Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Radau kelias nuorodas, bet pati neperžiūrėjau.. Specialiųjų poreikių vaikams gal bus kas naudingo..

http://www.sppc.lt/

http://sppc.emokykla...17e7116spy9qk?0

http://lietuviu1-4.mkp.emokykla.lt/
Atsakyti
Merginos, ar matėte tamo.lt naujoves? bigsmile.gif Ar aš čia viena jas praleidau? bigsmile.gif Kai nueinu į tvarkaraštį, pasirenku dieną, pamoką ir man ten nebeina rašyti komentarų... galima tik paspausti lygį - aukštesnįjį, pagrindinį ir t.t... g.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Dėl tų testų tai jau tikrai....rašys ir antrokai. TIESIOG IR VĖL NEPASISEKĖ. KAŽKOKS KOŠMARAS. Girdėjau, kad dėl pinigų lyg ir nebebus, bet vis dėlto paskutinės naujienos, kad BUS.
Atsakyti
QUOTE(nonele @ 2015 11 02, 17:07)
Sveikutės,
Dėl tų testų tai jau tikrai....rašys ir antrokai. TIESIOG IR VĖL NEPASISEKĖ. KAŽKOKS KOŠMARAS. Girdėjau, kad dėl pinigų lyg ir nebebus, bet vis dėlto paskutinės naujienos, kad BUS.

Na va. Vėl visas mokytojas linčiuos...
Atsakyti
QUOTE(nonele @ 2015 11 02, 16:07)
Sveikutės,

Sveikos, ar yra jau kur parašyta konkrečiai?
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2015 10 30, 22:59)
Sveikutės,
kreipiuosi į tas, kurios turite savo klasės svetaines. Sakykite, ar galite į savo svetainę  (jimdo) įkelti skaidres? Man kažkodėl nebeleidžia to padaryti. Wordinio doc. taip pat nebeleidžia kelti. O anksčiau viskas puikiai pavykdavo. Būčiau dėkinga, jei atsilieptumėte. Ačiū.

ir man nebeleidžia verysad.gif kaip suprantu, padarė kaip mokomą paslaugą. žodžiu, palengva prisijaukino, o dabar bandys priviliot ir pinigus mokėt wink.gif

Papildyta:
QUOTE(NOKIA @ 2015 11 01, 16:06)
dAR NEAIŠKU AR BUS ST TESTAI, NES NĖRA SKIRTA FINANSAVIMO. tAD VISKAS neaišku....

jau geraiu ir neskirtų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pauliausirmosmama @ 2015 11 02, 20:07)
ir man nebeleidžia  verysad.gif kaip suprantu, padarė kaip mokomą paslaugą. žodžiu, palengva prisijaukino, o dabar bandys priviliot ir pinigus mokėt wink.gif

Papildyta:

jau geraiu ir neskirtų  lotuliukas.gif

Gal kuri nors bandė pravesti pinigus tam jimdo? ten atrodo metams yra mokestis?
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 11 02, 17:58)
Merginos, ar matėte tamo.lt naujoves?  bigsmile.gif Ar aš čia viena jas praleidau?  bigsmile.gif Kai nueinu į tvarkaraštį, pasirenku dieną, pamoką ir man ten nebeina rašyti komentarų... galima tik paspausti lygį - aukštesnįjį, pagrindinį ir t.t... g.gif

O pas mus tai viskas gerai, nėra jokių lygių smile.gif
Papildyta:
QUOTE(nonele @ 2015 11 02, 18:07)
Sveikutės,

Ir man nepasisekė, ir aš antrokė. Gal žinot, ar kur nors galima gauti nors pavyzdžių tų testų, pabandymui, ar pajėgs vaikai juos atlikti, domina labai kokia apimtis.
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 11 02, 17:58)
Merginos, ar matėte tamo.lt naujoves?  bigsmile.gif Ar aš čia viena jas praleidau?  bigsmile.gif Kai nueinu į tvarkaraštį, pasirenku dieną, pamoką ir man ten nebeina rašyti komentarų... galima tik paspausti lygį - aukštesnįjį, pagrindinį ir t.t... g.gif

hm, ir pas mane tamo be lygių g.gif
Atsakyti
QUOTE(VAMI @ 2015 11 02, 19:47)
hm, ir pas mane tamo be lygių  g.gif

Kaip įdomiai.. nemoku prisegti nuotraukos, parodyčiau, kaip rodo pas mane... g.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2015 11 01, 14:06)
dAR NEAIŠKU AR BUS ST TESTAI, NES NĖRA SKIRTA FINANSAVIMO. tAD VISKAS neaišku....

Tai kad mums jau valdžia -savivaldybė ir švietimas pranešė, jog tikrai bus. O atstovė grįžo iš Vilniaus ir tikrai patvirtino.
Atsakyti
QUOTE(nonele @ 2015 11 03, 09:26)
Tai kad mums jau valdžia -savivaldybė ir švietimas pranešė, jog tikrai bus. O atstovė grįžo iš Vilniaus ir tikrai patvirtino.

Mūsų mokykloje ketvirtokėm irgi sakė, kad bus. Tik apie antrokų niekas neinformavo dar. Ar ruošiatės toleranvijos dienai? Ką galvojate, gal mokykla kurs bendrą mozaiką?
Atsakyti