Isimeciau ir as abiems vaikams tu Hugo mistu
Sakykit kaip su tais Andalou sampunais, turejau melyna, bet man nebuvo labai ypatingas.. Paemiau dabar Moisture rich (plaukai sausi, dazyti) ir galvoju ar verta dar imti Sunflower & Citrus... Gal geriau Dessert essence koki
Ne į temą paklausu, ką Lietuvoj perkat nuo gerklės skausmo 10 metų vaikui? Nelabai padeda tas iherbinis http://www.iherb.com...-oz-118-ml/5461 . Tik tiek kad skanus
QUOTE(Maja Di @ 2015 09 29, 14:51)
Ne į temą paklausu, ką Lietuvoj perkat nuo gerklės skausmo 10 metų vaikui? Nelabai padeda tas iherbinis http://www.iherb.com...-oz-118-ml/5461 . Tik tiek kad skanus
Labai veiksmingas Yox purškalas. Jis su jodu, tai dar reikėtų pasidomėti kiek/ar jo galima naudoti. Man toks įtarimas, kad po jo naudojimo prasidėjo bėdos su spuogais.
Duoda net 8 -ius Sierra-Bees balzamus už 1 $ gaila, kad visi vienodi
Dar atsirado nosies purškalo mėginukas su ksilitoliu, o ksilitolis tai saldiklis ar ne
http://eu.iherb.com/...-oz-333-g/42571
Sveikos, norėjau paklausti ar šį saldiklį galima naudoti kavai saldinti? ar čia tik kepiniams? Ir jei kas bandėt, ar neturi to kartaus poskonio kaip stevija(na netinka ji man kavoje nors tu ką)?
Sveikos, norėjau paklausti ar šį saldiklį galima naudoti kavai saldinti? ar čia tik kepiniams? Ir jei kas bandėt, ar neturi to kartaus poskonio kaip stevija(na netinka ji man kavoje nors tu ką)?
QUOTE(Shalimar @ 2015 09 29, 10:48)
Sakykit kaip su tais Andalou sampunais, turejau melyna, bet man nebuvo labai ypatingas.. Paemiau dabar Moisture rich (plaukai sausi, dazyti) ir galvoju ar verta dar imti Sunflower & Citrus... Gal geriau Dessert essence koki
Man abu tie Andalou smagus, bet skirtumo kaip ir nejauciu tarp ju. Ne po viena sunaudojus esu, pirksciau vel kada. Tik talpos ju didesnes nei iprastai ir siaip labai skalsus, tai man nusibosta naudot net kai turiu tuo metu dar viena ar du kitus sampunus.
QUOTE(Shalimar @ 2015 09 29, 09:48)
turejau andalou Sunflower &Citrus, bent jau man nieko ypatingo, daugiau nekartosiu, Dessert Essence mano plaukams labiau patiko
QUOTE(Shalimar @ 2015 09 29, 10:48)
Man issausejo plaukai nuo dazymo zolemis, tai atradau ir jau kuri laika naudoju Desert essence kokosini sampuna ir kondicionieriu is visu simto milijono rusiu,ka bandziau, dar acure organics lemongrass+argan sampunas ir kondicionierius patiko-minkstuciai silkiniai plaukai po jo o is andalou daugiau nieko nekartoju na,bet cia labai individualu
QUOTE(kometaa @ 2015 09 30, 09:19)
Kurių dienų siuntinukus gaunate, ar dar yra laukiančių 10 dienos?
9 d. pirkimo 21 d. jau buvo LT, bet gavau tik 28 d., nes teko deklaruot ir paštininkė šeštadienį a la nerado (buvau išbėgus tik 10 minučių - stebuklingu būdu į tą laiką pataikė ).
13 d. pirkimo 29 d. atsirado post.lt įrašai, tai, nelaukdama "meilės" laiško (nes turbūt tik šiandien ar ryt jį gausiu), deklaravau (ir vėl ). Tikiuos, šiandien paleis, o ryt jau gal ir paštininkės sulauksiu.
Jūs pagal Tracking Number pasižiūrėkit pašte - galbūt irgi teks deklaruot
labai reikia pagalbos
ką tik gavau registruotą laišką, kad tipo mano vaddu gauta siunta, joje siunčiamos prekės yra ne Europos sąjungos kilmės, todėl siunta turi būti pateikta ir deklaruota muitinei. ar čia ir skaitosi, kad mano suma užkliuvo muitinei? o suma buvo tikia
Order Total
Subtotal21.74
Shipping2.66
Tax0.00
Reward0.00
Total Cancelled 0.00
Order Total 24.40
ar yra šansų, kad neapmuitintų? galvojau galima siųst iki 22 eur.
ką tik gavau registruotą laišką, kad tipo mano vaddu gauta siunta, joje siunčiamos prekės yra ne Europos sąjungos kilmės, todėl siunta turi būti pateikta ir deklaruota muitinei. ar čia ir skaitosi, kad mano suma užkliuvo muitinei? o suma buvo tikia
Order Total
Subtotal21.74
Shipping2.66
Tax0.00
Reward0.00
Total Cancelled 0.00
Order Total 24.40
QUOTE(Kaira @ 2015 09 30, 10:41)
Order Total
Subtotal21.74
Shipping2.66
Tax0.00
Reward0.00
Total Cancelled 0.00
Order Total 24.40
Order Total
Subtotal21.74
Shipping2.66
Tax0.00
Reward0.00
Total Cancelled 0.00
Order Total 24.40
Nesijaudinkit Eilinis "patikrinimas". Tiesiog užpildykit viską, pateikit ir ramiai sau laukit