Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 107

QUOTE(Abuelita @ 2015 09 30, 10:45)
Nesijaudinkit smile.gif Eilinis "patikrinimas". Tiesiog užpildykit viską, pateikit ir ramiai sau laukit mirksiukas.gif

labai ačiū 4u.gif ką tik užpildžiau, lauksiu kas bus toliau smile.gif pirmą kartą man taip, tai nelabai aišku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2015 09 30, 11:04)
pirmą kartą man taip, tai nelabai aišku  biggrin.gif

Tai ir man prieš savaitę buvo pirmas kartas smile.gif
Pirmo siuntinio vertė 21.71 Eur, antro - 21.61 Eur (be siuntimo). Ir abu siuntiniai sudomino muitininkus ax.gif Matyt, reik jiems kažkokį tikrinimų planą įvykdyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(raar @ 2015 09 30, 10:53)
Kad jau leidžia sunkiai pirkti, tai pasiėmiau vėl indaplovei miltelių  thumbup.gif
krepšelis

Patiko tie milteliai?

QUOTE(Abuelita @ 2015 09 30, 11:17)
Pirmo siuntinio vertė 21.71 Eur, antro - 21.61 Eur (be siuntimo). Ir abu siuntiniai sudomino muitininkus ax.gif Matyt, reik jiems kažkokį tikrinimų planą įvykdyt rolleyes.gif

Man paskutiniu metu visus be išimties tikrina...
Atsakyti
Vel gavau is iherb dovanu 10 usd. Jau ne pirma karta, bet gaunu tik i viena vieninteli e-mail, kurio beveik nenaudoju, niekada i kitus.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Abuelita @ 2015 09 30, 10:17)

dar g.b. kad suma doleriais ant dėžutės viršija leistiną; aš visus registruotus be išimties gavau deklaruoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raar: 30 rugsėjo 2015 - 11:41
QUOTE(Shalimar @ 2015 09 30, 11:54)
Vel gavau is iherb dovanu 10 usd. Jau ne pirma karta, bet gaunu tik i viena vieninteli e-mail, kurio beveik nenaudoju, niekada i kitus.. g.gif

Negavau nė į vieną (turiu 4 ax.gif ). Mano du siuntiniai guli Rodunios kely post.lt rodo. Ir abu nebrangūs ax.gif iki 20 eur. Negi reiks deklaruot g.gif .
Atsakyti
QUOTE(raar @ 2015 09 30, 12:41)
dar g.b. kad suma doleriais ant dėžutės viršija leistiną;

O kokia ta suma JAV doleriais?
21.71 Eur - ant dėžutės buvo 24.32 USD, bet man galai nesueina, nes padauginus 21.71 Eur iš kurso, esančio muitinės psl. (visą rugsėjį buvo 1.1041), gaunasi 23.97 USD g.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2015 09 30, 12:54)
Negi reiks deklaruot g.gif .

Per pora valandų paaiškės ax.gif Aš taip vakar kas valandą refrešinau post puslapį. Buvo vilties, kad trečias įrašas bus "Siunta išsiųsta į gavėjo paštą", deja, pamačiau kitokį biggrin.gif
Atsakyti
Mano rugsėjo 15 dienos, 20,63 eur. pažiūrėjau, kad praleido- nereikia deklaruoti ax.gif
Prie trialų kremas http://eu.iherb.com/...-oz-50-ml/39108 tik kai ant jo paspaudi, rodo kainą 1,79 eur, o šiaip 10,91 eur., gal rytoj bus kaip dienos akcija? Kažin ar vertas dėmesio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2015 09 30, 11:54)

ir aš gavau, tik į vieną, nors neperku iš visų biggrin.gif
beje man tik porą dienų jie galioja
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2015 09 29, 14:03)
Dar atsirado nosies purškalo mėginukas su ksilitoliu, o ksilitolis tai saldiklis

taip, saldiklis, geras jis. skaičiau, kad kažkaip ten sinusų bakterijas gerai būtent ksilitolis naikina/plius kam alerginiai sinusitai iškyla padeda (paradoksas - bakterijos juk cukrų mėgsta smile.gif ), tai mes šį jau seniai perkame:
http://www.iherb.com...l-oz-22-ml/8646

nosį tai gerokai pagriaužia, o ir gerklėje super saldu pasidaro, ir pakuotė purškimui nelabai maloni, na bet dėl savęs biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raar: 30 rugsėjo 2015 - 12:58
QUOTE(Abuelita @ 2015 09 30, 12:05)
O kokia ta suma JAV doleriais?
21.71 Eur - ant dėžutės buvo 24.32 USD, bet man galai nesueina, nes padauginus 21.71 Eur iš kurso, esančio muitinės psl. (visą rugsėjį buvo 1.1041), gaunasi 23.97 USD g.gif

Iherb skaiciuoja savo kursu, o ne is musu muitines puslapio. Del to ir reikia detis krepseli doleriais, o pries pirkima persijungti i eurus. Turi ir doleriais buti leistina to metu suma ir eurais nedaugiau 22.

Tu akcijiniu kremuku turejau du vienetus, kai po 4$ kainavo, visai smagus, lengvi, drekinantis, tinka pries makiaza, uz tokia kaina tikrai verta imti http://eu.iherb.com/...-oz-50-ml/39108
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2015 09 30, 15:22)
Del to ir reikia detis krepseli doleriais, o pries pirkima persijungti i eurus. Turi ir doleriais buti leistina to metu suma ir eurais nedaugiau 22.

Man, kaip naujokei, dar šita vieta nelabai aiški.
Tarkim, pirkimo dienos muitinės kursą (pvz., 1.1041) dauginam iš 22 Eur ir gaunam saugią sumą JAV doleriais (24.29), taip?
Bet jeigu iHerb kitu kursu skaičiuoja, tai tada toks skaičiavimas nėr tikslus. Ar niekad tikslus ir nebūna, reik kažkiek "užmest" palikimui?
Atsakyti