Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(liepsnele2 @ 2015 10 28, 18:55)
Aurute, greičiau sveik. O dabar džiaukis poilsio minutėlėmis nuo darbo. Pagyvenk kiek gali užsiimdama malonia veikla.
O įdomu, kiek direktorius pasiims globoti??? g.gif

AČIŪ, Liepsnele2.

Reiktų paklaust direktoriaus...
Atsakyti
Paskaičiau Jūsų diskusijas apie pirmokų skaitymo mokymo problemas. Sudomino skaitymo kortelės. Gal kas turite nuskenavę skaitymo korteles, pupos Skaitinukus pirmokams? labai reikėtų. Norėčiau išmėginti. O gal bendram pašte yra?
Atsakyti
sveikutės 4u.gif švelniai tariant esu apšalusi nuo tokio direktoriaus įsakymo skambint tėvams ir siūlyt globot vaikus blink.gif jau čia tikrai virš visko doh.gif

ar kuri dirbat su OPKUS patyčių programa? gal yra kur orientacinės klasės valandėlių temos? man čia šiokia tokia naujiena, neišmanau kur susirast tas temas. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nonele @ 2015 10 26, 17:16)
O pas jus gal jau antrąkart ?

Antrą, pirmas buvo gal prieš 10 metų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VAMI @ 2015 10 29, 13:16)
sveikutės  4u.gif  švelniai tariant esu apšalusi nuo tokio direktoriaus įsakymo skambint tėvams ir siūlyt globot vaikus  blink.gif jau čia tikrai virš visko  doh.gif

ar kuri dirbat su OPKUS patyčių programa? gal yra kur orientacinės klasės valandėlių temos? man čia šiokia tokia naujiena, neišmanau kur susirast tas temas.  verysad.gif

Laba,
Turiu darbe, jei dar reikia atsiųsiu antradienį, nes pirmadienį neisiu į darbą.
Papildyta:
QUOTE(Aurute @ 2015 10 27, 12:47)
Laba dienele  4u.gif

Aš po operacijos dar nepasveikau, visą spalį nedirbu.    SM skaitau kiekvieną dieną  bigsmile.gif . Apie darbą negalvoju, bet paskaičius NOKIOS postą buvau be žado  doh.gif . Labai jau įdomu, ką ten posėdyje galima nuspręst  g.gif . Negi mokytojai turi ieškot globėjų? Ir kas čia per direktoriaus įsipareigojimas ir prieš ką?... Laukisu su nekantrumu, kuo tai baigsis.  Mokytojams lieps globot?  g.gif

Aurute, sveikatytės tau.
Aš manau, kad tuoj lieps mokytojams pasiimti ir globoti. Argi mes ne atviraširdės? Čia gi Lietuva, čia Lietūs lyja.
Atsakyti
Čia galima rasti puikios medžiagos aiškinantis su mokiniais, kaip reikia elgtis su gyvūnais: http://www.pamokossu...is.lt/#medziaga
Atsakyti
Sveikutės,
Kažkas klausė dėl skaitymo kortelių pirmokams. Jei nėra bendrame pašte, galėsiu atsiųsti. Noriu pasiteirauti, gal teko kviestis į mokyklą Tėvų forumo pirmininką Audrių Murauską ir žinote, kiek kainuoja jo paskaita?
Atsakyti
Sveikos,

Kažkada forume kažkas rašė, kokius rašytojus buvo pasikvietę į savo mokyklas. Gal galėtume priminti, kokie rašytojai važiuoja į mokyklas, ką verta pasikviesti.

Labai dėkoju iš anksto.

Atsakyti
Skaitymo korteles išsiunčiau.
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2015 10 29, 21:42)
Sveikos,

Kažkada forume kažkas rašė, kokius rašytojus buvo pasikvietę į savo mokyklas. Gal galėtume priminti, kokie rašytojai važiuoja į mokyklas, ką verta pasikviesti.

Labai dėkoju iš anksto.

sveikos, mes buvom V. Račicką pasikvietę, vaikams labai patiko
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(domassss @ 2015 10 29, 21:42)
Sveikos,

Labai dėkoju iš anksto.

Mes buvom pasikvietę V.V.Landsbergį. Brangus malonumas, bet vaikams patiko. Dar nusipirko iš jo kompaktinių diskų su jo dainomis.
Atsakyti
[quote=Mergelė,2015 10 29, 18:40]
Laba,
Turiu darbe, jei dar reikia atsiųsiu antradienį, nes pirmadienį neisiu į darbą.
Papildyta:

bučiau laaabai dėkinga 4u.gif

o kur , mergytės, ieškot seminarų, į kuriuos būtų galima nuvykti? savam mieste jau pasižiūrėjau ax.gif
Atsakyti