Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 107

Man tu nauju Acure skutimosi putu neduoda isidet g.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 09 15, 11:07)
Man tu nauju Acure skutimosi putu neduoda isidet  g.gif

Man taip rašo: Note: Due to special ingredients in this product, this product can not be shipped with Air shipping services.

Nepastebėjau nuo kada akcija kabo: , jei perki šį http://eu.iherb.com/...oz-414-ml/64542 kartu su vienu iš šių produktų http://eu.iherb.com/Hair-Special gauni papildomą 5 $ nuolaidą. Labiausiai tai domina collagen generator atsiliepimai tai labai geri ax.gif gaila kad abu kartu viršija leistiną sumą 47 centais unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AuroraBO: 15 rugsėjo 2015 - 10:50
QUOTE(FruitCocktail @ 2015 09 14, 20:56)
Beje, gavau kažkurios rekomenduotą Out of Africa sviestmedžio sviestą, kurį naudosiu kūdikio užpakaliukui - labai smagi tekstūra  thumbup.gif

oi, kodėl tik užpakaliukui? mes naudojam visur - kaip rankų kremą, šaltu periodu - kaip veido apsaugą, įsibrėžus ar kitiems odos pažeidimams.
žodžiu, tinka ir sveikai, ir pažeistai odai, taip pat minkštinti, drėkinti, be to apsaugo ir nuo vėjo, ir nuo saulės, žiemą ir vasarą.
nebeperku jokių rankų kremų, kūno sviestų ir pan. dalykų.
vienas sviestmedis atstoja juos visus.

QUOTE(pokahonta @ 2015 09 15, 09:08)
nu viskas,su sita 20off tikrai I bankrota nusivarysiu,

drinks_cheers.gif blink.gif biggrin.gif

QUOTE(~me2za~ @ 2015 09 15, 09:47)
Susikroviau krepseli lyyyygiai uz 22eur. Ar yra galimybe, kad apmuitins? Visada keleta centu iki 22e trukdavo, nu bet dabar taip susideliojo  g.gif Bijau uzsakyt net smile.gif

perkat eurais? tuomet viskas gerai
Atsakyti
Sveikos, nuo kokio amziaus vaikams si galima duot? Niekur nerandu g.gif
http://eu.iherb.com/...l-oz-30-ml/5170
Atsakyti
QUOTE(kryziuke @ 2015 09 15, 12:34)
Sveikos, nuo kokio amziaus vaikams si galima duot? Niekur nerandu  g.gif
http://eu.iherb.com/...l-oz-30-ml/5170

o nuo kokio amžiaus galima vartoti antibiotikus? smile.gif nuo bet kokio.

pau darco yra natūralus antiobiotikas.

atsakymą cituoju, citata ne mano, kažkieno iš šio forumo:

"Na aš naudoju taip:
vaikams 2 ir 4 metuku:
kai tik pamatau pirmuosius pozymius - sloga, ciaudulys pradedu duoti 3-4k.dx1kaps. Jei liga progresuoja didinu doze, didziausia kokia esu davusi tai 7-8kaps per para. kai jau buvo kosulys stiprus, sloga temperatura auksta tada duodu kas 3 ar 4 val. reguliariai visa para. ir nakti keliu isgerti. tada dazniausiai 2-3 paroj ivyksta tas luzis ir pradeda gereti. kai jau pradeda tempa kristi padetis stabilizuojasi siek tiek retinu, viena koki karta nakti praleidziam, tada stengiuosi velai jau apie kokia 11 val vakare suduoti ir pakeliu kokia 6val ryte isgerti. jei matau kad dar pagerejo palieku kas 4 val bet jau tik diena, specialiai nebekeliu nakti ar ryte. taip duodu dar kuri laika, priklausomai nuo ligos, situacijos paskui palieku 3kxd po 1 kaps. o kai jau beveik pasveikes dar kelias dienas po 0,5kapsx3k.d. Aisku dar salia ir inhaliuojames, ir vaistukus kokius nuo kosulio, ar slogos, arbatos, sidabrinis vanduo, sarminis vanduo ir visos kitos naturalios priemones kokias tik sugalvoju smile.gif
jei sau, tai irgi priklausomai nuo situacijos, jei tik pajuntu kad gerkle jau siek tiek ima, ar kaulus pradeda skaudet, ciaudau tada po 2kapsx3k.d.
Vyras buvo apsirges jau tempa buvo pradejusi kilti tai 5k.d.x2kaps. paskui mazinom.
Vyresnysis (14m) buvo apsirges, tempa o po keliu dienu reikejo vaziuot i plaukimo varzybas, tai ir po 3kapsx6k.d. pora dienu pagere, paskui jau mazinom.
Esme tu naturaliu antibiotiku kad reikia daznai, reguliariai vartoti, geriau (jei tik uztenka nusiteikimo)mazesnem dozem bet dazniau. ir ilgesni laika reikia pagerti, tai nera kaip paracetamolis, isgeriau ir praejo. ir jau ligai traukiantis, ar jei atrodo kad jau pasveikom reiktu dar kelias dienas pagerti.
Ir dar didelis pliusas, ypac siuo metu siauciant gripams, cheminiai antibiotikai viruso neveikia, o pau d'arco veikia ir bakterija ir virusa taigi sekmingai galima juo vaduotis nuo gripo."
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2015 09 15, 11:47)
Man taip rašo: Note: Due to special ingredients in this product, this product can not be shipped with Air shipping services.

