Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 107

QUOTE(safyriuke @ 2015 09 24, 21:14)
uoj pamirsau parasyti,kad dar VIP nuolaida pritaike 1,16euro smile.gif
negazdinkit biggrin.gif  keis kart ziurejau negali but kad persiskaiciavau g.gif  biggrin.gif
Papildyta:

uoj pamirsau parasyti,kad dar VIP nuolaida pritaike 1,16euro smile.gif
negasdinkit biggrin.gif  kelis kart ziurejau negali but kad persiskaiciavau g.gif  biggrin.gif

Viskas gerai, rewardsus kiek zinau minusuoja
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2015 09 24, 14:57)
Kokosą šitą http://eu.iherb.com/...6-oz-454-g/2505 pirkau, kaip ir daugelis manau čia perkančių.

Jis su GMO? Prie kitų rašo, kad be GMO... g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasosrasotos @ 2015 09 24, 21:16)

bet ir be ju man atrodo telpa wink.gif nebent ne taip skaiciuoju? g.gif wink.gif
nors is tiesu idomiai su tais rewardais, nes kiek anksciau temoje skaiciau tai berots neminusuoja,bet tada kodel jie prase atsiust reward summary?.... g.gif
Atsakyti
Na, jei subtotal 29,96 euro, tai tikrai reiks mokėti mokesčius, nes reikia žiūrėti, kad subtotal neviršytų 22 eurų. Bet čia išvis įdomūs skaičiai, nesuprantu, kaip jie susideda, kažko trūksta arba kažkas ne taip. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasosrasotos @ 2015 09 24, 21:16)

Blogai zinot.
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2015 09 24, 21:28)
Na, jei subtotal 29,96 euro, tai tikrai reiks mokėti mokesčius, nes reikia žiūrėti, kad subtotal neviršytų 22 eurų. Bet čia išvis įdomūs skaičiai, nesuprantu, kaip jie susideda, kažko trūksta arba kažkas ne taip. g.gif

uoj nepastebejau kad klaidingai parasiau... subtotal 21,96 euro...
Papildyta:
suklydau net rasydama blush2.gif imetu print screena wink.gif
user posted image
Atsakyti
Kaip jums šio akcijinio po 2$ šampūno sudėtis atrodo? 4u.gif

http://eu.iherb.com/...oz-414-ml/64542

QUOTE(Abuelita @ 2015 09 24, 06:59)
: Dar kol nebuvot atsakiusi, pasiskambinau į paštą ir gana nemaloni operatorė man įsakmiu balsu pareiškė, kad reikia nurodyti visą sumą, kurią mokėjau,
.....
Bet tik pažiūrėkit - pabrango siuntimas

O aš kaip tik apsidžiaugiau, kad siuntimas atpigo wink.gif thumbup.gif tikrai moka įtikinėti pirkti biggrin.gif po tugsėjo tikėtina, kad grįš koks buvo, nebent vėl politiką sugalvos keisti....

muitinės laiške parašyta, kd rekai atsiųsti, kokai yra prekių vertė, ir kokia yra siuntimo kaina. Nieko pliusuoti neriekai, bversti nereikai, forwardinat užsakymo patviritnimą ir tiek 4u.gif (ne shipingo patvirtinimą, nes jame nėra sumų išskaidyta).

QUOTE(safyriuke @ 2015 09 24, 21:16)
uoj nepastebejau kad klaidingai parasiau... subtotal 21,96 euro...

pagal subtoatl visada dabar ir žiūrėkite . Kadangi screenshote jis < 22€, neapmokestins. Jei būtų buvę pirmuoju rašytu atveju, tada būtų moekstis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raar: 25 rugsėjo 2015 - 09:06
QUOTE(raar @ 2015 09 25, 10:05)
O aš kaip tik apsidžiaugiau, kad siuntimas atpigo wink.gif  thumbup.gif tikrai moka įtikinėti pirkti biggrin.gif

Aj biggrin.gif, tai čia man iš nepatyrimo taip susirodė rolleyes.gif

muitinės laiške parašyta, kad reikia atsiųsti, kokia yra prekių vertė, ir kokia yra siuntimo kaina. Nieko pliusuoti nereikia

Teisingai, taip parašyta. O bet tačiau internetinėje formoje išskaidymo nėra:
user posted image

Bet jau gavau šįryt tokį patį laišką kaip ir safyriuke ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Abuelita @ 2015 09 25, 09:25)
Aj biggrin.gif, tai čia man iš nepatyrimo taip susirodė rolleyes.gif 
Teisingai, taip parašyta. O bet tačiau internetinėje formoje išskaidymo nėra:

Aš ten rašiau prekių sumą be siuntimo.
Atsakyti
Gavau siandien ta deklaruota siuntinuka bigsmile.gif
kartu gavau dar viena laiskeli biggrin.gif kad vel reiks siusti dokumentus,deklaruoti (uzsakymas darytas is kito acounto)... na ko jie cia taip kabinejasi biggrin.gif cia gal visiem pradejo siusti tuos laiskelius?biggrin.gif
Atsakyti
Kaip jums šio akcijinio po 2$ šampūno sudėtis atrodo?  4u.gif

tik tos kainos ir verta, nes pradiniai ingredientai tokie visi su "consernais"
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 09 25, 13:35)
tik tos kainos ir verta, nes pradiniai ingredientai tokie visi su "consernais"

Mane dar nuvylė. kad skelbiasi su vitaminu B, kuris sudėtyje link galo, ir biotinu, kuris visai prie pabaigos.

Atsakyti