Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Gal kuriai mokyklai išpirkta licencija ,,mokinukai.lt''/
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 09 21, 14:23)
Merginos, tos kurios dirbate su Skaičių šalimi ir Šaltinėliais 1kl, kokius testų sąsiuvinius naudojate? Ar testus ruošiate pačios?  g.gif

Laba, aš su Šaltiniu dirbu, na neturiu jokių testų, nežinau, jei jau paskui bus kokia būtinybė kažką patikrinti, reiks pačiai galvoti, bent jau pirmoje klasėje norisi nuo tų testų pailsėti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gintule @ 2015 09 21, 14:58)
Laba, aš su Šaltiniu dirbu, na neturiu jokių testų,  nežinau, jei jau paskui bus kokia būtinybė kažką patikrinti, reiks pačiai galvoti, bent jau pirmoje klasėje norisi nuo tų testų pailsėti blush2.gif

O mūsų prašo testų, kaip įvertinimų... juos mes fiksuojame ir pusmečio gale analizuojame, kur buvo spragos, ar rezultatai, kyla ar leidžiasi... darome visokias testų diagramas... nežinau, kaip be testų parodyti vaikų pasiekimus...
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2015 09 21, 15:46)

http://www.matematikosekspertas.lt
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 09 21, 16:02)
O mūsų prašo testų, kaip įvertinimų... juos mes fiksuojame ir pusmečio gale analizuojame, kur buvo spragos, ar rezultatai, kyla ar leidžiasi... darome visokias testų diagramas... nežinau, kaip be testų parodyti vaikų pasiekimus...

na jei jau pas jus taip, tada reikia, g.gif bet, man svarbu pirmokui kalba rišli, skaitymo įgūdžiai, rašymas, kūrybingumas smile.gif
Atsakyti
Sveikos, aš tai pagal programą nespėju su pirmokais. Jei matematika dar jau dar, tai pupa - aukštasis pilotažas programos tempai. Apie kažkokius filmukus/žaidimus įtvirtinimui nėra nei kalbos. doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2015 09 21, 18:06)
Sveikos, aš tai pagal programą nespėju su pirmokais. Jei matematika dar jau dar, tai pupa - aukštasis pilotažas programos tempai. Apie kažkokius filmukus/žaidimus įtvirtinimui nėra nei kalbos. doh.gif  doh.gif  doh.gif

man aukštasis pilotas skaitantys-neskaitantys. kaip juos išskirstyt, kad bent po žodį galėtų perskaityt. jei su vienais bandai, per kitus nesusikalbėsi. ir atvirkščiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2015 09 21, 18:31)
man aukštasis pilotas skaitantys-neskaitantys. kaip juos išskirstyt, kad bent po žodį galėtų perskaityt. jei su vienais bandai, per kitus nesusikalbėsi. ir atvirkščiai  doh.gif

Taip taip, spėt per 35 min niekaip. Būna, kad ir visas 45 užtrunkam iki skambučio ax.gif
Atsakyti
Nespėju ir aš pagal programą, dar tokių vaikučių neturėjau, nieko nenori, labai lėtai dirba schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2015 09 20, 22:38)
Ar kas nors dalyvausit matematikos ekspertuose?

trečiadienį per kl. valandą su vaikais pasitarsim smile.gif

Atsakyti
QUOTE(pauliausirmosmama @ 2015 09 21, 18:49)
trečiadienį per kl. valandą su vaikais pasitarsim smile.gif

Anksčiau tardavausi ir aš su trečiokais, ketvirtokais, bet pastebėjau, kad tie, kurie galėtų, tiesiog nenori, tingi. Įsivedžiau kaupiamuosius taškus (kreditus) už dalyvavimą, tai atsirado didesnis noras. Jei esi gabus ir sieki A lygio - reikia išbandyti savo jėgas.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2015 09 18, 15:43)
Man tai sutvarkyt drausmę padėjo "Gerų vaikučių medis".  4u.gif
Esu nusiuntus į pirmą paštą ir pavyzdžius ir aprašymą. Laiškas vadinasi Dovanėlė mamytei.
Tyyyyngiu antrą kartą viską aprašinėt.   blush2.gif

Labai patiko idėja...Reikės ir man bandyti.
Atsakyti