Mielosios,gal kuri turite ir galite pagelbeti iki sio sekmadienio,labai reikia skaidriu temomis ''IT naudojimas mano pamokoje '' ir '' Mano megstama priemonė'' labai labai buciau dekinga
Antrokams šiemet nepirkau lietuvių k.pratybų, ir taip vos spėjam išanalizuot tekstą ir kokį diktantą parašyt, o dar ir pasakot reikia, ir vaidint, ir kūryba užsiimt :)Testukus bandom, analizuojamės ir kartu, ir atskirai
Pirmokės, siunčiu į antrą paštą nurašymui užduotis
Pirmokės, siunčiu į antrą paštą nurašymui užduotis
laba,
pirmokės, gal turit skenuotas ar parsisiųstas Šok serijos vadovėlių mokytojų knygas? labai reikėtų...
pirmokės, gal turit skenuotas ar parsisiųstas Šok serijos vadovėlių mokytojų knygas? labai reikėtų...
QUOTE(R.@usra @ 2015 10 09, 22:07)
Jei galite parašykite autorių ir leidimo metus, nes maniškiai labai nemoka suprasti užduotis ( ko prašo uždavinys). Gal padėtų kiek juos "pralaužti", nes vėliau pražūsim su tokiu loginiu mąstymu
turiu darbe, jei nepamirsiu parasysiu. jei ka, brukstelkit az, jei pamirsciau-priminkit
Papildyta:
QUOTE(pauliausirmosmama @ 2015 10 11, 17:39)
turiu darbe, jei nepamirsiu parasysiu. jei ka, brukstelkit az, jei pamirsciau-priminkit
va, radau internete, kaip atrodo, cia ir autorius yra:
http://iknyga.lt/aud...3-knygos-_25332
QUOTE(liepsnele2 @ 2015 10 10, 11:16)
Kokie gražūs piešiniai ir paprastai padaromi: http://www.detkipode...uem-vilkoi.html
Sveikos,
Prašau ketvirtokių patarimo. Ką gražaus gaminate, lankstote, kuriate per dailės/technologijų pamokas?
QUOTE(pauliausirmosmama @ 2015 10 11, 16:42)
Labai ačiū. Kažkada buvau nusikopijavusi, reiks ieškoti :-)
QUOTE(lutute1 @ 2015 10 11, 19:35)
Sveikos,
Prašau ketvirtokių patarimo. Ką gražaus gaminate, lankstote, kuriate per dailės/technologijų pamokas?
Labutis Mes darėme "vitražinius" klevo lapus (aplikaciją). Buvo ir pašte įdėta, tik su tikrais medžių lapais, o mes spalvotą popierių naudojom. Galiu įmesti įpaštą
QUOTE(liepsnele2 @ 2015 10 09, 18:50)
Su prašymu. Kažkada kalbėjote, kad pigiau Gedrimienės pratybas pirkti iš pačios autorės. Gal kas turite jos telefono numerį?
Persiunčiau į paštą seną laišką, gal nepasikeitė info.
QUOTE(riešutasgilė @ 2015 10 11, 20:46)
Persiunčiau į paštą seną laišką, gal nepasikeitė info.
Ačiū labai, bandysiu susisiekti.
QUOTE(liepsnele2 @ 2015 10 09, 20:50)
Bet aš vis tiek laiminga (tikiuosi tą patį galėsiu pasakyti ir mokslo metų gale), nes vaikus gavau gerus, tėveliai taip pat neblogi: atnešė kopijavimo popieriaus, kai reikia daugiau ir atspausdina. Emociškai nepavargstu. Darbas teikia malonumą.
oi, kaip smagu skaityti tokias zinutes. naudokis dar kol taip gali
QUOTE(smilga1972 @ 2015 10 11, 20:39)
Labutis Mes darėme "vitražinius" klevo lapus (aplikaciją). Buvo ir pašte įdėta, tik su tikrais medžių lapais, o mes spalvotą popierių naudojom. Galiu įmesti įpaštą
Atsiųsk. Užmesiu akį. Ačiū
Sveikos.
Į paštą įmečiau kelis vaikų darbelius. Gal kas panaudos
Į paštą įmečiau kelis vaikų darbelius. Gal kas panaudos