Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 107

QUOTE(Abuelita @ 2015 10 01, 09:57)
Jeigu prisegimui, tai gautą el. laišką (pirmą) išsisaugau PDF formatu ir jį prisegu.
Jeigu skiltyje "Prekės(ių) aprašymas", tai darau po vieną prekę "Copy-Paste" iš el. laiško į tą formą.

Aciu
O kaip i sia tema ikelt?
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2015 10 01, 10:05)
Aciu
O kaip i sia tema ikelt?

Ai, ne to klausėt ax.gif
Krepšelio viršuj dešinėj yra "Share Your Chart". Bet čia jeigu dar nepirkta. Jeigu pirkta, tai jau tada lyg nebegalima pasidalinti savo krepšeliu mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2015 10 01, 08:36)
Kaip tik akciją paskelbė 

thumbup.gif retai kada būna kramtuškėms akciją mūsų mėgstamoms thumbup.gif

nebuvo seniau suaugusiųjų, tai paskui matyt ir nebeieškojau. Jei sudėtis nesiskiria, tai imčiu tik suugusių variantą, nes anas buteliukas žiauriai nepatogus, o suaugusiems tai normali viršūnėlė, galima manau ir padozuoti mažiau spaudžiant, nes galvutė neaerozolinė, tai nemanu, akd bus agresyvi... (tame turbūt skirtumas - purškalo kiekyje)
Atsakyti
QUOTE(raar @ 2015 09 30, 13:57)
taip, saldiklis, geras jis. skaičiau, kad kažkaip ten sinusų bakterijas gerai būtent ksilitolis naikina/plius kam alerginiai sinusitai iškyla padeda (paradoksas - bakterijos juk cukrų mėgsta smile.gif ), tai mes šį jau seniai perkame:
http://www.iherb.com...l-oz-22-ml/8646

nosį tai gerokai pagriaužia, o ir gerklėje super saldu pasidaro, ir pakuotė purškimui nelabai maloni, na bet dėl savęs biggrin.gif

o nuo zalios slogos padeda?
Atsakyti
QUOTE(Abuelita @ 2015 10 01, 09:57)
Jeigu prisegimui, tai gautą el. laišką (pirmą) išsisaugau PDF formatu ir jį prisegu.
Jeigu skiltyje "Prekės(ių) aprašymas", tai darau po vieną prekę "Copy-Paste" iš el. laiško į tą formą.

Kaip isaugote laiska pdf formatu? blush2.gif
Mano siuntinys irgi pastrigo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kryziuke @ 2015 10 01, 12:11)
Kaip isaugote laiska pdf formatu?  blush2.gif

Aš primityviai darau: įeinu į laišką, renkuos spausdint ir tada kur "Destination" spaudžiu "Change" ir renkuosi vietoj spausdintuvo "Save as PDF" (gmail pas mane).
Atsakyti
QUOTE(Abuelita @ 2015 10 01, 12:39)
Aš primityviai darau: įeinu į laišką, renkuos spausdint ir tada kur "Destination" spaudžiu "Change" ir renkuosi vietoj spausdintuvo "Save as PDF" (gmail pas mane).

Aciu Jums labai 4u.gif
Einu pildyt jiems meiles laisko smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
siryt norejau padaryti uzsakyma, bet raso, ka kortele nepraeina. Nors toki pat uzsakyma su ta pacia kortele esu dariusi keleta kartu pries tai. Ar ten niekas nesikeicia nuo 10 01 d.? Kai parinkinejau siuntima ten kazkas buvo parasyti iki 09 30... Gal zinot kazka?
Atsakyti
kartoju, gi dauguma turi vaikų - pagelbėkit 4u.gif
Labas rytas 4u.gif baigiu pražilt doh.gif
Kokie yra geriausi ir natūraliausi kramtomi multivitaminai ir mineralai vaikams 4u.gif (vaik.5m ir 8m)
Šie geri (ačiū Monteverte) : bet čia nėra geležies, o jos reikėtų, ar gerai suprantu..
http://eu.iherb.com/...***-Bears/24315

po to šita firma gera, bet man reikia kramtomų, ar guminukų, žodžiu ne lašų.. :
http://eu.iherb.com/...rmulas kids#p=1
galbūt senbuvės siunčiasi ir patartų 4u.gif galima ir AŽ 4u.gif

Ačiū labai

user posted image
[/quote]
Atsakyti
QUOTE(kryziuke @ 2015 10 01, 10:52)
o nuo zalios slogos padeda?

nežinau.... g.gif

Čai rašo pvz:

"Sinusito gydymas ksilitoliu

Pasirodo, viena iš sinusito priežasčių (bent jau taip rodo kaip kurie moksliniai tyrimai) yra bakterijų suformuotos biofilm (panašiai kaip apnašos ant dantų), kurios baterijos suteikia apsauga. Ir vienas iš būdų kaip gydyti sinusitą yra plauti sinus čia anksčiau aprašytu metodu, tik i vandeni idėti Ksilitolio cukraus, apie kuri esu rašęs atskirai. .......Kitas būdas dar tiesiog lašinti ksilitolio tirpalą (vėlgi idėti į vandenį truputį ksilitolio, ištirpinti) į nosį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raar: 01 spalio 2015 - 12:41
QUOTE(kvarta @ 2015 10 01, 13:35)
kartoju, gi dauguma turi vaikų - pagelbėkit 4u.gif
Labas rytas 4u.gif  baigiu pražilt  doh.gif
Kokie yra geriausi ir natūraliausi kramtomi multivitaminai ir mineralai vaikams 4u.gif  (vaik.5m ir 8m)

Jei su geležim,- imk Rainbow kramtomos žvaigždutės su probiotikais, rainbow su enzimais
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2015 10 01, 14:03)
Jei  su geležim,-  imk Rainbow kramtomos žvaigždutės su probiotikais, rainbow su enzimais

Ačiūūūū 4u.gif
Atsakyti