QUOTE(gluosnis @ 2016 01 17, 23:19)
As nesu speialiste
kai turiu pati kokiu nors klausimu, skambinu savo daktarei. Uz kiekviena skambuti ji pinigu neima, visada pataria, net del gyvunu
o jei reikia rimtos konsultacijos, kazkas pasikeite ar pan. tada jau vaziuojam.
Jei kreipetes kada nors, ar siaip sirgot ir jums kazkos vaistas padejo, imkit ji vel. Tik jei problema astresne, gylesne, vartojima reikia tankinti. Pvz. mano vienam vaikui gerai padedavo tonzilotrenas, bet visai nepadedavo angiheel. O budavo idomiai, dukrai ne visai gerkle, o pvz. kosulys ar siaip kazkas, o ji papraso "savo tableciu" - tonzilatrena
ir padedavo jai, kaip bebutu keista.
O, kad žinočiau kas man padėti galų, jau seniai būčiau išgėrusi. Yra ir seniau man panašus kosulys buvęs, bet tada be vaistų išsiverčiau. Dabar daug stipriau, laukti nebegaliu. Rytoj keliausiu pas gydytoją, tik, deja jis ne homeopatas. O taip tų cheminių preparatų nesinori. Bet nebėra kur dingti, nes jau nebejuokinga. O registruotis pas homeopatą- ilga daina.... Na, bus kaip bus...
Ačiū už patarimus...
Papildyta:
QUOTE(bzykas @ 2016 01 17, 23:23)
Dar gali tikti spascupreel. Lietuviu instukcijoje parasyta, kad jis nuo virskinimo sutrikimu, bet rusijoje jis skiriamas ir prie astmos, bronchito :Спазмы бронхов при обструктивном бронхите, бронхиальной астме. O jei konkreciai tai Ammonium bromatum, kuris ieina i jo sudeti skiriamas prie:Воспаления дыхательных путей, раздражительный кашель, спастический или астматический бронхит. Ir Cuprum sulfuricum- Судороги гладкой и поперечнополосатой мускулатуры; судорожный кашель по ночам
Ačiū, paskaitinėsiu...