Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 107

QUOTE(Abuelita @ 2015 09 30, 15:43)
Turbūt ryt gausit iš psddvs@post.lt el. laišką, kad Jūsų siunta xxx sėkmingai deklaruota muitinei, išleista į laisvą apyvartą ir artimiausiu metu bus išsiųsta į Jus aptarnaujantį paštą, o poryt atsiras įrašas post.lt, kad Siunta išsiųsta į gavėjo paštą. Bent jau man taip buvo su pirmu siuntiniu. O ir su antru panašiai - vakar apie 15.30 deklaravau, šiandien 12:43 gavau laišką iš psddvs@post.lt, o post.lt dar nėra naujų įrašų.

vis dar negaunu jokio laiško, o post.lt irgi vis tas pats. ar čia labai blogai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2015 10 01, 16:40)
vis dar negaunu jokio laiško, o post.lt irgi vis tas pats. ar čia labai blogai?  unsure.gif

Gal ne mastau.gif Ir aš nesulaukiau šiandien paštininkės (o taip tikėjaus) g.gif Post.lt irgi atnaujinimų nėra. Bet jie turbūt taip sparčiai nedirba, kaip mes norėtumėm huh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2015 10 01, 16:40)
vis dar negaunu jokio laiško, o post.lt irgi vis tas pats. ar čia labai blogai?  unsure.gif

Mano irgi tas pars įrašas nuo vakar. Nebesisiųsiu daugiau registruotų, daugiau nervų kainuoja. O kadangi dar nėra dingęs nė vienas siuntinys, tai ir dėl taupumo ax.gif . Bandysiu akcijinius šepetėlius:
krepšelis
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 10 01, 21:15)
Mano irgi tas pars įrašas nuo vakar. Nebesisiųsiu daugiau registruotų, daugiau nervų kainuoja. O kadangi dar nėra dingęs nė vienas siuntinys, tai ir dėl taupumo ax.gif . Bandysiu akcijinius šepetėlius:
krepšelis

o aš apskritai per žioplumą registruotu siunčiausi, nedažnai siunčiuosi, nepastebėjau jokių naujovių, paspaudžiau ant mažesnės siuntimo kainos (dabar galvoju gal dar mažesnė neregistruota buvo g.gif ) ir taip gavosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2015 10 01, 22:47)
o aš apskritai per žioplumą registruotu siunčiausi, nedažnai siunčiuosi, nepastebėjau jokių naujovių, paspaudžiau ant mažesnės siuntimo kainos (dabar galvoju gal dar mažesnė neregistruota buvo  g.gif ) ir taip gavosi  doh.gif

Nebuvo, tada buvo ta pati kaina, tik nuo svorio priklausė.
Atsakyti
Jau pikta, tai negaliu. Pasirodė įrašas post.lt, kad paštininkė ir šiandien "nerado" nieko namuose (o tikrai buvau) doh.gif censored2.gif Tai dabar garantuota šimtu procentų, kad ir šeštadienį taip pat "nerado". Tik vėjų tada nekėliau, nes gal tikrai stebuklingu būdu pataikė į tas 10 min, kai buvau išbėgus.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 10 01, 23:28)
Nebuvo, tada buvo ta pati kaina, tik nuo svorio priklausė.

jau gavau laišką, mano siunta paleista thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Abuelita @ 2015 10 02, 11:36)
Jau pikta, tai negaliu. Pasirodė įrašas post.lt, kad paštininkė ir šiandien "nerado" nieko namuose (o tikrai buvau) doh.gif censored2.gif Tai dabar garantuota šimtu procentų, kad ir šeštadienį taip pat "nerado". Tik vėjų tada nekėliau, nes gal tikrai stebuklingu būdu pataikė į tas 10 min, kai buvau išbėgus.

Pas mane irgi yra taip buvę, tai pridaviau paštą į rrt.lt ir greitai situacija pasitaisė
Atsakyti
mergaites, reikia pagalbos.
pirma karta per ne vienerius metus zukliuvo muitinei mano siustas siustinukas.
siuntinuko verte buvo 29.26 dolerio. pateikiau muitinei visus dokumentus o muito priskaiciavo be keliu centru 17 eur. Cia normalu?
kaip mn toliau elgtis? yra pasirinkimas neatsiiminet siuntinio, grazins ji siuntejui ir as susigrazinsiu pinigus? ar jau tokios galimybes nera?
Atsakyti
sveikos mergaites,
ir as su klausimu pas jus 4u.gif

dariau uzsakyma, kuriame buvo 4 prekes. siandien gavau siuntini, trys is uzsakytu prekiu yra, plius ideta vaikisku sausainiu dezute, o vienos prekes nera.
ar gali taip buti, kad siuncia skirtingose siuntose? g.gif

pirma karta taip atsitiko, galvoju gal laiska jiems rasyti, kad nera vienos prekes...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirtyšė: 02 spalio 2015 - 14:10
QUOTE(Mirtyšė @ 2015 10 02, 15:09)
sveikos mergaites,
ir as su klausimu pas jus  4u.gif

dariau uzsakyma, kuriame buvo 4 prekes. siandien gavau siuntini, trys is uzsakytu prekiu yra, plius ideta vaikisku sausainiu dezute, o vienos prekes nera. 
ar gali taip buti, kad siuncia skirtingose siuntose?  g.gif
pirma karta taip atsitiko, galvoju gal laiska jiems rasyti, kad nera vienos prekes...

Rasykit, grazins pinigus uz neideta preke. Nebent uzsakyme yra patvirtinta, kad tos prekes nebus, ir nuskaiciuota suma be jos.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 10 02, 15:18)
Rasykit, grazins pinigus uz neideta preke. Nebent uzsakyme yra patvirtinta, kad tos prekes nebus, ir nuskaiciuota suma be jos.

aciu uz atsakyma.

nuskaiciuota suma uz visas prekes. nebuvo patvirtinbta, kad nebus ideta preke.

o kur reikia rasyti?
orders@iherb.com ar kitur?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirtyšė: 02 spalio 2015 - 14:20