Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Gal esat darę kokį nors pranešimą apie pirmokų adaptaciją. Reikia pristatyti posėdyje. Gali būti ir trumpas. Labai reiktų.... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NOKIA: 20 spalio 2015 - 19:33
QUOTE(NOKIA @ 2015 10 19, 14:20)
kĄ PLANUOJATE kALĖDOMS? KUR BŪTŲ GALIMA VAIKUS IŠVEŽTI? kALĖDŲ SENELIAI JAU VISI UŽIMTI, TAIGI PASIKVIESTI JAU NEGALIM....

Aš senelė, tu Snieguolė. 😜😂
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2015 10 20, 22:21)
Aš senelė, tu Snieguolė. 😜😂

doh.gif Jau suplanavom...
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2015 10 20, 20:20)
Gal  esat darę kokį nors pranešimą apie pirmokų adaptaciją. Reikia pristatyti posėdyje. Gali būti ir trumpas. Labai reiktų.... ax.gif

Šiaip tokį minimalų turiu, bet daugiau anketos duomenų apibendrinimas. Jei niekas daugiau nepagelbės, galiu atsiųsti.
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2015 10 21, 15:42)
doh.gif  Jau suplanavom...

O čia kas? Vaidinimas ar koks šou? Pasidalinkite idėjomis, nes jau labai aktualu apie Kalėdas.
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2015 10 20, 16:57)
UŽKNISO pirmokų ,,Pupa" gun_bandana.gif  gun_bandana.gif Nėra ką skaityt doh.gif Sudėtingesnių tekstų neįkertam, o tų pirmokiškų, kurie įvardinti ,,silpnesniesiems", labai mažai. Rašau rašau ant lentos........
Ką daryt, klausiu kaip koks Radžis:)))?????

Nežinau kodėl, bet kuo toliau tuo labiau džiaugiuosi Šaltinėliu, o pirmokams skaitantiems trečia dalis, tai rojus, vadovėliai besimokantiems skaityti ir skaitantiems tarpusavyje suderinti,žodžiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gintule @ 2015 10 21, 22:52)
Nežinau kodėl, bet kuo toliau tuo labiau džiaugiuosi Šaltinėliu, o pirmokams skaitantiems trečia dalis, tai rojus, vadovėliai besimokantiems skaityti ir skaitantiems tarpusavyje suderinti,žodžiu  thumbup.gif

Kaip aš tau pavydžiu blush2.gif Nu, išėjo iš krašto tie pupininkai:))))).Pusantro mėnesio dirbu, o dorai nežinau kaip mano vaikai skaito doh.gif Neturiu kaip patikrint .Mažoj klasėj kitas reikalas, o didelėj, vargas man vargas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2015 10 21, 21:00)
Kaip aš tau pavydžiu blush2.gif Nu, išėjo iš krašto tie pupininkai:))))).Pusantro mėnesio dirbu, o dorai nežinau kaip mano vaikai skaito doh.gif Neturiu kaip patikrint .Mažoj  klasėj kitas reikalas, o didelėj, vargas man vargas blink.gif

Mokomės iš Pupos. Kiekvienai raidei duodu skaitymo korteles. Juk pritaikyta pagal raides. Ten yra ką skaityti, bent jau mano pirmokams. Jei stiprūs mokiniai, gal kitaip, bet maniškiams tikrai užtenka.
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2015 10 20, 18:31)
Planai ilgalaikiai, prieš pamoką uždavinys ir jei yra vaikų su spec. poreikiais prašė parašyti kiek jų. Būrelio planas, jei būrelį vedi ir stebės.

Naminuke, stebėjo po 3-4 pamokas, pamokos planai reikalingi, jei stažas trumpas.

Dar buvo pokalbis su mokytojais, atskirai su vidaus audito grupe, tėveliais, administracija.
Papildyta:
Ar direktorius/pavaduotoja ateidami į pamoką turi pranešti ar gali ateiti kada nori? Kur tai galiu rasti parašyta?

Ačiū už atsakymą. Net nepagalvojau, kad ir būrelio veiklą gali stebėt. IKT būrelyje prie 10 kompiuterių sėdi 27 pirmokai ir man jau stogą baigia nunešt. Gal grupėm skirstysiu, nes tokio vaizdelio auditui nenorėčiau parodyt.

