Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 107

QUOTE(Monteverte @ 2015 10 02, 11:16)
Pas mane irgi yra taip buvę, tai pridaviau paštą į rrt.lt ir greitai situacija pasitaisė

Gal galima butu detaliau (kur ten kam ir ka reiketu rasyti),nes paskutiniu metu jau ne tik man, bet ir vyrui nepristato registruotu laisku. Jau n kartu randu uzrasa ant dezes,kad netilpo i krepsa biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės, gal vitamino c serumą kas rekomenduotų? Ir šiaip dar kokį serumą riebiai T zonai. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirtyšė @ 2015 10 02, 15:20)
aciu uz atsakyma.
nuskaiciuota suma uz visas prekes. nebuvo patvirtinbta, kad nebus ideta preke.
o kur reikia rasyti?
orders@iherb.com  ar kitur?

As visad per Live chat rasau, tik turekit po ranka uzsakymo numeri, greiciau susiziures. Ta suma gali pervesti i kortele, gali ir rewardais grazinti.
Atsakyti
QUOTE(Leja11 @ 2015 10 02, 15:23)
Gal galima butu detaliau (kur ten kam ir ka reiketu rasyti),nes paskutiniu metu jau ne tik man, bet ir vyrui nepristato registruotu laisku. Jau n kartu randu uzrasa ant dezes,kad netilpo i krepsa  biggrin.gif

Man irgi tas pats, du pranešimai pašto dėžutėj, nors visą dieną namie buvau. Matyt per didelės dėžutės, kad nešiotų. Nes iš kiniečių kai užsisakinėdavau, visad registruotus atnešdavo.
QUOTE(linamog @ 2015 10 02, 15:53)
As visad per Live chat rasau, tik turekit po ranka uzsakymo numeri, greiciau susiziures. Ta suma gali pervesti i kortele, gali ir rewardais grazinti.

Aš irgi per Live chat rašau, pervedė į kortelę, tik gali prašyt nufotografuot. Rewardsais gal grąžina kai kažkiek jais buvo atsiskaityta g.gif .
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 10 02, 15:53)

as kazkokia Contact form'a uzpildziau, kur prie kontaktu yra.
ar cia tas pats? blush2.gif

QUOTE(Maja Di @ 2015 10 02, 16:02)
.

Aš irgi per Live chat rašau, pervedė į kortelę, tik gali prašyt nufotografuot. Rewardsais gal grąžina kai kažkiek jais buvo atsiskaityta g.gif .

o ka fotografuoti? g.gif
deze jau atidaryta, kaip parodyti, kad ten nebuvo prekes, kai atidariau?
Atsakyti
QUOTE(Mirtyšė @ 2015 10 02, 16:23)
as kazkokia Contact form'a uzpildziau, kur prie kontaktu yra.
ar cia tas pats?  blush2.gif
o ka fotografuoti? g.gif
deze jau atidaryta, kaip parodyti, kad ten nebuvo prekes, kai atidariau?

Man buvo ne ta prekė įdėta du kartus, tai prašė nufotografuot. Fotografavau visą turinį. Kitą kart tėvų adresu siuntinys buvo, tai parašiau, kad nėra galimybės nufotografuot, grąžino ir taip pinigus, o už įdėtą prekę nereikėjo mokėt.
Atsakyti
QUOTE(Leja11 @ 2015 10 02, 15:23)
Gal galima butu detaliau (kur ten kam ir ka reiketu rasyti),nes paskutiniu metu jau ne tik man, bet ir vyrui nepristato registruotu laisku. Jau n kartu randu uzrasa ant dezes,kad netilpo i krepsa  biggrin.gif

Užeikit į svetainę ir paieškokite vietos skundams, aš tikrai mintinai nebepamenu tiksliai
Papildyta:
Nežinau ar mano info tiksli, bet regis turi teisę nenešti, tik jei siuntinys daugiau nei 2 kg. Iki 2 regis turi nešti į namus
Papildyta:
QUOTE(Rimuska5005 @ 2015 10 02, 14:38)
mergaites,  reikia pagalbos.
pirma karta per ne vienerius metus zukliuvo muitinei mano siustas siustinukas.
siuntinuko verte buvo 29.26 dolerio. pateikiau muitinei visus dokumentus o muito priskaiciavo be keliu centru 17 eur. Cia normalu?
kaip mn toliau elgtis? yra pasirinkimas neatsiiminet siuntinio, grazins ji siuntejui ir as susigrazinsiu pinigus? ar jau tokios galimybes nera?

Tai galvokit ką darot kitą kartą. Juk parašyta temos pradžioje už kiek pirkti. Galit neatsiimt, turėtų grąžint berods 80 proc. sumos, atmetus ir siuntimą. Už jį neatgausit
Atsakyti
Ir aš pakibau ant tų šepetių. biggrin.gif krepšelis

O šį prieš porą dienų gavau: krepšelis.
Atsakyti
sveikos merginos
PADEKITE, KURI SUSIDURETE

is 5 siuntinuku 4 uzkliuvo muitinei, visi iki22eur sumos.Surasiau el pastu visa info+dok pateikiau ir gaunu tokia rasliava, kad kadangi per menesi gavau is sios parduotuves daugiau nei 4 siuntinius,tai turiu pildyti BAD del importo per pasto deklarantus ar per savo deklarantus,ar kas susidure?? blink.gif blink.gif

NENORIU cia diskusiju,nes tikiu is ten irgi paskaito musu temas,bet jei kas susidure,bukit zmones parasykite,patarkite i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2015 10 02, 10:37)
jau gavau laišką, mano siunta paleista  thumbup.gif

Aš irgi lapelis gavau, akd paleido, kur rašiau, akd verte buvo =22€ paštas muita paskaicaivo, tada arsiau parsyma muitinei perskaiciuoti ir ji visokiu papildomu dokumentu prase, detalesniu, ir paleido. Na taip i rturejo buti, gaila laiko visu sugaisto. LT gauta 2015-09-03, atsiimsiu tik 10-03.

QUOTE(Monteverte @ 2015 10 02, 15:57)
Nežinau ar mano info tiksli, bet regis turi teisę nenešti, tik jei siuntinys daugiau nei 2 kg. Iki 2 regis turi nešti į namus

neseniai tikslinausi,m tai paardoksas. Nesa iki 2 kg i namus, bet registruotus pirmenybinius, ant kuriu yra zalias PRIME lipdukas (kas ji uzklijuoja???), tu nenesa, bet uz juos ir paraso nereikalauja atsiimant paste padeti - o tokei isi mano iherbiniai siuntiniai biggrin.gif gaunu dabar atsiimeneti paste :/

pardzioje aiskina, kad turi ensti iki 2 kg tiek pastas tiek konsultantai, bet pasigilinus, o kodel man neatnese, atrado sia priezasti.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 10 02, 16:02)

Ne. Man patogiau, kai rewardsais, iskart galiu panaudot, nereik laukti pinigu suvaiksciojimo.
Atsakyti
Ar dabar yra galimybė pirmam pirkimui 10 usd nuolaidą gaut? Ar jie "nebemato" pradinės kainos ir po nuolaidos turi būt 40 usd?
Atsakyti