Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(Jaša @ 2015 10 16, 16:20)
Sveikos mergaites,
Ar jusu vaikai yra skaite koki nors pranesima konferencijoje? idomu butu suzinoti placiau, atsisaukit smile.gif

Ir mūsų mokyklos mokinukai ir kitų skaitė pranešimus pernai Ukmergėje organizuotoje konferencijoje pradinukams. Buvo gražu žiūrėt. Mūsų skaitė remdamiesi skaidrėmis, pasikeisdami. Patiko ir pranešimai, ir kaip juos darė vaikai, ir pati konferencija. Ačiū Ingai, kuri buvo ir čia paskelbus apie tokią galimybę.
Atsakyti
Sveikos. ax.gif Gal kas turite ,,Piratų mankštos" fonogramą? Iš anksto dėkoju. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gintule @ 2015 10 16, 16:42)
Čia Zipio draugų tęsinys, plačiau paskaityti galima čia  smile.gif

http://www.vaikolabui.lt/

ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaša @ 2015 10 16, 15:20)
Sveikos mergaites,
Ar jusu vaikai yra skaite koki nors pranesima konferencijoje? idomu butu suzinoti placiau, atsisaukit smile.gif

Mano 4toke skaite pranesima konf. "Augu sveikas ir saugus", visi pranesimai yra paste☺
Papildyta:
QUOTE(gintule @ 2015 10 15, 16:49)
Dalyvauju „Obuolio draugų“ programoje, tai visos klasės val. suplanuotos ir kaip reikiant reikia pasiruošti, bet gerai, kai yra medžiaga smile.gif

Mes irgi dalyvaujam, oi kaip vaikai laukia valandeliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaša @ 2015 10 16, 15:20)
Sveikos mergaites,

Skaitėm ir mes su ketvirtokėm apie atliekų rūšiavimą. Puiki patirtis vaikučiams smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, ar galite atsiusti man i pasta nuotrauka Pupos vadovelio antrai klasei 55 puslapi? mano antrokas paliko mokykloj. Buciau dekinga. inga.rusko@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Dzigute @ 2015 10 17, 11:55)
Sveikos mergaites, ar galite atsiusti man i pasta nuotrauka Pupos vadovelio antrai klasei 55 puslapi? mano antrokas paliko mokykloj. Buciau dekinga. inga.rusko@gmail.com

4u.gif Jei nepavėluotai, tai išsiunčiau. Sėkmės.
Atsakyti
Ar niekas neturite ,,Piratų mankštos" karaoke?
Atsakyti
QUOTE(elbitele @ 2015 10 17, 18:17)

Neturiu schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Gal kas žino gerą nuorodą termometro pažinimui mokytis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elbitele @ 2015 10 17, 18:17)

Išsiunčiau į muzikinį paštą.
Atsakyti
Laba diena. Esu antrokėlio mama. Mokykloje bus tokia diena, kai pamokas turės vesti mokinių tėveliai. rolleyes.gif Tokia laimė ar nelaimė teko ir man. ax.gif Susirūpinusi esu, nes neišmanau, kaip tą pamoką vesti, kokias užduotis duoti?.. verysad.gif Man skyrė lietuvių kalbą. Bet galima vesti ir netradicinę pamoką.. Gal jūs pasiūlytumėte, nuo ko pradėti ir kaip pasiruošti? blush2.gif
Atsakyti