Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 107

Isimeciau ir as abiems vaikams tu Hugo mistu biggrin.gif

Sakykit kaip su tais Andalou sampunais, turejau melyna, bet man nebuvo labai ypatingas.. Paemiau dabar Moisture rich (plaukai sausi, dazyti) ir galvoju ar verta dar imti Sunflower & Citrus... Gal geriau Dessert essence koki g.gif
Atsakyti
Ne į temą paklausu, ką Lietuvoj perkat nuo gerklės skausmo 10 metų vaikui? Nelabai padeda tas iherbinis http://www.iherb.com...-oz-118-ml/5461 . Tik tiek kad skanus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 09 29, 14:51)
Ne į temą paklausu, ką Lietuvoj perkat nuo gerklės skausmo 10 metų vaikui? Nelabai padeda tas iherbinis  http://www.iherb.com...-oz-118-ml/5461 . Tik tiek kad skanus biggrin.gif

Labai veiksmingas Yox purškalas. Jis su jodu, tai dar reikėtų pasidomėti kiek/ar jo galima naudoti. Man toks įtarimas, kad po jo naudojimo prasidėjo bėdos su spuogais.

Duoda net 8 -ius Sierra-Bees balzamus už 1 $ gaila, kad visi vienodi ax.gif
Dar atsirado nosies purškalo mėginukas su ksilitoliu, o ksilitolis tai saldiklis g.gif ar ne g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AuroraBO: 29 rugsėjo 2015 - 14:11
http://eu.iherb.com/...-oz-333-g/42571

Sveikos, norėjau paklausti ar šį saldiklį galima naudoti kavai saldinti? ar čia tik kepiniams? Ir jei kas bandėt, ar neturi to kartaus poskonio kaip stevija(na netinka ji man kavoje nors tu ką)?
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2015 09 29, 10:48)
Sakykit kaip su tais Andalou sampunais, turejau melyna, bet man nebuvo labai ypatingas.. Paemiau dabar Moisture rich (plaukai sausi, dazyti) ir galvoju ar verta dar imti Sunflower & Citrus... Gal geriau Dessert essence koki g.gif

Man abu tie Andalou smagus, bet skirtumo kaip ir nejauciu tarp ju. Ne po viena sunaudojus esu, pirksciau vel kada. Tik talpos ju didesnes nei iprastai ir siaip labai skalsus, tai man nusibosta naudot net kai turiu tuo metu dar viena ar du kitus sampunus.
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2015 09 29, 09:48)

turejau andalou Sunflower &Citrus, bent jau man nieko ypatingo, daugiau nekartosiu, Dessert Essence mano plaukams labiau patiko
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2015 09 29, 10:48)

Man issausejo plaukai nuo dazymo zolemis, tai atradau ir jau kuri laika naudoju Desert essence kokosini sampuna ir kondicionieriu smile.gif is visu simto milijono rusiu,ka bandziau, dar acure organics lemongrass+argan sampunas ir kondicionierius patiko-minkstuciai silkiniai plaukai po jo ax.gif o is andalou daugiau nieko nekartoju schmoll.gif na,bet cia labai individualu wink.gif
Atsakyti
Sveikos,
Kurių dienų siuntinukus gaunate, ar dar yra laukiančių 10 dienos?
Atsakyti
QUOTE(kometaa @ 2015 09 30, 09:19)
Kurių dienų siuntinukus gaunate, ar dar yra laukiančių 10 dienos?

9 d. pirkimo 21 d. jau buvo LT, bet gavau tik 28 d., nes teko deklaruot ir paštininkė šeštadienį a la nerado (buvau išbėgus tik 10 minučių - stebuklingu būdu į tą laiką pataikė doh.gif).
13 d. pirkimo 29 d. atsirado post.lt įrašai, tai, nelaukdama "meilės" laiško (nes turbūt tik šiandien ar ryt jį gausiu), deklaravau (ir vėl huh.gif). Tikiuos, šiandien paleis, o ryt jau gal ir paštininkės sulauksiu.
Jūs pagal Tracking Number pasižiūrėkit pašte - galbūt irgi teks deklaruot 4u.gif
Atsakyti
labai reikia pagalbos 4u.gif
ką tik gavau registruotą laišką, kad tipo mano vaddu gauta siunta, joje siunčiamos prekės yra ne Europos sąjungos kilmės, todėl siunta turi būti pateikta ir deklaruota muitinei. ar čia ir skaitosi, kad mano suma užkliuvo muitinei? o suma buvo tikia
Order Total
Subtotal€21.74
Shipping€2.66
Tax€0.00
Reward€0.00
Total Cancelled €0.00
Order Total €24.40

ar yra šansų, kad neapmuitintų? galvojau galima siųst iki 22 eur.
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2015 09 30, 10:41)
ką tik gavau registruotą laišką, kad tipo mano vaddu gauta siunta, joje siunčiamos prekės yra ne Europos sąjungos kilmės, todėl siunta turi būti pateikta ir deklaruota muitinei. ar čia ir skaitosi, kad mano suma užkliuvo muitinei? o suma buvo tikia
Order Total
Subtotal€21.74
Shipping€2.66
Tax€0.00
Reward€0.00
Total Cancelled €0.00
Order Total €24.40

ar yra šansų, kad neapmuitintų? galvojau galima siųst iki 22 eur.

Nesijaudinkit smile.gif Eilinis "patikrinimas". Tiesiog užpildykit viską, pateikit ir ramiai sau laukit mirksiukas.gif
Atsakyti
Kad jau leidžia sunkiai pirkti, tai pasiėmiau vėl indaplovei miltelių thumbup.gif
krepšelis
Atsakyti