Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija - 23 tema

QUOTE(ylang @ 2016 05 18, 21:20)
Labuka  4u.gif  Merginos, kas suprantat, patarkit, nes pasimečiau... Buvom pas homeopatą, 4 metų dukra labai dažnai serga plius jai bronchinė astma (ne alerginė), paskyrė ryte po 3 žirniukus Calcarea carbonica C6 ir kas antrą dieną vakare Sulfur. Pagooglinau ir likau nesupratus, nes calcarea carbonica nuo prakaitavimo, virškinimo sutrikimų, šąlančių galūnių (pas mano vaiką šių simptomų visai nėra, apie juos klausė), o sulfur  - rašo, kad nuo slogos. Likau pasimetus....  unsure.gif

Maniškei buvo skirta sulfur ir calcium carbonicum, prie tokios diagnozės kaip Jūsų. Bet šis mixas nepadėjo. Sulfur dažnai skiria prie besikartojančių slogų, kurias sukelia virusai, ir prie gleivinės paburkimų (bent man taip pakomentavo)
Papildyta:
QUOTE(Daisssy @ 2016 05 18, 22:33)
Sveikos merginos, noriu pasiteirauti del homeopatiniu vaistu skyrimo protokolo:

sunui yra letinis sinusitis (beveik nuolatine tirtsa sloga ir tesiasi jau lab seniai). Pastebejau, kad padeda kalium bichromicum. Daviau po 6 zirniukus per diena (6 metai vaikui), praejo, tada pamazinau po 1 zirniuka, bet po keliu savaiciu isgyjimo sloga vel sugrizo. Dabar vel duodu po 6. Man kyla klausimas kiek ilgai duoti po 6 ir po kiek sumazinti kai pasveiks, kad vel sloga nesugriztu, kiek laiko vartoti?

Be to kenciam nuo alerginio berimo (tikriausiai nuo saules). Bandau duoti sulphur (pagal aprasyma, zmogaus ipatumus sis vaistas turetu tikti, be to kazkada buvo paskyrusi homeopate). Kadangi yra paumejimas taip pat duodu po  6 zirniukus.

Tik ar ne per daug vienu metu vaikui vaistu duodu (12 zirniuku per diena)? Kiek laiko turetume vartoti ir kada sumazinti doze?
Aciu

kažkodėl šiumetinis sinusitas labai sunkiai pasiduoda gydymui. Vyras jau antra savaitė vargsta, ir šį kartą jau matau, kad be antibiotikų niekaip. Tik pradeda gerėti, gauna šalto vėjo ir vėl iš pradžių viskas.
Daisssy - galit prie kalium bich 6 pridėti lymphomyosot arba DR-7. Padės geriau valytis sinusams. Galit duoti ryte ir vakare, pakaitomis abu, vakare užbaigiant kalium bich- neleis užsikišti nosiai. Jei vizualiai situacija pagerės, ryte Kbich ir DR-7, vakare - Kbich. Arba ryte DR-7, o vakare Kbich, priklausomai kokia situacija. Ir taip dar porą sav, kol baigsis masinis žydėjimas.
Iš kt priemonių: šį kartą pasiteisino Sinunorm+ kapsulės prie sinusitų ir sinunorm prie šlapio kosulio. Praplovimas nosies fiziologiniu tirpalu jau daug kartų aprašytu būdu.

Tai nėra gydytojo skirtas gydymo metodas, o tik dalinimasis patirtimi 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2016 05 18, 21:57)
Maniškei buvo skirta sulfur ir calcium carbonicum, prie tokios diagnozės kaip Jūsų. Bet šis mixas nepadėjo. Sulfur dažnai skiria prie besikartojančių slogų, kurias sukelia virusai, ir prie gleivinės paburkimų (bent man taip pakomentavo)

4u.gif O gal atradot, kas padejo su bronchine astma ir daznais sirgimais?
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2016 05 18, 23:48)
4u.gif  O gal atradot, kas padejo su bronchine astma ir daznais sirgimais?

Imuniteto stiprinimas: homeop. Engystol, Vincetoxicum complex, kordicepsas, resveratrolis.
Kol nėra spazmų: Eupharasium complex, DR-7, Phosphor ir kt, pagal simptomus.
Jei spazmai: Drosera complex, drosera žirniukai.
Atsikosėjimui - Antitusin, šlapias kosulys su skrepliais - DR-6, taurės, sinunorm.

