Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(1aviada @ 2015 09 15, 21:17)
Bendruosiuose ugdymo planuose yra pamokų paskirstymo lentelė. Tos lentelės gale yra grafa - pamokos mokinių ugdymosi poreikiams tenkinti. Vienam pradinių klasių komplektui (1-4 kl.) skiriamos 5 val. Tai mūsų mokykloje po 1 val. skiriama 1-3 kl., ir 2 val.- 4 kl. Tos valandos nebūtinai skiriamos konsultacijoms. Pas mus pirmokams skirta valanda sveikatos ugdymo ir žmogaus saugos programai įgyvendinti, antrokams - kūno kultūrai, trečiokams -anglų k., ketvirtokams 1 val. - matematikai ir 1 val. konsultacijoms.

Apie šias 5 valandas žinojau. Pas mus taip pat skiriama kūno k., anglų k. ir t.t. Bet konsultacijoms nelieka valandų. Maniau, kad konsultacijoms iš kažkur kitur imamos val. Juk ministre taip gražiai kalbėjo, kad pinigų konsulacijoms yra, kad galima skirti net 3 val. Tik va nesupranta, kad tų valandų nėra iš kur duot - ugdymo plane to nėra. O valdžia džiaugiasi, kad dirbame su problematiškais vaikais už dyką. Tokia ta mūsų kasdienybė.
Atsakyti
Pas mus irgi taupymas, nieko negausim, dirbsim dykai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmokiukė @ 2015 09 15, 20:41)
4u.gif siunčiu į paštą  biggrin.gif

Ačiū Jums labai 4u.gif
Atsakyti
Kaip smagu, kad yra kur paskaityti apie bendras probemas ir rasti sprendimų ar supratimąsmile.gif Ačiū 22peliukui22 drinks_cheers.gif

Pas mus mokykloje jau pernai turėjome individualią ir grupinę konsultaciją, skirtą gabesniems ar sunkiau besimokantiems mokiniams, ar tokiems, kurie dėl ligos nelankė ilgai mokyklos. Patikėta visiškai mokytojo nuožiūrai bigsmile.gif Plano nereikia, nes pagalbos nesuplanuosi. Galima dirbti net ir su vienu mokiniu. Šiais metai tas pats. Be to, kiekvienam klasių koncentrui skirta dar po pusės valandos papildomai, ketvirtokams - loginio mąstymo lavinimas. Aš dar gavau vieną valandą - integruoto ugdymo pamoka. Dirbsiu kompiuterių klasėje. Pastariesiems dalykams planų reikia.
Atsakyti
QUOTE(Bites Rites @ 2015 09 15, 21:41)
Pas mus irgi taupymas, nieko negausim, dirbsim dykai  blink.gif

Pas mus taip pat. Net pretenzijų jokių neturim verysad.gif
Atsakyti
Pas mus šiemet net už budėjimą skyrė pinigų drinks_cheers.gif Po pusę valandos kiekvienai thumbup.gif Merginos, gal kuri turite gražių rašytinių raidelių šablonus? Nusipirkau, bet visur a4 formatas... per didelės raidės, netelpa ant sienos.. noriu klasę pasipuošti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 09 16, 13:53)
Pas mus šiemet net už budėjimą skyrė pinigų  drinks_cheers.gif Po pusę valandos kiekvienai  thumbup.gif Merginos, gal kuri turite gražių rašytinių raidelių šablonus? Nusipirkau, bet visur a4 formatas... per didelės raidės, netelpa ant sienos.. noriu klasę pasipuošti... g.gif

Aš dariausi pati smile.gif
Kad už budėjimą duotų pinigų net nesvajojam. Pas mus net per atostogas už tai laisvadienio neduoda...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bites Rites: 16 rugsėjo 2015 - 14:27
QUOTE(Bites Rites @ 2015 09 16, 14:26)
Aš dariausi pati  smile.gif
Kad už budėjimą duotų pinigų net nesvajojam. Pas mus net per atostogas už tai laisvadienio neduoda...

Parodykit kokį vieną pvz ar nupaveiksluokit kaip darėte g.gif Tiek vargau, sukabinau visas raides ir niekas nesigavo...
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif Žadu naudoti pirmokų papildomo skaitymo kortelių sistemą, bet darysiu tai pirmą kartą. Gal galit pasidalinti patirtimi? Ar pasiteisino? Kokie niuansai? Po kiek vienodų kortelių švietėt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 09 16, 14:53)
Pas mus šiemet net už budėjimą skyrė pinigų  drinks_cheers.gif Po pusę valandos kiekvienai  thumbup.gif Merginos, gal kuri turite gražių rašytinių raidelių šablonus? Nusipirkau, bet visur a4 formatas... per didelės raidės, netelpa ant sienos.. noriu klasę pasipuošti... g.gif

mums tai duoda laisvadienių. iki šiol gaudavom tikrai daug, bet keisis vidaus tdarbo tvarkos aprašas, tai kiek suprantu, mažiau tų laisvadienių beliks ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 09 16, 16:46)
Parodykit kokį vieną pvz ar nupaveiksluokit kaip darėte g.gif  Tiek vargau, sukabinau visas raides ir niekas nesigavo...

aš pernai tai klijavausi A4 (buvau iš visiplakat.lt užsisakius), tai visą sieną jais "ištapetavau" lotuliukas.gif bet tikrai buvo naudinga. dažnai vaikų akelės ten bėgiodavo, net buvau bepradedanti baimintis, kad neišmoks, vis žiūrės ir žiūrės, bet išmoko kuo puikiausiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 09 16, 13:53)
Merginos, gal kuri turite gražių rašytinių raidelių šablonus? Nusipirkau, bet visur a4 formatas... per didelės raidės, netelpa ant sienos.. noriu klasę pasipuošti... g.gif

Pas mane vietos ant sienos yra, tai klijuoju Ax4 formatą. Šiandien jau bandėme rašyti tris išmoktas raideles, tai visi žiūrėjo į sieną, bet ne visiems ir žiūrint pavyko parašyti. Jau ne pirmus metus pirmokus turiu ir klijuoju raides visada ant sienos, bet išmoksta rašyti.
Atsakyti
QUOTE(Bites Rites @ 2015 09 15, 20:41)
Pas mus irgi taupymas, nieko negausim, dirbsim dykai  blink.gif

Už pamokas gausit algą mirksiukas.gif o už ką nemoka, nedirbkit g.gif
Atsakyti