Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(naminukė @ 2015 11 12, 21:38)
Sveikos  4u.gif

Gal kas pirko aktyviųjų pamokų komplektus prie 'Šok' serijos vadovėlių?
,,Integruotų gamtos mokslų, lietuvių kalbos ir matematikos aktyviųjų pamokų komplektas I klasei"
Va šitas ax.gif

Mokykla nusprendė jas įsigyti, esu įpareigota jas nupirkti, bet nesuprantu, kur jų ieškoti. Paskambinau į "Pegaso" knygyną, tai ten tikriausiai nelabai suprato, ko man reikia. Kur dar to ieškoti?

Čia rasi tau reikalingą info: http://aktyviklase.l...dimas/resursai/

Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2015 11 12, 21:51)
Manau, kad čia
http://aktyviklase.l...dimas/resursai/

Pastaba: dėl galimybės pamatyti ar įsigyti skaitmeninį mokymo(si) turinį maloniai kviečiame kreiptis į mūsų švietimo sistemos koordinatorius. Kontaktai: www.aktyviklase.lt/kontaktai/

Labai ačiū, tikriausiai tai, ko reikia. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(22peliukas22 @ 2015 11 12, 22:03)

Ačiū 4u.gif Dabar kilo klausimas. Jei ten viskas Promethean lentai, tai ar viskas sėkmingai veiks ir ant Smart lentos?
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2015 11 12, 20:51)

Tą variantą ir aš radau, bet man reikia į diską dainelę įsirašyti. O iš to tinklapio nerandu galimybės parsisiųsti dainelės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2015 11 12, 21:51)
Radau internete, ar tiks?
https://www.pakartot.lt/#!/album/vitaminai
Papildyta:

kokios gražios dainelės... ax.gif Kaip gauti karaoke ? g.gif

Ir tikrai, kaip parsisiųsti ?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo domassss: 12 lapkričio 2015 - 21:52
QUOTE(domassss @ 2015 11 12, 22:51)
kokios gražios dainelės... ax.gif  Kaip gauti karaoke ?  g.gif

Ir tikrai, kaip parsisiųsti ?

Parsisiųst neleidžia, bent jau neradau kaip. Oranžinė daina labai girdėta, reikia bandyt peržiūrėti visus diskus, gal netyčia kur nors rasčiau, bet nieko neprižadu, nes nežinau ar turiu.
Atsakyti
Gal kas buvot pasikvietę "Pramogų vėją" ir kepėt sausainius? Ar patiko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2015 11 12, 22:08)
Labai ačiū, tikriausiai tai, ko reikia. rolleyes.gif
Papildyta:
Ačiū  4u.gif  Dabar kilo klausimas. Jei ten viskas Promethean lentai, tai ar viskas sėkmingai veiks ir ant Smart lentos?

Veikia ir su Smart lenta, tik kompiuteryje reikia instaliuoti ir Promethean lentos programą
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2015 11 12, 20:38)
Sveikos  4u.gif

Gal kas pirko aktyviųjų pamokų komplektus prie 'Šok' serijos vadovėlių?
,,Integruotų gamtos mokslų, lietuvių kalbos ir matematikos aktyviųjų pamokų komplektas I klasei"
Va šitas ax.gif

Mokykla nusprendė jas įsigyti, esu įpareigota jas nupirkti, bet nesuprantu, kur jų ieškoti. Paskambinau į "Pegaso" knygyną, tai ten tikriausiai nelabai suprato, ko man reikia. Kur dar to ieškoti?

mums mokykla leido įsigyti interaktyvias muzikos pamokas pagal Vieversį. Kai buvau Litexpo pristatė jas... labai patiko... susisiekiau su www.aktyviklase.lt koordinatore pagal mūsų miestą ir laukiu kol atsiųs sąskaitą apmokėjimui
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2015 11 14, 14:42)
mums mokykla leido įsigyti interaktyvias muzikos pamokas pagal Vieversį. Kai buvau Litexpo pristatė jas... labai patiko... susisiekiau su www.aktyviklase.lt koordinatore pagal mūsų miestą ir laukiu kol atsiųs sąskaitą apmokėjimui

laba
kiek kainuoja tos muzikos pamokos? atskirai kiekvienai klasei, ar bendrai visoms?
Atsakyti
QUOTE(1aviada @ 2015 11 13, 19:32)
Veikia ir su Smart lenta, tik kompiuteryje reikia instaliuoti ir Promethean lentos programą

Ačiū 4u.gif Klausinėju toliau ax.gif Ar galima tas Aktyvios klasės pamokas parsisiųsti, parsisiuntus koreguoti, prisitaikyti sau? Ar galima iš Smart programa parengtų pamokų kai kurias skaidres įsidėti į Activinspire programa padarytas pamokas?
Nemoku nei viena iš šių programų dirbti, tai viskas labai neaišku g.gif
Atsakyti
Norėjau dar pareklamuoti edukacines pamokėles apie paukščius. Šiandien dalyvavau vienoj paskaitėlėj, tai patiko ir vaikams, ir suaugusiems thumbup.gif
http://pazinkpauksci...9s-vaikams.html
Atsakyti
Sveikos, mielosios, dažnai čia užklystu, tačiau nėra kada parašyti, supraskit 1 ir 4 kartu, vienų ieško adaptacijos, kitų pasiruošimo ST. Vienu žodžiu gun_bandana.gif
Norėčiau nuomonės apie tas aktyvias pamokas, kurios turite, dirbate gal galite pasidalinti įspūdžiais? mirksiukas.gif
Gal teko susidurti su ,,Roplių pasauliu", pas mus kitą savaitę atvažiuoja, gal yra nuomonių, būčiau dėkinga. rolleyes.gif
Atsakyti