Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(Bebras2014 @ 2015 11 16, 22:47)
Sveikutės  4u.gif Visai jus pamiršau, bet paskutiniu metu toks sunkus laikotarpis... pamokų stebėjimai, įvairios problemos ir namie, ir darbe.. kažkoks blogas mėnulis, bet bandau mąstyti optimistiškai doh.gif  Tai va, kaip sekasi mano pirmokėliams? ogi visai neblogai. Matematikoje problemų nėra, skaičiuoja beveik visi. Lietuvių kalboje, vaikai daro didžiules pastangas - skaitymo kortelės labai suveikė. Duodu daug nurašyti, daug skaityti. Dirbam juodai.  thumbup.gif O vat susidūriau su problemomis kūno k. pamokose... šakės... tempo nėra... estafečių negeba atlikti... per virvutę geba pašokinėti vos 1 vaikas iš 16... kamuolio bijo... mediniai, visai nepajuda... žinokit, kraupus vaizdas... doh.gif

kitaip ko gero ir nebebus... šiuolaikinė kompiuterinė karta...

Papildyta:
QUOTE(nonele @ 2015 11 16, 22:41)
Kaip gaila....
Dar radau dainelės "Balta daina " žodžius .Parašyta, kad muzika yra pašte, bet nei su žiburiu neradau...gal galit kas vėl įkelti. Berods  domasss rašė

Nusiunčiau į antrą paštą ,,Balta daina".

Atsakyti
Bebrai, nusiramink, mano antrokai irgi ne visi juda per kūno kult. pamokas, kiti tik pasieniais bando trintis, ypač per kvadratą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2015 11 16, 22:23)
kitaip ko gero ir nebebus... šiuolaikinė kompiuterinė karta...
Papildyta:
Nusiunčiau į antrą paštą ,,Balta daina".

Labai ačiū, o gal fonogramą turit ?
Atsakyti
Labutis, kad naudojate Mano dienyną, turėčiau klausimą.
Atsakyti
QUOTE(nonele @ 2015 11 17, 10:44)
Labai ačiū, o gal fonogramą turit ?

Nusiunčiau ir fonogramą.

O dabar aš paklausiu. Gal kas žinote kokią nuorodą, kur parodytų, kaip mokyti pirmokus piešti žmogų (nesudėtingai). Ne judesyje, tiesiog elementariai, tiesiai stovintį. Nes maniškiai žmogų piešia .... blink.gif doh.gif ,,Palka palka, agureček..." - seniau taip sakydavom...

Taip kažką reikia daryti. Vieną nuorodą radau, bet ten tik galvos mokymas... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo domassss: 17 lapkričio 2015 - 21:36
QUOTE(domassss @ 2015 11 17, 21:29)
Taip kažką reikia daryti. Vieną nuorodą radau, bet ten tik galvos mokymas... g.gif

radau pagooglinus
1.
2.
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2015 11 17, 22:51)
radau pagooglinus
1.
2.

ačiū

Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2015 11 17, 21:59)
Labutis, kad naudojate Mano dienyną, turėčiau klausimą.

Klausk smile.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos koleges. Norėčiau paklausti ar pas kurią į pamokas ateina administracija apie tai nepranešus. Pvz., kad ir vidury pamokos.
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2015 11 18, 17:25)
4u.gif Sveikos koleges. Norėčiau paklausti ar pas kurią į pamokas ateina administracija apie tai nepranešus. Pvz., kad ir vidury pamokos.

pas mane hi.gif
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2015 11 18, 19:25)

Ir pas mus taip daro schmoll.gif
Atsakyti
Pirmokės, ką gražaus piešėt su akvarele?
Atsakyti