Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija - 23 tema

QUOTE(gluosnis @ 2016 05 10, 20:51)
http://www.vegatesta...iai-preparatai/
Arnica ir pries ir po  g.gif
Hypericum- jei pazestas nervas
Calendula - kad zaizda uzgytu greiciau

Aha, radau, kad Arnica 30C prieš ir po operacijos bei Phosphorus 30C, kitur rašo, kad 6C (būtent nuo pykinimo). Tai pasimečiau potencijose g.gif
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2016 05 10, 11:19)
O kiek jus laiko vartojot tuos paskirtus?
Mano vyresnelei padejo po 1.5 metu. Pernai pavasari-vasara po 6 men. gydymo konstituciniu vaistu dar turejo alergija, siemet kol kas ne.
Ir dar klausimas: buvo nors koks pagerejimas po tu vaistu vartojimo? Pasikeite kas nors ar nieko?

Na mes vartoti praejom praeitu metu pavasari (dar pries prasidedant simptomams) ir tesem visa vasara, bet kadangi jokio pokycio nepastebejau tai veliau ir nebevartojom. Dabar vel norim pabandyti..
Atsakyti
Gal kas pakomentuos? Pirmą kartą taip atsitiko, nežinau kaip reaguoti. g.gif
Dukra padaugino vakar DR-7 komplekso, beveik pusę buteliuko suvartojo doh.gif Šiandien ryte atsikėlė pabertu skruostu, o šiandien iš darželio pasiėmiau jau išbertomis rankomis, abiem skruostais, šiek tiek pabertomis kojomis. Bėrimas smulkus, daug raudonų spuogelių. Kaip ir tipinis bėrimas, kuris būna kažkam sualergizavus. Dar ko gero prisidėjo tai, kad topolių pūkai skraido.
Ar galės toliau vartoti šį kompleksą, kai praeis bėrimas? Ir ką reikėtų suduoti, kad sumažinčiau alergiją. Turiu kompleksą su Histaminum D12, bet ar suveiktų, kai ši medžiaga komplekse? Ką patartumėt?
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2016 05 11, 19:45)
Gal kas pakomentuos? Pirmą kartą taip atsitiko, nežinau kaip reaguoti. g.gif
Dukra padaugino vakar DR-7 komplekso, beveik pusę buteliuko suvartojo doh.gif  Šiandien ryte atsikėlė pabertu skruostu, o šiandien iš darželio pasiėmiau jau išbertomis rankomis, abiem skruostais, šiek tiek pabertomis kojomis. Bėrimas smulkus, daug raudonų spuogelių. Kaip ir tipinis bėrimas, kuris būna kažkam sualergizavus. Dar ko gero prisidėjo tai, kad topolių pūkai skraido.
Ar galės toliau vartoti šį kompleksą, kai praeis bėrimas? Ir ką reikėtų suduoti, kad sumažinčiau alergiją. Turiu kompleksą su Histaminum D12, bet ar suveiktų, kai ši medžiaga komplekse? Ką patartumėt?

Jei nera labai baisiai, neniezti, nelabai kankina ja tas berimas, nieko neduociau. Gal gerti daugiau, arbatos, su meta kazka. Kuriam laikui pertrauka reiketu padartyti su juo.
Histaminum geriau butu vienas g.gif. O tam komplekse be jo dar daug sudedamuju daliu?
Mano takse karta visa tonzilotreno juostele vaiko palikta suvalge smile.gif bet nieko jai. O drauges vaikas 5-6 metu irgi homeopatiniu daug tableciu suvalge, ji I greitaja skambino, tai atvaziavo, skrandi jam isplove g.gif
Atsakyti
Mano vaikas kažkada visą buteliuką žirniukų išgėrė ax.gif Kviečiau greitąją, tai jos juoktis pradėjo, kad vaikui nieko baisaus nenutiks, nes juk ten tik cukrus, ne vaistai doh.gif Net skrandžio neplovė. Vaikui tuo metu 2 m buvo
Atsakyti
Kirke, sunerimčiau tik tuomet, jei tas bėrimas taptų nevaldomas. ax.gif Žinau ne vieną variantą, kai homeopatinių vaikai prisivalgo ir nieko... Galit kokių eterinių pagarinti ar duoti pauostyti, kaip gluosnis minėjo, mėtų arbatų.
Aš perdozavus Phosphor esu davus vaikui kelis šaukštelius kavos.
Atsakyti
Sveikos, mano vaikinui ant žandų atsirado kaip hemoraginis berimas, bet taip is niekur nieko. O gal cia kas kitas? Prisiskaiciau cia visko, tai kai vaikas pasitustino pamaciau sviezia krauja, tai vadinasi ir zarnyne trūkinėja kraujagysles.

