Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(VAMI @ 2015 10 14, 15:24)
sveikos  4u.gif  čia matau nemažai pirmokių  thumbup.gif  thumbup.gif  artėja šimtadienio šventė. ar švenčiate ją? gal kuri turite iš ankstesnių metų pirmokiukams įteikiamu diplomėlių ar kokiu pirmoko pažymejimų pavyzdžių?

Niekada nedariau, bet šiemet galvojame kartu su kolege daryti. Paruošime kokių smagių užduotėlių darbui grupėmis ir padarysime padėkas. thumbup.gif Pirmokės, ką veikiat su vaikais per kl.valandėlę? Man ši pamoka, tikras galvos skausmas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 10 15, 16:00)
Niekada nedariau, bet šiemet galvojame kartu su kolege daryti. Paruošime kokių smagių užduotėlių darbui grupėmis ir padarysime padėkas.  thumbup.gif Pirmokės, ką veikiat su vaikais per kl.valandėlę? Man ši pamoka, tikras galvos skausmas  doh.gif

Dalyvauju „Obuolio draugų“ programoje, tai visos klasės val. suplanuotos ir kaip reikiant reikia pasiruošti, bet gerai, kai yra medžiaga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 10 15, 16:00)
Niekada nedariau, bet šiemet galvojame kartu su kolege daryti. Paruošime kokių smagių užduotėlių darbui grupėmis ir padarysime padėkas.  thumbup.gif Pirmokės, ką veikiat su vaikais per kl.valandėlę? Man ši pamoka, tikras galvos skausmas  doh.gif

Mano jaunimas pamėgo arbatėles. Tai arbatinamės ir aptariam įvairius dalykus. Patyčias, siekius, apskritai pasikalbam kas kuo gyvenam smile.gif arbatėlėms pasiruošia patys. Patys ir susitvarko
Atsakyti
QUOTE(gintule @ 2015 10 15, 18:49)
Dalyvauju „Obuolio draugų“ programoje, tai visos klasės val. suplanuotos ir kaip reikiant reikia pasiruošti, bet gerai, kai yra medžiaga smile.gif

Kas čia per dalykėlis? Su kuom jis valgomas? ax.gif smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2015 10 15, 19:22)
Mano jaunimas pamėgo arbatėles. Tai arbatinamės ir aptariam įvairius dalykus. Patyčias, siekius, apskritai pasikalbam kas kuo gyvenam smile.gif arbatėlėms pasiruošia patys. Patys ir susitvarko

Norėčiau ir aš tokios ramios kl. valandėlės, bet su maniškiais pasikalbėti ir tiesiog atsigerti arbatos, tai būtų neįmanoma misija... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 10 15, 20:52)
Norėčiau ir aš tokios ramios kl. valandėlės, bet su maniškiais pasikalbėti ir tiesiog atsigerti arbatos, tai būtų neįmanoma misija... doh.gif

Yra tokia knygutė "Gerumo mokyklėlė" - atrodo taip vadinasi. Ten yra neblogų temų klasės valandėlėms. Visa medžiaga, užduotys...
Atsakyti
QUOTE(liepsnele2 @ 2015 10 15, 20:18)
Yra tokia knygutė "Gerumo mokyklėlė" - atrodo taip vadinasi. Ten yra neblogų temų klasės valandėlėms. Visa medžiaga, užduotys...

Reikės paieškoti knygynuose g.gif
Atsakyti
Pirmokėlės, gal turit dainelės ,,Į mokyklą"(vieversys) fonogramą su žodžiais?Be žodžių yra CD, bet neišdainuoju aš tos dainelės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2015 10 14, 20:51)
skaičiukus turėjau mintyje pačiam el.pašto pavadinime, ne slaptažodyje  mirksiukas.gif (pradinukeirmama1, pradinukeirmama2)

Ačiū už raktelio priminimą peliukui ir aušrai. Senatvė artėja, rūpesčių daugėja.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2015 10 15, 21:09)
Senatvė artėja, rūpesčių daugėja.. doh.gif

Lutute1, tššššššš.... user posted image kur ta senatvė tokiai energingai mokytojai assa.gif . Ji dar tolokai už horizonto irnesakyk.gif .
Atsakyti
QUOTE(pauliausirmosmama @ 2015 10 15, 20:24)
Kas čia per dalykėlis? Su kuom jis valgomas? ax.gif  smile.gif  mirksiukas.gif

Čia Zipio draugų tęsinys, plačiau paskaityti galima čia smile.gif

http://www.vaikolabui.lt/
Atsakyti
Sveikos mergaites,
Ar jusu vaikai yra skaite koki nors pranesima konferencijoje? idomu butu suzinoti placiau, atsisaukit smile.gif
Atsakyti