Taip gydomės, pasirinkdami vaistą pagal simptomus/situaciją. 4u.gif

Šiandien "krito" paskutinis vaikas - parsivežiau su temperatūra ir raudona gerkle iš mokyklos. Ironizuojant - reikėjo mokytis slaugytoja - gydytoja, nes jau taip dvi savaites varau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2016 05 19, 14:40)

Šiandien "krito" paskutinis vaikas - parsivežiau su temperatūra ir raudona gerkle iš mokyklos. Ironizuojant - reikėjo mokytis slaugytoja - gydytoja, nes jau taip dvi savaites varau.  doh.gif

Vaikus gydyt reikia, bet svarbiau savimi pasirupint, kad po to galetum rupintis kitais. Rimtai. Ne siaip kompleksa koki ar zemos potencijos vaistus, o kad is esmes pakeistu, islaisvintu vidinius rezervus, prikeltu gyvybines jegas. Tuomet niekas nebaisu, jura iki keliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2016 05 16, 23:08)
Niežti ar ne?
Prieš tai karščiavo, buvo virusas?
Kaip maistas? Ko nors su E priedais ar kokių maistų (vaisių / daržovių nevietinių) valgė?

Pirmai pagalbai galit bandyt traumeel tepalą + apis complex. Dar virškinimui gerųjų bakterijų + "gyvų" jogurto / kefyro.
Jei netyčia prasidėtų dilgėlinis bėrimas - Apis homaccord ir Histaminum (čia jei pradidedanti tokia alerginė reakcija).
Sunku įvertint, nes "tekstūros" nelabai matosi.

Nekarsiavo ir nesirgo, dabar galvoju gal nuo maisto buvo.
Berimas nyksta, kraujas kaip ir geras tik trombocitu daugiau normos, slapimas ir geras.
Traumeela turejau ir tepiau i vakara pagrazejo odele, dar histaminum sudaviau.
Atsakyti
Pas mus irgi dažni sirgimai + bronchinė astma (nealerginė o po virusiniu infekciju). Iš vienos pusės reikia stiprinti imuniteta kad organizmas greiciau su virusine susitvarkytu, o is kitos as skaiciau kad bronchine astma tai ir yra per stipri imuniteto reakcija i virusus, alergenus, ir tt. Tai gaunasi kaszkaip uzburtas ratas. Cia reikia tokiu vaistuku tikriausiai kad imuniteta nestiprintu o visa organizma subalansuotu? Man sake kad visokie imunomoduliatoriai prie astmos reikia atsargiai labai.... Ar tiesa? Mamytes o kas gal turite patirties isaugote/ isgydete astma su homeopatijos pagalba? Mes buvom pas viena gydytoja konserv. paskyre camomilla, thuja, natrium muriaticum. Ka sie vaistukai daro?
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2016 05 18, 21:57)

Daisssy - galit prie kalium bich 6 pridėti lymphomyosot arba DR-7. Padės geriau valytis sinusams. Galit duoti ryte ir vakare, pakaitomis abu, vakare užbaigiant kalium bich- neleis užsikišti nosiai. Jei vizualiai situacija pagerės, ryte Kbich ir DR-7, vakare - Kbich. Arba ryte DR-7, o vakare Kbich, priklausomai kokia situacija. Ir taip dar porą sav, kol baigsis masinis žydėjimas.
Iš kt priemonių: šį kartą pasiteisino Sinunorm+ kapsulės prie sinusitų ir sinunorm prie šlapio kosulio. Praplovimas nosies fiziologiniu tirpalu jau daug kartų aprašytu būdu.

Tai nėra gydytojo skirtas gydymo metodas, o tik dalinimasis patirtimi  4u.gif  biggrin.gif

Tai reiskia duoti tik 2 kartus per diena ryte ir vakare po 1 zirniuka, ar kaip? Kazkur skaiciau kad viena doze yra iskarto 3 zirniukai? Tai kaip geriau vartoti homeopatinius zirniukus?
Atsakyti
QUOTE(Daisssy @ 2016 05 22, 11:19)
Tai reiskia duoti tik 2 kartus per diena ryte ir vakare po 1 zirniuka, ar kaip? Kazkur skaiciau kad viena doze yra iskarto 3 zirniukai? Tai kaip geriau vartoti homeopatinius zirniukus?