Ar auditas domisi vertinimo įrašais dienyne? Ar varto vaikų sąsiuvinius, kaip stebi pamokas?

Dėl pavaduotojos, tai abejoju, ar tai bus kokiuose nors dokumentuose. Tikriausiai tai priklauso tik nuo pavaduotojos žmoniškumo. Mūsiškė dabar praneša, kad norėtų ateit. Ankstesniais laikais bijodavom pavaduotoją savo koridoriuj pamatyt, nes galėjo ateiti pas bet ką bet kada.
Papildyta:
QUOTE(ninkute @ 2015 10 21, 21:20)
Mokomės iš Pupos. Kiekvienai raidei duodu skaitymo  korteles. Juk pritaikyta pagal raides. Ten yra ką skaityti, bent jau mano pirmokams. Jei stiprūs mokiniai, gal kitaip, bet maniškiams tikrai užtenka.

Net nepastebėjau, kad skaitymo kortelės suderintos su vadovėliu... Maniškiai dėl skaitymo kortelių iš proto kraustosi gerąja prasme. Viena mama parūpino prizams bumsių, tai dabar visi stengiasi kuo greičiau pirmą kortelių komplektą užbaigt. Kai kurie po dvi korteles per dieną bando atsiskaityt...
Atsakyti
[quote=naminukė,2015 10 21, 22:45]
Ačiū už atsakymą. Net nepagalvojau, kad ir būrelio veiklą gali stebėt. IKT būrelyje prie 10 kompiuterių sėdi 27 pirmokai ir man jau stogą baigia nunešt. Gal grupėm skirstysiu, nes tokio vaizdelio auditui nenorėčiau parodyt.

Ar auditas domisi vertinimo įrašais dienyne? Ar varto vaikų sąsiuvinius, kaip stebi pamokas?

Auditas domisi absoliučiai viskuo, kas vyksta mokykloje - ne tik pamokos, bet ir užklasinė veikla, renginiai, mokytojų, mokinių elgesys pertraukų metu, net valgyklos darbuotojos buvo kaip reikiant ištardytos.

Ar tikrina įrašus dienyne - nežinia, nes jie sėdi mokykloje iki 18 val. vakaro ir kažką tikrina. Gal ir įrašus dienyne patikrina, jei gauna prieigas.

Vartė mokinių pratybų sąsiuvinius, nes administracijai minėjo, kad iš švietimo ministrės turi gavę nurodymą ištirti, kaip tikslingai yra naudojamos pratybos.

Pas mus stebėjo po dvi pamokas, išimtinai atvejais po 3 (pas tuos, kurių pamokos labai nepatiko, arba atvirkščiai - labai patiko ir norėjo įsitikinti, ar mokytoja taip tobulai ruošiasi kiekvienai pamokai). Stebėtojas neįspėjęs ateina į kažkurią pamoką (pastebėjom, kad labiau eina į tokias sudėtingesnes (bent jau man) pamokas - kūno kultūrą, dailę, etiką ir pan.). Stebėtojas ateina prieš skambutį, paprašo pamokos kortelės ir sėdasi į laisvą vietą. Pamokos metu kažką rašo nepakeldamas galvos. Po pamokos susako pliusus ir tobulintinas vietas. Manęs dar klausė, kaip pas mus yra fiksuojama pradinukų pažanga.

Atsakyti
Oi, mergaitės, kaip jums nepavydžiu - auditorių bijome visi. Pas mus kai buvo ( o tai buvo labai seniai), tai buvo žmonės nedirbę mokytojo darbo, tad kai kurie visai pozityviai vertino pamokas, o kai kurie... Laikykitės, juk viską gebat! O mes to malonumo laukiam kitąmet.
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2015 10 20, 20:20)
Gal  esat darę kokį nors pranešimą apie pirmokų adaptaciją. Reikia pristatyti posėdyje. Gali būti ir trumpas. Labai reiktų.... ax.gif

Labas smile.gif Turiu šiokį tokį, galiu atsiųsti, pasitvarkysi pagal save smile.gif
Atsakyti