Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(lutute1 @ 2015 10 13, 18:11)
Atsiųsk. Užmesiu akį. Ačiū 4u.gif

Jau pašte mirksiukas.gif (antram).
Atsakyti
laba,
gal jau sulaukėte Naisių vasaros konkursų dovanėlių ir padėkų?
Atsakyti
laba visom. as cia su tokiu klausimu. pirmadieni eisiu i pokalbi del darbo pradiniu klasiu . labai bijau. senokai jau baigiau mokslus. mokytoja nedirbus dar. tai va kankina klausimas ko galetu paklausti pokalbyje? gal kas darbinosi neseniai. buciau dekinga jei pagelbesit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2015 10 14, 06:50)
Jau pašte  mirksiukas.gif  (antram).

Peliuk, pamiršau 2 pašto slaptažodį. Prašysiu priminti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2015 10 14, 11:14)
laba,
gal jau sulaukėte Naisių vasaros konkursų dovanėlių ir padėkų?

aš tai ne.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2015 10 14, 15:53)
aš tai ne.... schmoll.gif

dar ne
Atsakyti
sveikos 4u.gif čia matau nemažai pirmokių thumbup.gif thumbup.gif artėja šimtadienio šventė. ar švenčiate ją? gal kuri turite iš ankstesnių metų pirmokiukams įteikiamu diplomėlių ar kokiu pirmoko pažymejimų pavyzdžių?
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2015 10 14, 15:16)
Peliuk, pamiršau 2 pašto slaptažodį. Prašysiu priminti. ax.gif

Jei gerai pamenu, tai pašto su dvejetuku slaptažodis tas pats kaip ir su pašto su vienetuku ax.gif
Atsakyti
merginospradinukiu mokytojos bunatik vienos,kazkada berods skaiciaukad josturi asistentes ,ar maisau? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2015 10 14, 18:12)
Jei gerai pamenu, tai pašto su dvejetuku slaptažodis tas pats kaip ir su pašto su vienetuku  ax.gif

Patikslinu - toks pat tik nėra jokiu skaičiukų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(R.@usra @ 2015 10 14, 18:23)
Patikslinu - toks pat tik nėra jokiu skaičiukų  4u.gif

skaičiukus turėjau mintyje pačiam el.pašto pavadinime, ne slaptažodyje mirksiukas.gif (pradinukeirmama1, pradinukeirmama2)
Atsakyti
QUOTE(VARLIUKĖ-KVAKSIUKĖ @ 2015 10 14, 12:55)
laba visom. as cia su tokiu klausimu. pirmadieni eisiu i  pokalbi del darbo pradiniu klasiu . labai bijau. senokai jau baigiau mokslus. mokytoja nedirbus dar. tai va kankina klausimas  ko galetu paklausti pokalbyje? gal kas darbinosi neseniai. buciau dekinga jei pagelbesit 4u.gif

Aš darbinausi neseniai. Pavasarį turėjau pokalbį. Buvo konkursas. Iš anksto turėjau nusiųsti CV. Buvau pakviesta pokalbiui. 1 val truko pokalbis komisijos su manimi (klausinėjo, nagrinėjo mano CV). Apie valandą aptarinėjo be manęs ar verta priimti. Paskui pasikvietė vėl mane ir dar ten klausinėjo, kalbėjomės apie valandą. Direktorius paklausė ko pageidaučiau klasėje (įrangos, technikos kokios). Aš paprašiau interaktyvios lentos. Nes jis įvardijo mano kaip trūkumą, kad nedirbu su ja.... Kaip galėjau dirbti, jei jos neturėjau... Neprižadėjo nuo rugsėjo 1... Bet kai atėjau jau kabėjo lenta klasėje.... biggrin.gif
Ko klausinėja? Patarčiau pasidomėti, apie stipriąsias mokyklos puses. Mano dabartinėje mokykloje direktorius labai už IKT. Pažįstama Vilniuje įsidarbino, tai mokykla prieš kompiuterių naudojimą ugdymo procese... Reikia žinoti direktoriaus (ės) norus....
Sėkmės konkurse! Jei ką norite dar sužinoti galite klausti, rašydami asmeninę žinutę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnele2: 14 spalio 2015 - 21:07