O kaip gydytoja jums buvo paskirusi?
Priklauso nuo to, kokios potencijos vaistas, ant kiek umi liga, ligonio jautrumo vaistams ir pan. nuo daug ko. Kompleksus ir iki 12C galima dazniau ir po 6 zirnelius galima. 30C potencija daznai skiriama kasdien po 1-3 k. i diena. O 200C, 1000C daznai ir daug tikrai negalima be gydytojo duoti, nerizikuociau.
Atsakyti
Mamytes mums dabar umus nazofaringitas, jau atkarsciavom, pradzioje daviau engystoli ir coryzalia, ar galiu dar prie siu dvieju vaistuku dar ir lymthomiosot prideti? Ar cia bus per daug? Vaikui beveik 4 metukai. Koks lymthomiosoto poveikis ? tiesiog kazkada mums LOR skyre sake neblogai butu pagerti.
Atsakyti
QUOTE(Dirinka @ 2016 05 25, 09:37)
Mamytes mums dabar umus nazofaringitas, jau atkarsciavom, pradzioje daviau engystoli ir coryzalia, ar galiu dar prie siu dvieju vaistuku dar ir lymthomiosot prideti? Ar cia bus per daug? Vaikui beveik 4 metukai. Koks lymthomiosoto poveikis ? tiesiog kazkada mums LOR skyre sake neblogai butu pagerti.
.
Gal perdaug g.gif Mano vaikui nuo lymthomiosot nosis bėgte bėgdavo kol viskas išsivalydavo
Atsakyti
QUOTE(Dirinka @ 2016 05 25, 09:37)

QUOTE(jurguze @ 2016 05 25, 09:58)
.
Gal perdaug g.gif Mano vaikui nuo lymthomiosot nosis bėgte bėgdavo  kol viskas išsivalydavo

Aš duočiau ryte ir po pietų miego, kad valytųsi nosis. Ir stebėčiau ar veikia. Pvz. maniškiams lymphomiosotas šiek tiek paskystina, bet kad labai bėgtų nosis tai nea schmoll.gif
Ką patartumėt duoti nuo ausų uždegimo, kuris kilo nuo slogos ir užburkimo viduje nosies. Dukrai CRB 90, abi ausys baisios, skauda.
Bronchitą gydyti moku, o ausų uždegimo - nea doh.gif smile.gif

Beje, man kažkaip nepavyksta gydyti su žemomis potencijomis kai kurių ligų. PVz, šį kartą, nors simptomai ir situacija analogiška kaip pernai metų gegužę, bet šį kartą sloga nuėjo į ausis, o ne į bronchus. Nors nosį pavyko ir atkimšt,i ir paleisti su Phoshor 30, bet ausies skausmo ir uždegimo, Beladona D3 ir Rhus tox nepaveikė. Suveikė tik į temperatūrą, ji visai nebekilo, nors uždegimas baisulinis. Sakiau, Beladona D3 išmesiu nes neveikia ji man g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2016 05 26, 09:02)
Aš duočiau ryte ir po pietų miego, kad valytųsi nosis. Ir stebėčiau ar veikia. Pvz. maniškiams lymphomiosotas šiek tiek paskystina, bet kad labai bėgtų nosis tai nea  schmoll.gif
Ką patartumėt duoti nuo ausų uždegimo, kuris kilo nuo slogos ir užburkimo viduje nosies. Dukrai CRB 90, abi ausys baisios, skauda.
Bronchitą gydyti moku, o ausų uždegimo - nea  doh.gif  smile.gif

Beje, man kažkaip nepavyksta gydyti su žemomis potencijomis kai kurių ligų. PVz, šį kartą, nors simptomai ir situacija analogiška kaip pernai metų gegužę, bet šį kartą sloga nuėjo į ausis, o ne į bronchus. Nors nosį pavyko ir atkimšt,i ir paleisti su Phoshor 30, bet ausies skausmo ir uždegimo, Beladona D3 ir Rhus tox nepaveikė. Suveikė tik į temperatūrą, ji visai nebekilo, nors uždegimas baisulinis. Sakiau, Beladona D3 išmesiu nes neveikia ji man  g.gif

Nuo kurios pusės prasidėjo ar kuri labiau skauda? Aš esu išgydžius labai ūmų su beladonna homaccordu.
Dar žiūrėčiau Pulsatilla.
Paskaitykite čia: http://treatment.hpa...y-ear-diseases/

Aš irgi iš tų, kur ūmiais atvejais mažiau 30 neimu. Nežinau, man kitaip nesigauna. Ir tas dozavimas, kur 30 potencija kokius 2-3 kartus ūmiu atveju turėtų veikti, irgi netinka... Būna, kad matau, jog veikia, tik vaistas laiko kokį 20 min. Tai ir žongliruoji, kol pagaliau prasivalo... Tokiu būdu tiek gripas, tiek stiprus faringitas gali praeiti per parą - pusantros (aišku, dar priklauso nuo organizmo, gali būti ir penkias paras, bet be paskesnių komplikacijų).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 26 gegužės 2016 - 08:28