Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(ninkute @ 2015 10 29, 22:25)
Sveikutės,
Kažkas klausė dėl skaitymo kortelių pirmokams.  Jei nėra bendrame pašte, galėsiu atsiųsti. Noriu pasiteirauti, gal teko kviestis į mokyklą Tėvų forumo pirmininką Audrių Murauską ir žinote, kiek kainuoja jo paskaita?

Sveikos smile.gif Kažkada buvo jis pas mus atvažiavęs su žymiaja psichologe (dabartine žmona berods), tai ačiū, daugiau nereikia. Kainos tikrai nežinau, bet nei naudos, nei įdomumo nebuvo. Kaip visada strėlių į savo daržą prisigaudėm ir tiek sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 30 spalio 2015 - 15:25
Ačiū atsakiusioms apie rašytojus. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,
kreipiuosi į tas, kurios turite savo klasės svetaines. Sakykite, ar galite į savo svetainę (jimdo) įkelti skaidres? Man kažkodėl nebeleidžia to padaryti. Wordinio doc. taip pat nebeleidžia kelti. O anksčiau viskas puikiai pavykdavo. Būčiau dėkinga, jei atsilieptumėte. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2015 10 30, 15:25)
Sveikos smile.gif Kažkada buvo jis pas mus atvažiavęs su žymiaja psichologe (dabartine žmona berods), tai ačiū, daugiau nereikia. Kainos tikrai nežinau, bet nei naudos, nei įdomumo nebuvo. Kaip visada strėlių į savo daržą prisigaudėm ir tiek sad.gif

Mums irgi nepatiko . Nerekomenduočiau.
Atsakyti

Sveikutės. Jau seniai bendravau, mūsų pradinukių pašnekesiuose. Tiesiog gal buvau pavargus nuo bėdų, renginių ir viso kito. Kadangi esu metodininkė, turiu ketvirtokus, tai šiais metais noriu kažkur daugiau su mokiniais sudalyvauti. Gal galite pasiūlyti kokių nors projektų, renginių, kurie būtų ir mokyklos ir regioninių mokyklų mastu ar tarptautiniu. Žvalgausi Comenius, etwinning, gal pavyks kur nors sudalyvauti. Gal vyksta šiuo metu kokie piešinių konkursai? Kur reikia ieškoti visų Lietuvos edukacinių, piešinių konkursų?
Atsakyti
QUOTE(INEXS @ 2015 10 31, 13:13)
Sveikutės. Jau seniai bendravau, mūsų pradinukių pašnekesiuose. Tiesiog gal buvau pavargus nuo bėdų, renginių ir viso kito. Kadangi esu metodininkė, turiu ketvirtokus,  tai šiais metais noriu kažkur daugiau su mokiniais sudalyvauti. Gal galite pasiūlyti kokių nors projektų, renginių, kurie būtų ir mokyklos ir regioninių mokyklų mastu ar tarptautiniu. Žvalgausi Comenius, etwinning, gal pavyks kur nors sudalyvauti. Gal vyksta šiuo metu kokie piešinių konkursai? Kur reikia ieškoti visų Lietuvos edukacinių, piešinių konkursų?

Galite sudalyvauti piešinių konkurse Piešiam-2015. Dar ne vėlu. Turėtumėte spėti. http://piesiam.lt/

Atsakyti
Labadiena,
Comenius projektą tik užbaigiau. Nežinau ar norėčiau daugiau koordinuoti. Pavogtas laikas iš šeimos, mokinių. Darbo daug. O ataskaita, tai 😬. Man buvo sunku. Dabar daryčiau kitaip, kad būtų lengviau rašyti ataskaitą.
Aš noriu paklausti, ar dar priima Jakelio žvakių fabrikėlis. Gal žinote kokia kaina 1 mok.?
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2015 11 01, 13:25)
Labadiena,

Aš noriu paklausti, ar dar priima Jakelio žvakių fabrikėlis. Gal žinote kokia kaina 1 mok.?

Pernai pavasarį mokėjom 6 eurus. Vaikams patiko.
Atsakyti
Kitas klausimukas buvusioms ketvirtokėms. Patarkit iš savo patirties, į ką atkreipti didesnį dėmesį ruošiantis standartizuotiems testams? Kaip ruošiasi dabartinės ketvirtokės? Žinokit bijau. Taisiau teksto suvokimo testą ir noris verkti. Atimtis irgi oi. Viskas oi. Nežinau ką aš veikiau visus 4 metus. sad.gif
Manau, kad reikia rinkti "šmutkes" ir eiti iš mokyklos. Bet kur????? Amžius jau ne tas. Iš vis man ši laida labai nesėkminga. Vaikai geri, bet šiaip visokių nesąmonių krūvos. blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2015 11 01, 12:32)
Kitas klausimukas buvusioms ketvirtokėms. Patarkit iš savo patirties, į ką atkreipti didesnį dėmesį ruošiantis standartizuotiems testams? Kaip ruošiasi dabartinės ketvirtokės? Žinokit bijau. Taisiau teksto suvokimo testą ir noris verkti. Atimtis irgi oi. Viskas oi. Nežinau ką aš veikiau visus 4 metus. sad.gif
Manau, kad reikia rinkti "šmutkes" ir eiti iš mokyklos. Bet kur????? Amžius jau ne tas. Iš vis man ši laida labai nesėkminga. Vaikai geri, bet šiaip visokių nesąmonių krūvos. blush2.gif  doh.gif

Jaučiuosi taip pat... Apskritai, dirbdamas su žmonėm nežinai, ko tikėtis kiekvieną dieną... Ruošiuosi pamokoms tikrai nuoširdžiai, išmanau visokius niuansus, bet galutinis rezultatas, bus toks koks bus. Laisvai gali atrodyt, kad keturis metus nežinia ko mokiau ir ką veikiau... Ir, jei tik pagal standartizuotų rezultatus bus sprendžiama apie mokytojo kvalifikaciją, tai gali būt riesta. O vma paskelbtas seminaras standartizuotiems dar 65 laisvos vietos
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2015 11 01, 11:48)
Jaučiuosi taip pat... Apskritai, dirbdamas su žmonėm nežinai, ko tikėtis kiekvieną dieną... Ruošiuosi pamokoms tikrai nuoširdžiai, išmanau visokius niuansus, bet galutinis rezultatas, bus toks koks bus. Laisvai gali atrodyt, kad keturis metus nežinia ko mokiau ir ką veikiau... Ir, jei tik pagal standartizuotų rezultatus bus sprendžiama apie mokytojo kvalifikaciją, tai gali būt riesta. O vma paskelbtas seminaras standartizuotiems dar 65 laisvos vietos

Nerandu. blush2.gif Gal galima nuorodą seminaro?
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2015 11 01, 14:19)
Nerandu.  blush2.gif Gal galima nuorodą seminaro?

http://vma.lt/index....t...&Itemid=879
Atsakyti