Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(naminukė @ 2015 11 06, 21:17)
Sveikos  4u.gif
Norėjau pasiklaust, kaip šiemet minit Tolerancijos dieną?

Mes gavom nurodymą gaminti mozaikas, atspindinčias tolerancijos temą, tai nelabai įsivaizduoju, kas tai galėtų būti...

Žvilgtelėk į 2 paštą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2015 11 09, 17:32)
Sveikos mielos koleges. norėčiau paklausti, kaip pas jus vykdo pirmokų adaptaciją. Ar stebi pamokas ir jas vertina ar kaip kitaip.

Sveikos smile.gif Pas mus stebi pamokas, paskui aptaria su pirmokų mokytojom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2015 11 09, 17:54)
Sveikos smile.gif Pas mus stebi pamokas, paskui aptaria su pirmokų mokytojom  mirksiukas.gif

Trčiadienį pirmą kartą ateis stebėti pamoką thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2015 11 09, 18:28)
Žvilgtelėk į 2 paštą smile.gif

Ačiū smile.gif Labai gražu. Kokia gera mintis piešti ant lapų thumbup.gif thumbup.gif

Pas mus dabar jau visos nusprendė daryt iš popieriaus, tai gal darysiu iš rankų antspaudų širdelę, o šonus kaip nors įvairiomis spalvomis.

Dėl adaptacijos, tai pas mus irgi stebi dvi pamokas, paskui dar vyksta vaikų anketavimas ir individualūs pokalbiai. Mus tada iš klasės išprašo, viską veda psichologė. Dar būna tėvų apklausa. Galiu įmesti psichologės ruoštas skaidres į antrą paštą.
Atsakyti
Sveikutės,
Pas mus dėl pirmokų adaptacijos, tai pati mokytoja duoda anketas tėvams ir po to daro analizę ir pristato metodiniame pasitarime. O pamokas tai stebi tiek pirmokų, tiek ir kitų klasių.
Atsakyti
Į 2 paštą nusiunčiau knygelę "Geri darbai mokykloje"
Atsakyti
Sveikutės,
retai parašau, bet esu dažna čia smile.gif
Nusiunčiau į antrą paštą darbeliams nuorodą ir mano vaikų darbus. Esu patenkinta jų kūrybiniu procesu, gal ir jums patiks wink.gif
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2015 11 09, 16:32)
Sveikos mielos koleges. norėčiau paklausti, kaip pas jus vykdo pirmokų adaptaciją. Ar stebi pamokas ir jas vertina ar kaip kitaip.

Pamokose lankosi jau nuo spalio mėnesio. Kai kas tariasi, kada galėtų, kai kas ateina net po skambučio. Po pamokų nėra kada aptarti, tai taip ir lieka. Manau aptars, kai bus tam skirta diena pirmokų adaptacijai.
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2015 11 08, 23:52)
Įkyrėsiu... Dar kartą noriu pasiteirauti, kas su pirmokais kokią dainelę gal dainavot pernai kalėdoms?

Niekaip nesugalvoju, ką dainuosim, kaip pasirodysim ... g.gif

mes pernai vaidinom sumoderninta pasak1 "Vilkas ir 7 oziukai". jei ka, rasykit banndysiu surast ir imest scenariju, nors jis ne mano, kazkur is interneto platybiu.
Atsakyti
QUOTE(pauliausirmosmama @ 2015 11 10, 20:27)
mes pernai vaidinom sumoderninta pasak1 "Vilkas ir 7 oziukai". jei ka, rasykit banndysiu surast ir imest scenariju, nors jis ne mano, kazkur is interneto platybiu.

Labai reiktų 4u.gif
Atsakyti
Labas,
nepamirškite užsiregistruoti į paskaitą "Kaip pasirengti matematikos standartizuotam testui? virtualioje mokymo aplinkoje.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2015 11 09, 22:21)
Nusiunčiau į antrą paštą darbeliams nuorodą ir mano vaikų darbus. Esu patenkinta jų kūrybiniu procesu, gal ir jums patiks wink.gif

Labai stilingi darbai.

Mūsų pamokas irgi stebi, vėliau aptaria bendrai.
Atsakyti