el. Pastu ilgiau uztrunka. Jeigu nera nauju laisku gal galima pasiskambinti nurodant muitines reg, nr. Turetu paaiskinti

Per post lt pateikaiu, o nr tai turiu pasto registracijos, muitines neturiu ar tai tas pats g.gif
Atsakyti