Aš per mobilią programėlę bandžiau kraut, tiesiog nedėjo į krepšelį ir nieko nerašė. Įdomu, kokie čia jau tie ingredientai g.gif

Aš su 20% nuolaida padariau tris užsakymus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GammaOrionis: 15 rugsėjo 2015 - 12:03
QUOTE(~me2za~ @ 2015 09 15, 09:31)
Jeigu atmintis nepaveda, kazkur girdejau, kad iki 10 pakuociu galima siustis.
Tai jusu siuntinys dar nepaleistas?

Dar nepaleistas, palikau pašte su prašymu perskaičiuoti. Sakė, kad gali iki 2 sav trukti.

Papildyta:
QUOTE(AuroraBO @ 2015 09 15, 09:34)
10 pakuočių galima siųstis. Arbatos 100 gr. Gal kokių kvepalų prisidėjai?

Ačiū, 10 nebuvo, 6 vnt tik,

Gal turite nuorodą į tą įstatymą su kiekiais?

krepšelis toks, buvo = 22€:

https://secure.iherb...00248_NOW-09510

enzimų 3 dėžutės po 10 kaps.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raar: 15 rugsėjo 2015 - 12:18
QUOTE(raar @ 2015 09 15, 13:11)

tas paskutinis preparatas skydliaukei skirtas? Čia profilaktiškai naudojate ar vietoj kažko?
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2015 09 15, 12:28)
oi, kodėl tik užpakaliukui? mes naudojam visur - kaip rankų kremą, šaltu periodu - kaip veido apsaugą, įsibrėžus ar kitiems odos pažeidimams.
žodžiu, tinka ir sveikai, ir pažeistai odai, taip pat minkštinti, drėkinti, be to apsaugo ir nuo vėjo, ir nuo saulės, žiemą ir vasarą.
nebeperku jokių rankų kremų, kūno sviestų ir pan. dalykų.
vienas sviestmedis atstoja juos visus.
drinks_cheers.gif blink.gif  biggrin.gif
perkat eurais? tuomet viskas gerai

Gal Out of Africa minkštesnis, lengvai tepasi? Aš Alaffia pirkau, tai vos nagu atkabinu...nelabai patinka toks kietas.

QUOTE(GammaOrionis @ 2015 09 15, 13:02)
Aš per mobilią programėlę bandžiau kraut, tiesiog nedėjo į krepšelį ir nieko nerašė. Įdomu, kokie čia jau tie ingredientai  g.gif

Aš su 20% nuolaida padariau tris užsakymus  doh.gif

Ten kažką apie suspausto oro balionėlį rašo, gal sprogt gali bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(raar @ 2015 09 15, 13:11)
Dar nepaleistas, palikau pašte su prašymu perskaičiuoti. Sakė, kad gali iki 2 sav trukti.
Papildyta:
Ačiū, 10 nebuvo, 6 vnt tik,

Gal turite nuorodą į tą įstatymą su kiekiais?

https://www.e-tar.lt...AR.92CDF067DAF6
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2015 09 15, 13:47)
Gal Out of Africa minkštesnis, lengvai tepasi? Aš  Alaffia pirkau, tai vos nagu atkabinu...nelabai patinka toks kietas.

tai alaffia gal rafinuotas?
out of africa tikras, toks, koks ir turi būti, gal kaip kietas kokosas, tik elastiškesnis, sunku apibūdinti.

va, kakavos sviestą esu parsisiuntus, kaip akmuo blink.gif , neįsivaizduoju, kaip naudoti. papasakokit, kas turit, kaip su juo elgtis unsure.gif
Atsakyti
Gavau 28 dienos siuntinuka, ragausime arbata, tik viena ir atsiunciau.

Kakavos sviesta pasildzius ir issukus su alyvuogiu aliejumi, konsistencija galima bent kokia padaryti, dar prideti arbatmedzio, ar levandu eteriniu.
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2015 09 14, 11:14)
Kartais įdeda, dabar gavau nežinau kelintą drožtuką, o kitame dildę.

Gal bandėt Andalou-Naturals-Cleansing-Milk-Apricot-Probiotic-Age-Defying- jis kaip suprantu brandesnei odai tinka, kažin ar nusipraustų su juo BB kremas?

Turiu, man tiek BB, tiek mineraline gerai nuprausia. Malonus naudoti, nepalieka riebios pleveles ant veido, odos nesausina.
Atsakyti