Gal kuriai mokyklai išpirkta licencija ,,mokinukai.lt''/
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 09 21, 14:23)
Merginos, tos kurios dirbate su Skaičių šalimi ir Šaltinėliais 1kl, kokius testų sąsiuvinius naudojate? Ar testus ruošiate pačios?
Laba, aš su Šaltiniu dirbu, na neturiu jokių testų, nežinau, jei jau paskui bus kokia būtinybė kažką patikrinti, reiks pačiai galvoti, bent jau pirmoje klasėje norisi nuo tų testų pailsėti
QUOTE(gintule @ 2015 09 21, 14:58)
Laba, aš su Šaltiniu dirbu, na neturiu jokių testų, nežinau, jei jau paskui bus kokia būtinybė kažką patikrinti, reiks pačiai galvoti, bent jau pirmoje klasėje norisi nuo tų testų pailsėti
O mūsų prašo testų, kaip įvertinimų... juos mes fiksuojame ir pusmečio gale analizuojame, kur buvo spragos, ar rezultatai, kyla ar leidžiasi... darome visokias testų diagramas... nežinau, kaip be testų parodyti vaikų pasiekimus...
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 09 21, 16:02)
O mūsų prašo testų, kaip įvertinimų... juos mes fiksuojame ir pusmečio gale analizuojame, kur buvo spragos, ar rezultatai, kyla ar leidžiasi... darome visokias testų diagramas... nežinau, kaip be testų parodyti vaikų pasiekimus...
na jei jau pas jus taip, tada reikia, bet, man svarbu pirmokui kalba rišli, skaitymo įgūdžiai, rašymas, kūrybingumas
Sveikos, aš tai pagal programą nespėju su pirmokais. Jei matematika dar jau dar, tai pupa - aukštasis pilotažas programos tempai. Apie kažkokius filmukus/žaidimus įtvirtinimui nėra nei kalbos.
QUOTE(b.s @ 2015 09 21, 18:06)
Sveikos, aš tai pagal programą nespėju su pirmokais. Jei matematika dar jau dar, tai pupa - aukštasis pilotažas programos tempai. Apie kažkokius filmukus/žaidimus įtvirtinimui nėra nei kalbos.
man aukštasis pilotas skaitantys-neskaitantys. kaip juos išskirstyt, kad bent po žodį galėtų perskaityt. jei su vienais bandai, per kitus nesusikalbėsi. ir atvirkščiai
QUOTE(arden @ 2015 09 21, 18:31)
man aukštasis pilotas skaitantys-neskaitantys. kaip juos išskirstyt, kad bent po žodį galėtų perskaityt. jei su vienais bandai, per kitus nesusikalbėsi. ir atvirkščiai
Taip taip, spėt per 35 min niekaip. Būna, kad ir visas 45 užtrunkam iki skambučio
QUOTE(daivajazz @ 2015 09 20, 22:38)
Ar kas nors dalyvausit matematikos ekspertuose?
trečiadienį per kl. valandą su vaikais pasitarsim
QUOTE(pauliausirmosmama @ 2015 09 21, 18:49)
trečiadienį per kl. valandą su vaikais pasitarsim
Anksčiau tardavausi ir aš su trečiokais, ketvirtokais, bet pastebėjau, kad tie, kurie galėtų, tiesiog nenori, tingi. Įsivedžiau kaupiamuosius taškus (kreditus) už dalyvavimą, tai atsirado didesnis noras. Jei esi gabus ir sieki A lygio - reikia išbandyti savo jėgas.
QUOTE(Aurute @ 2015 09 18, 15:43)
Man tai sutvarkyt drausmę padėjo "Gerų vaikučių medis".
Esu nusiuntus į pirmą paštą ir pavyzdžius ir aprašymą. Laiškas vadinasi Dovanėlė mamytei.
Tyyyyngiu antrą kartą viską aprašinėt.
Esu nusiuntus į pirmą paštą ir pavyzdžius ir aprašymą. Laiškas vadinasi Dovanėlė mamytei.
Tyyyyngiu antrą kartą viską aprašinėt.
Labai patiko idėja...Reikės ir man bandyti.