Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 107

QUOTE(linamog @ 2015 09 23, 11:26)
1. Kita
2. Perrasau lietuviskai, pvz. Agavu sirupas - 1 but., multivitaminai - 1 but.
3. Be siuntimo.

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Dar kol nebuvot atsakiusi, pasiskambinau į paštą ir gana nemaloni operatorė man įsakmiu balsu pareiškė, kad reikia nurodyti visą sumą, kurią mokėjau, t. y. su siuntimo išlaidomis unsure.gif Tai ir nurodžiau. Laukiu dabar, kada paleis. Ir, kaip Monteverte sako, tegul patys verčiasi, tai aš irgi neverčiau, o visas prekes tik copy-paste padariau smile.gif

QUOTE(Pasaulė @ 2015 09 18, 21:27)
Parašiau aš jiems į chat'ą ir įtraukė mane į mailing list'ą.

Pradėjot gaut? Aš tai ne schmoll.gif Bet jau gal daugiau neberašysiu jiems, tiek to...

QUOTE(Rožės vardas @ 2015 09 24, 07:01)
mano siunti iherb issiunte pries 5 dienas. Bet iki siol ivedus i narsykle ju atsiusta trackingo nuoroda, niekas man nesitrekina. Raso, kad unavailable.

Per kitą naršyklę nežiūrėjot? Jeigu vis tiek nėra, tai parašykit jiems.

Papildyta:
Bet tik pažiūrėkit - pabrango siuntimas doh.gif Ir vėl atsirado neregistruotas, tik jau brangesnis:

Airmail Premium — €5.40
Flat $6.00 Ends September 30th.
Airmail — €3.60
Flat $4.00 Ends September 30th.

O kas bus po rugsėjo 30 d. - negi vėl brangs? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Abuelita @ 2015 09 24, 07:59)
:Bet tik pažiūrėkit - pabrango siuntimas doh.gif Ir vėl atsirado neregistruotas, tik jau brangesnis:

Airmail Premium — €5.40
Flat $6.00 Ends September 30th.
Airmail — €3.60
Flat $4.00 Ends September 30th.

O kas bus po rugsėjo 30 d. - negi vėl brangs? biggrin.gif

Kaip čia pasakius ax.gif . Kam brangzzzz, o kam nebrangzzz biggrin.gif , kaina nebekyla didinant svorį thumbup.gif , galėsim vėl kokoso aliejų, šampūnus siųstis . Vėl kaip senais laikais siuntimas 4 baksai, o kas nori registruotą siųst 6 ax.gif .
Atsakyti
Tas pats ir per kita narsykle. As i chata uzvakar jiems jau rasiau...Sake, viskas gerai, issiusta, ir neva po keliu valandu turetu rodyti. S...kazkoks...doh.gif
Papildyta:
Vienu zodziu, raso, kad viskas gerai, ir allow few business days tracking to update biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 09 23, 13:59)
Kad jis out of stock verysad.gif

Jau yra http://eu.iherb.com/...apsules/40634?r
Atsakyti
mergaites, o ka manot apie si :
http://eu.iherb.com/...-Capsules/60046 g.gif
Atsakyti
Pakomentuokite, prašau, kaip šio papildo sudėtis?
Atsakyti
Prisisiunčiau pati, ir dukra dar privežė visokio gėrio smile.gif . Bet dabar nebeaišku kaip tuos papildus naudot, kad ir sau nepakenkt. Daugiausiai problemų kelia sąnariai. Turiu jūrinių midijų http://eu.iherb.com/...0-Capsules/3300.

Ir dar http://eu.iherb.com/...40-Capsules/199 .

Gal kas patars ar juos galima kartu vartot? Ar čia jau gaunasi sviestas sviestuotas g.gif

Ir dar omega gydytoja patarė visus metus vartot.
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2015 09 24, 10:20)
Pakomentuokite, prašau, kaip šio papildo sudėtis?

Šiaip ši firma viena baisiausių iherbe, todėl ir pigiausia, nereiktų iš jos nieko pirkti. Bet konkrečiai šio papildo sudėtis perdaug akių nebado, tik šiaip tokie dalykai nieko gero. Kitais būdais reiktų valytis organizmą
Atsakyti
Sakykit merginos ar saugu siustis, jeigu preke kainuoja 21,08 + 3,60 atsiuntimas, tai is viso gaunasi 24,68 eur. Ar nebus papildomu mokesciu? 4u.gif
Atsakyti
Saugi, siuntimas nesiskaičiuoja.
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2015 09 24, 07:01)
Help, mano siunti iherb issiunte pries 5 dienas. Bet ikisiol ivedus i narsykle ju atsiusta trackingo nuoroda, niekas man nesitrekina. Raso, kad unavailable. O siunta issiusta. Tai kokio velnio tos registruotos siuntos yra? Ar cia kazkas jau negerai? O emaile raso" Click on the link above to track your order. Note: The shipping provider needs 24-48 hours to reflect your order in their system. " bet jau tos 48 h seniai praejo.

Aš irgi praėjusią savaitę du užsakiau, prie vieno rašo tik "Shipment Information Received", nors net laiško negavau, kad išsiųstas, bet order history rodo "Shiped Out". O apie antrą gavau iš Iherb laišką, kad išsiųstas ir order history tą patį rašo, bet Fedex'e "No results found for following Tracking Code"

žodžiu tracking'as "afigiennas" lotuliukas.gif
Atsakyti
Matet akcijines siuntimo kainas? Nu bet jie moka itikineti pirkti... doh.gif doh.gif
Atsakyti