Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Sveikutės mergaitės. Gal kuri dalyvavote spec. pedagogikos ir psichologijos kursuose ir turite atlikusios namų darbą? 4u.gif Būčiau labai dėkinga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GORGONE @ 2015 11 03, 15:37)
Sveikutės mergaitės. Gal kuri dalyvavote spec. pedagogikos ir psichologijos kursuose ir turite atlikusios namų darbą? 4u.gif Būčiau labai dėkinga mirksiukas.gif

Anksčiau nereikėjo jokių namų darbų g.gif
Papildyta:
QUOTE(eknos @ 2015 11 02, 20:32)
O pas mus tai viskas gerai, nėra jokių lygių smile.gif
Papildyta:
Ir man nepasisekė, ir aš antrokė. Gal žinot, ar kur nors galima gauti nors pavyzdžių tų testų, pabandymui, ar pajėgs vaikai juos atlikti, domina labai kokia apimtis.

Buvo vienos kolegės atsiųsta, matematiką truputį pakeičiau, kad pasimokytume daugiau. Įkelsiu dar kartą į paštą.
Bandėm atlikt, oi, kaip kitiems buvo sunku. Matematikos tik 2 mokiniai spėjo per pamoką, o ir tie klaidų privėlė. Aiškinsimės visi kartu, paskui vėl spręsim kitokius uždavinius.
Atsakyti
[quote=Bites Rites,2015 11 03, 18:23]
Papildyta:

Jums pasiseke. O man teks padirbeti doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
[quote=GORGONE,2015 11 03, 22:55]
[quote=Bites Rites,2015 11 03, 18:23]
Papildyta:

Jums pasiseke. O man teks padirbeti doh.gif doh.gif doh.gif
[/quote]

Atsiunčiau į antrą paštą. Jei tos pačios lektorės, tai gal tiks. Gal nepavėlavau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naminukė: 03 lapkričio 2015 - 23:36
QUOTE(naminukė @ 2015 11 04, 00:34)
Atsiunčiau į antrą paštą.  Jei tos pačios lektorės, tai gal tiks. Gal nepavėlavau..

Ačiūūūūūūū 4u.gif 4u.gif 4u.gif pasinaudosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas, merginos, gal kas turit dainelės ,,Kas kiek paauga per metus" žodelius?
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif . Šiandien pas mus valdžia prasitarė, kad tikrai ST finansavimas nutrauktas, o sudaryti testai greičiausiai bus mokyklos reikalas. Viskas turėtų paaiškėti berods šio mėnesio pabaigoje. Viliuosi, kad taip ir bus, nors jaučiu, kad mūsų mokykla užsimanys atlikti šį reikaliuką doh.gif .
Atsakyti
merginos, pasidalinkit, ka rašot po diktantu? ir kaip skaičiuojat klaidas, tokias pačias kaip vieną? jau visai galva susisuko doh.gif doh.gif taisau, ir nebežinau ka rašyt verysad.gif

nu šiandien mane trečiokai taip pribloškė, kad vos neatsisėdau. išdalinau sąsiuvinius, į kuriuos rašysime diktantą ir paprašiau nuo lentos nusirašyti pavadinimą. tai toks jausmas, kad jie sąsiuvinį išvis į rankas paėmė pirmą kartą blink.gif rašo į sąsiuvinio vidurį, pradeda nuo kito galo blink.gif blink.gif net žodžių pritrūkau pamačiusi ką jie daro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(VAMI @ 2015 11 04, 19:14)
merginos, pasidalinkit, ka rašot po diktantu? ir kaip skaičiuojat klaidas, tokias pačias kaip vieną? jau visai galva susisuko  doh.gif  doh.gif  taisau, ir nebežinau ka rašyt  verysad.gif 

nu šiandien mane trečiokai taip pribloškė, kad vos neatsisėdau. išdalinau sąsiuvinius, į kuriuos rašysime diktantą ir paprašiau nuo lentos nusirašyti pavadinimą. tai toks jausmas, kad jie sąsiuvinį išvis į rankas paėmė pirmą kartą  blink.gif  rašo į sąsiuvinio vidurį, pradeda nuo kito galo  blink.gif  blink.gif net žodžių pritrūkau pamačiusi ką jie daro  doh.gif

Kažkada seminare lektoriai aiškino, kad ta pati klaida kelis kartus neskaičiuojama, o dalykininkai liepė skaičiuot kiekvieną klaidelę. Va, ir nesuderinti mūsų vertinimo reikalai pradinėj ir dalykinėj sistemoj...
Atsakyti
QUOTE(VAMI @ 2015 11 04, 19:14)
merginos, pasidalinkit, ka rašot po diktantu? ir kaip skaičiuojat klaidas, tokias pačias kaip vieną? jau visai galva susisuko  doh.gif  doh.gif  taisau, ir nebežinau ka rašyt  verysad.gif 

Aš tai po diktantu rašau, kiek diktante buvo žodžių ir kiek jų parašė teisingai. Mums visada buvo kalama, kad klaidų skaičiaus neakcentuoti, rašyti, kiek teisingai žodžių parašė.
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2015 11 04, 22:35)
Aš tai po diktantu rašau, kiek diktante buvo žodžių ir kiek jų parašė teisingai. Mums visada buvo kalama, kad klaidų skaičiaus neakcentuoti, rašyti, kiek teisingai žodžių parašė.

sakykim buvo 40 žodžių, 35 parašė teisingai Kas toliau?Pagal procentus prilyginam kuriam nors lygiui?O kaip ženklai, taškai, kableliai, klaustukai?
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2015 11 04, 20:47)
sakykim buvo 40 žodžių, 35 parašė teisingai Kas toliau?Pagal procentus prilyginam kuriam nors lygiui?O kaip ženklai, taškai, kableliai, klaustukai?

Ir viskas. Lygiai nerašomi. Lygiais juk vertinami tik pusmečio rezultatai, konkretūs darbai lygiais nevertinami. Bent jau mums tai draudžia daryti. O dėl skyrybos ženklų, rašau geba dėti skyrybos ženklus ar negeba, skiria sakinio ribas ar ne. Tėvams ir vaikams to pakanka. O sau aš vaikų darbus įsivertinu pažymiais (atskirame sąsiuvinyje), taip man būna lengviau vesti pusmečius lygiais.
Atsakyti