Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 107

QUOTE(Maja Di @ 2015 09 24, 08:24)
Kaip čia pasakius ax.gif . Kam brangzzzz, o kam nebrangzzz biggrin.gif ,
kaina nebekyla didinant svorį thumbup.gif ,
galėsim vėl kokoso aliejų, šampūnus siųstis .

Aha, nepatikrinau svorio, nes kol kas mano krepšeliai iki 0,5 kg buvo.
Nuo 1,8 kg jau kyla ax.gif
Tai pareklamuokit ta proga tuos kokosų aliejus ir šampūnus smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Abuelita @ 2015 09 24, 07:59)
O kas bus po rugsėjo 30 d. - negi vėl brangs? biggrin.gif

manau atstatys kaip prieš tai buvo ax.gif duoda šampūnų užsipirkti smile.gif

Pasiskaičiau pas ruses, kad šitą DMAE nenaudoja į vidų, o tepa ant veido vietoj toniko. Efektas - atjaunėji 5 metais, ypač paakiams labai gerai - patempia odą, raukšles palygina bigsmile.gif patinimus nuima. Vienintelis minusas - baisus žuvies kvapas hihihi.gif Kažin, jei kokio eterinio aliejaus į vidų įlašinus, gal nesijaustų rolleyes.gif bais nemėgstu ant veido smarvės visokios doh.gif į vidų kažkaip lengviau, išgeri nekvėpavus ir pamiršti, o čia dar jei pusvalandį jausi tai fu
Atsakyti
QUOTE(Abuelita @ 2015 09 24, 14:32)
Tai pareklamuokit ta proga tuos kokosų aliejus ir šampūnus  smile.gif 4u.gif

Tai kad iki 1,814 gr tegalima paštu siųstis ax.gif
Su šampūnais tai reikia bandyti, visoms skirtingai. O kokosų aliejų aš perkų šį, kaip tik baigėsi
http://eu.iherb.com/...6-oz-454-g/2505
Ta proga sunkių prekių krepšelis krepšelis
Atsakyti
QUOTE(Abuelita @ 2015 09 24, 14:32)
Tai pareklamuokit ta proga tuos kokosų aliejus ir šampūnus  smile.gif 4u.gif

Kokosą šitą http://eu.iherb.com/...6-oz-454-g/2505 pirkau, kaip ir daugelis manau čia perkančių.
Atsakyti
QUOTE(zvaigzduole @ 2015 09 24, 11:10)
Saugi, siuntimas nesiskaičiuoja.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Ar saugi suma be siuntimo - $22.26? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 09 24, 13:54)
O kokosų aliejų aš perkų šį, kaip tik baigėsi
http://eu.iherb.com/...6-oz-454-g/2505
Ta proga sunkių prekių krepšelis krepšelis

QUOTE(AuroraBO @ 2015 09 24, 13:57)
Kokosą šitą http://eu.iherb.com/...6-oz-454-g/2505 pirkau, kaip ir daugelis manau čia perkančių.

Šitą kokosų aliejų naudojat viskam, ir maistui, ir kūnui?
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2015 09 24, 16:49)
Šitą kokosų aliejų naudojat viskam, ir maistui, ir kūnui?

Aš viskam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2015 09 24, 13:53)
manau atstatys kaip prieš tai buvo ax.gif duoda šampūnų užsipirkti smile.gif

Pasiskaičiau pas ruses, kad šitą DMAE nenaudoja į vidų, o tepa ant veido vietoj toniko. Efektas - atjaunėji 5 metais, ypač paakiams labai gerai - patempia odą, raukšles palygina bigsmile.gif patinimus nuima. Vienintelis minusas - baisus žuvies kvapas  hihihi.gif  Kažin, jei kokio eterinio aliejaus į vidų įlašinus, gal nesijaustų rolleyes.gif bais nemėgstu ant veido smarvės visokios doh.gif į vidų kažkaip lengviau, išgeri nekvėpavus ir pamiršti, o čia dar jei pusvalandį jausi tai fu

As pradejau sita gerti http://eu.iherb.com/...g-100-vcaps/537 ir vis mintis buvo i koki krema imaisyti, gal kas taip dare?

Atsakyti
QUOTE(smilga79 @ 2015 09 22, 10:08)
Laba diena,

Norėjau paklausti Jūsų mergaitės, gal kam buvo taip. Gaunu laišką iš pašto, kad yra mano siunta iš Švedijos doh.gif  Pirkau iherbe eurais suma neviršijo 22 eurų. Likau šoke. Užsakinėju tikrai ne pirmą kartą. Tokių bajerių nepasitaikę. Gal galite pakomentuoti kam yra taip buvę
Ačiū atsakiusioms 4u.gif

labukas wink.gif as irgi gavau toki pat laiska is muitines...nusiunciau ko prase,dar prase papildomai atsiust rewardu summary. Viska susiunciau ir gavau toki atsakyma: "Jūsų siunta sėkmingai deklaruota muitinei, išleista į laisvą apyvartą ir artimiausiu metu bus išsiųsta į Jus aptarnaujantį paštą."
Tai reiskia,kad nereikes moket muito mokescio ar visgi reikes? smile.gif tikiuosi nereiks,nes kaip ir viskas itelpa i remus...

Subtotal: 29,96 euro
Shipping: 6,88 euro
Reward: 8,94 euro
order total: 19,90 euro

dekui atsakiusioms wink.gif tikiuosi tokiu atsiras biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(safyriuke @ 2015 09 24, 20:17)
labukas wink.gif as irgi gavau toki pat laiska is muitines...nusiunciau ko prase,dar prase papildomai atsiust rewardu summary. Viska susiunciau ir gavau toki atsakyma: "Jūsų siunta sėkmingai deklaruota muitinei, išleista į laisvą apyvartą ir artimiausiu metu bus išsiųsta į Jus aptarnaujantį paštą."
Tai reiskia,kad nereikes moket muito mokescio ar visgi reikes? smile.gif tikiuosi nereiks,nes kaip ir viskas itelpa i remus...

Subtotal: 29,96 euro
Shipping: 6,88 euro
Reward: 8,94 euro
order total: 19,90 euro
dekui atsakiusioms wink.gif tikiuosi tokiu atsiras biggrin.gif  4u.gif

Netelpat, 23,08€, mokesit PVM.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 09 24, 20:24)
Netelpat, 23,08€, mokesit PVM.

uoj pamirsau parasyti,kad dar VIP nuolaida pritaike 1,16euro smile.gif
negazdinkit biggrin.gif kelis kart ziurejau negali but kad persiskaiciavau g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo safyriuke: 24 rugsėjo 2015 - 20:15