dAR NEAIŠKU AR BUS ST TESTAI, NES NĖRA SKIRTA FINANSAVIMO. tAD VISKAS neaišku....
QUOTE(NOKIA @ 2015 11 01, 14:06)
dAR NEAIŠKU AR BUS ST TESTAI, NES NĖRA SKIRTA FINANSAVIMO. tAD VISKAS neaišku....
Sveikos,
viskas priklauso nuo savivaldybės. Jei savivaldybė pareikš norą, tai tos savivaldybės mokyklos dalyvaus ST.
QUOTE(Iruciukass @ 2015 10 30, 21:59)
Sveikutės,
kreipiuosi į tas, kurios turite savo klasės svetaines. Sakykite, ar galite į savo svetainę (jimdo) įkelti skaidres? Man kažkodėl nebeleidžia to padaryti. Wordinio doc. taip pat nebeleidžia kelti. O anksčiau viskas puikiai pavykdavo. Būčiau dėkinga, jei atsilieptumėte. Ačiū.
kreipiuosi į tas, kurios turite savo klasės svetaines. Sakykite, ar galite į savo svetainę (jimdo) įkelti skaidres? Man kažkodėl nebeleidžia to padaryti. Wordinio doc. taip pat nebeleidžia kelti. O anksčiau viskas puikiai pavykdavo. Būčiau dėkinga, jei atsilieptumėte. Ačiū.
Labukas . Dėl wordo, tai ir man nesiseka. Ir ne tik wordas, bet ir muzikinių failų neina įdėti kažkodėl . O skaidres keliu prieš tai jas patalpinusi www.slideboom.com. Čia pasiimu nuorodą (embed) ir atsinešusi į savo svetainę įdedu. Kolkas viskas veikia . Jeigu reikia detaliau paaiškinti, sakyk.
Papildyta:
QUOTE(NOKIA @ 2015 11 01, 15:06)
Melsiuosi,kad jų nebūtų
QUOTE(NOKIA @ 2015 11 01, 14:06)
pernai mums irgi sake, kad dar neaišku, bet ... rašėm, nes savivaldybės ponioms reikia pliusiuką užsidėt, parodyt, kad daug dirba o vat už ST taisymus mokėti nenori
ketvirtokams didelį dėmesį kreipiau į užduočių skaitymą - vaikai neįsigilina į užduotį, skuba...
[quote=smilga1972,2015 11 01, 16:39]
Labukas . Dėl wordo, tai ir man nesiseka. Ir ne tik wordas, bet ir muzikinių failų neina įdėti kažkodėl . O skaidres keliu prieš tai jas patalpinusi www.slideboom.com. Čia pasiimu nuorodą (embed) ir atsinešusi į savo svetainę įdedu. Kolkas viskas veikia . Jeigu reikia detaliau paaiškinti, sakyk.
Papildyta:
Ačiū už paaiškinimą. Supratau.
Papildyta:
Ačiū už paaiškinimą. Supratau.
QUOTE(Mergelė @ 2015 11 01, 12:32)
Manau, kad reikia rinkti "šmutkes" ir eiti iš mokyklos. Bet kur????? Amžius jau ne tas. Iš vis man ši laida labai nesėkminga. Vaikai geri, bet šiaip visokių nesąmonių krūvos.
Mano nuotaikos panašios (Bet kur?????). Pernai su ketvirtokais daugiau dėmesio skyriau sakinio sudarymui, jo užrašymui, sakinių tarpusavio ryšiams. Mažiau kreipiau dėmesio žodžio, sakinio, kalbos dalims, nes to tiesiogiai testuose netikrinama.
QUOTE(eknos @ 2015 11 01, 23:08)
Sveikos. Gal kuri nors galite man padėti? turiu jindo svetainę, anksčiau kiek norėjau nuotraukų, tiek keldavau, dabar neleidžia įkelti ir prašo mokėti pinigus. gal kuriai taip buvo? ir ką darėt?
Taip yra buvę. Tai reiškia, kad jūs išnaudojote savo svetainės limitą ir dabar turite kelias išeitis: arba nusipirkti mokamą jimdo pro versiją už 60Eur/ metams arba ištrinti dalį vaizdinės informacijos (nuotraukas, video) ir vėl sėkmingai naudotis nemokama svetaine- jimdo free.
Papildyta:
QUOTE(pirmokiukė @ 2015 11 01, 19:10)
ketvirtokams didelį dėmesį kreipiau į užduočių skaitymą - vaikai neįsigilina į užduotį, skuba...
Labai pažįstama. Dabartinė karta- skubukų karta. Kad tik greičiau, dirba man nelabai suprantamu-kažkokiu chaotišku, zigzaginiu metodu.
Mes su antrokais irgi bandom gilintis į skaitymo testus, skaitydami vadovėlio tekstus išanalizuojam kiekvieną sakinį, kad skubėdami skaityt nepraleistų informacijos ir mokėtų sugrįžt į tekstą. Pas mus savivaldybė labai nori testų, teks ir antrokams ta laimė....