/user posted image[/URL][/IMG]

Kaip butu galima padeti homeopatiskai, nes gydymo kaip ir ner.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lura*: 15 gegužės 2016 - 14:58
QUOTE(Lura* @ 2016 05 15, 15:56)
Sveikos, mano vaikinui ant žandų atsirado kaip hemoraginis berimas, bet taip is niekur nieko. O gal cia kas kitas? Prisiskaiciau cia visko, tai kai vaikas pasitustino pamaciau sviezia krauja, tai vadinasi ir zarnyne trūkinėja kraujagysles.
/user posted image[/URL][/IMG]
Kaip butu galima padeti homeopatiskai, nes gydymo kaip ir ner.

Niežti ar ne?
Prieš tai karščiavo, buvo virusas?
Kaip maistas? Ko nors su E priedais ar kokių maistų (vaisių / daržovių nevietinių) valgė?

Pirmai pagalbai galit bandyt traumeel tepalą + apis complex. Dar virškinimui gerųjų bakterijų + "gyvų" jogurto / kefyro.
Jei netyčia prasidėtų dilgėlinis bėrimas - Apis homaccord ir Histaminum (čia jei pradidedanti tokia alerginė reakcija).
Sunku įvertint, nes "tekstūros" nelabai matosi.
Atsakyti
Aprasyta kaip paciam pagaminti homeopatini vaista is granuliu http://www.homeo.su/...o_iz_granul.php ten pat yra kaip pagaminti is augalu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2016 05 13, 23:33)
Kirke, sunerimčiau tik tuomet, jei tas bėrimas taptų nevaldomas.  ax.gif  Žinau ne vieną variantą, kai homeopatinių vaikai prisivalgo ir nieko... Galit kokių eterinių pagarinti ar duoti pauostyti, kaip gluosnis minėjo, mėtų arbatų.
Aš perdozavus Phosphor esu davus vaikui kelis šaukštelius kavos.

Be reikalo apkaltinau homeopatiją blush2.gif Pasirodo taip stipriai organizmas sureagavo į topolių pūkus ir žiedadulkes. Net nesitikėjau ir nepagalvojau, kad taip gali būti schmoll.gif
Padaviau Histaminum 6 kelis kartus ir susitvarkė bėrimas. Bet vis dar yra paburkimas nosyje. Nors ir atrodo kvėpuoja laisvai, bet kalba šiek tiek pro nosį, ir miegant knarkia. Šį kartą Eupharasium kompleksas neveikia kaip įprastai. Nenuima to gilaus, kažkur pakibusio paburkimo.

Ar kas nors esate susidūrę su tokiu atveju arba gal galėtų pasidalinti įžvalgomis ar komentarais 4u.gif
Šiandien tyriausi galvos smegenų kraujotaką. Pakitimų nenustatyta, bet tyrimą atlikęs gydytojas pakomentavo, kad yra įjaudrintas organizmas: labai stiprios smegenų kraujotakos reakcijos į išorės dirgiklius: pvz gydytojo telefono skambutis "užturbino kraujotaką" tyrimo metu blink.gif Gal padėtų tą jautrumą sumažinti Sedatif PC arba Complex Ignatia?
Ir dar blush2.gif kaip patartumėte kiek ir kokiu režimu pavartoti Ferum phosphoricum geležies atstatymui. Pasidariau kraujo tyrimą, hemoglobinas kaip ir geras - 126, bet feritinas tik 5,4, kai žemiausia riba -10.
Atsakyti
Labuka 4u.gif Merginos, kas suprantat, patarkit, nes pasimečiau... Buvom pas homeopatą, 4 metų dukra labai dažnai serga plius jai bronchinė astma (ne alerginė), paskyrė ryte po 3 žirniukus Calcarea carbonica C6 ir kas antrą dieną vakare Sulfur. Pagooglinau ir likau nesupratus, nes calcarea carbonica nuo prakaitavimo, virškinimo sutrikimų, šąlančių galūnių (pas mano vaiką šių simptomų visai nėra, apie juos klausė), o sulfur - rašo, kad nuo slogos. Likau pasimetus.... unsure.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, noriu pasiteirauti del homeopatiniu vaistu skyrimo protokolo:

sunui yra letinis sinusitis (beveik nuolatine tirtsa sloga ir tesiasi jau lab seniai). Pastebejau, kad padeda kalium bichromicum. Daviau po 6 zirniukus per diena (6 metai vaikui), praejo, tada pamazinau po 1 zirniuka, bet po keliu savaiciu isgyjimo sloga vel sugrizo. Dabar vel duodu po 6. Man kyla klausimas kiek ilgai duoti po 6 ir po kiek sumazinti kai pasveiks, kad vel sloga nesugriztu, kiek laiko vartoti?

Be to kenciam nuo alerginio berimo (tikriausiai nuo saules). Bandau duoti sulphur (pagal aprasyma, zmogaus ipatumus sis vaistas turetu tikti, be to kazkada buvo paskyrusi homeopate). Kadangi yra paumejimas taip pat duodu po 6 zirniukus.

Tik ar ne per daug vienu metu vaikui vaistu duodu (12 zirniuku per diena)? Kiek laiko turetume vartoti ir kada sumazinti doze?
Aciu
Atsakyti