Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(Bebras2014 @ 2015 10 09, 13:58)
Eina sau, merginos... šiandien man liūdna diena.. ką tik gavau algą, o ji 150 eurų mažesnė, nei gaudavau ankstesnėj darbovietėje... eina sau, kaip skaudžiai... o atrodo ir pamokų skaičius panašus ir vaikų klasėje žymiai daugiau, o še tau...

Užjaučiu tave. Nemalonu, kai atlyginimas mažėja. Ir dar taip ženkliai. Bet ar gali būti toks skirtumas tarp mokyklų? Gal vis tik gerokai mažiau valandų turi. Arba koeficientą mažiausią skaičiuoja.
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2015 10 09, 13:25)
Užjaučiu tave. Nemalonu, kai atlyginimas mažėja. Ir dar taip ženkliai. Bet ar gali būti toks skirtumas tarp mokyklų? Gal vis tik gerokai mažiau valandų turi. Arba koeficientą mažiausią skaičiuoja.

Nemačiau ir niekas nerodė jokių dokumentų, kiek ir už ką moka... Senesnėje mokykloje turėjau 25 pamokas per savaitę, o dabar turiu 23 pamokas... Bet šioje darbovietėje dar pusę val duoda už budėjimą, dar pusę už tai, kad esu išorės vertinimo komisijoje, ir dar kažkiek gaunu už mergaitę su programa... atrodo, tiek daug priedų čia, o alga va kiek skiriasi..
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 10 09, 14:32)
Nemačiau ir niekas nerodė jokių dokumentų, kiek ir už ką moka... Senesnėje mokykloje turėjau 25 pamokas per savaitę, o dabar turiu 23 pamokas... Bet šioje darbovietėje dar pusę val duoda už budėjimą, dar pusę už tai, kad esu išorės vertinimo komisijoje, ir dar kažkiek gaunu už mergaitę su programa... atrodo, tiek daug priedų čia, o alga va kiek skiriasi..

Pasitikslink koeficientus. Gal skaičiuoja mažiausiu?
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 10 09, 14:32)

Viską lemia koeficientai....mums moka minimalų, o kitur bent vidurkį
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2015 10 09, 15:20)

Pas mus irgi minimalus...tad tikrai gali būti toks skirtumas.
Papildyta:
QUOTE(pauliausirmosmama @ 2015 10 08, 18:00)
bandom ruoštis smile.gif nors iš esm4ės jie juk nėra privalomi, jei mokykla ar švietimo skyrius užsakys, tai, mes tai savanoriais tikrai nebūsim lotuliukas.gif  ax.gif  matematika darom viska kaip ir įprasta. yra tokia senesnio letimo knygute Matematika. Testai 2 klasei. ten didžioji dalis parašyta visos užduotys žodžiais. Pvz. pire 5 pridėk 15. ir reikia parašyt atsakymą. Tai duodu nemažai iš šitos, kad įprastų skaityt užduotys. Lietuvių kalbai turiu šitą:
user posted image
Kolegė sakė, kad jos autorės ir sudarinėja tuos standartizuotus testus. Bet su ja dar nepradėjau dirbt, planuoju po atsotogų. Dabar kone kasdien po diktantuką pliekiam, savaitėj kartą po atpasakojimą rašom ir po 1 testo suvokimo testą padarom kartą savaitėje.
Jokių spec. leidiniu antrokams neužvydau.

Pas mus švietimo skyrius tai tikrai užsakys, nes labai nori. Mes tai tikrai jų atsisakytume, bet...ne mūsų valia. o paskui tik analizuoja lentelės ir ne tik buvo atvejis kai ir mokytojus lygino. Kažkoks siaubas sad.gif((
Atsakyti
pas mus užpernai kai pakėlė nuo minimalaus iki vidutinio koeficiento, alga padidėjo į rankas 50 lt. tai 150 € žiauriai didelis skirtumas g.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2015 10 09, 17:57)
pas mus užpernai kai pakėlė nuo minimalaus iki vidutinio koeficiento, alga padidėjo į rankas 50 lt. tai 150 € žiauriai didelis skirtumas  g.gif

Mano krūvis mažesnis, nes ankstesnėje darbovietėje dar dirbau ir logopede 0,25 etato. Tad atlyginimas mažesnis 70 €. verysad.gif
Bet aš vis tiek laiminga (tikiuosi tą patį galėsiu pasakyti ir mokslo metų gale), nes vaikus gavau gerus, tėveliai taip pat neblogi: atnešė kopijavimo popieriaus, kai reikia daugiau ir atspausdina. Emociškai nepavargstu. Darbas teikia malonumą.

Su prašymu. Kažkada kalbėjote, kad pigiau Gedrimienės pratybas pirkti iš pačios autorės. Gal kas turite jos telefono numerį?
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2015 10 08, 20:19)
Įdomu, kaip viską jūs spėjate? Ar neturite pratybų sąsiuvinių? Labai norėtųsi rašyt diktantus arba kūrybinius darbus, bet pratybos labai tam trukdo, įspaudžia į rėmus ir niekaip nuo jų neina pabėgt. Nors maniškiai 4-okai, bet nespėjam su pratybom susitvarkyt...

su praeita laida ir as nespedavau, o su sita spejam vadov4l5+ pratybos+ diktantukas apie 20 zodziu, kartais dar + kokie papildomi lapai ar uzduotys. ax.gif ir paciai smagu smile.gif o dar turiu viena konsultacine valanda. su teveliais taip sutarem, kad tai bus lyg ir papildoma lietuviu kalbos pamoka (praeitais metais dariau tik matematika). va per ja ir darom k8rybinius darbus, skaitymo testus.
Papildyta:
QUOTE(Vaivorytė @ 2015 10 08, 21:34)
o apie antrokus galvojant, tai noriu paklausti ar kokius teksto analizės pratybas pirkot, ar visai nieko?

as turiu tokius:
http://www.knyguklub... ii klasei.html
ir tokius:
https://www.knygos.l...uotys-2-klasei/
taiir darom pakaitom tai vienus tai kitus.
Papildyta:
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 10 09, 14:58)
Eina sau, merginos... šiandien man liūdna diena.. ką tik gavau algą, o ji 150 eurų mažesnė, nei gaudavau ankstesnėj darbovietėje... eina sau, kaip skaudžiai... o atrodo ir pamokų skaičius panašus ir vaikų klasėje žymiai daugiau, o še tau...

turbut nuo koeficiento prikaluso. mes taip pat dirbam pagal maziausia koeficienta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pauliausirmosmama @ 2015 10 08, 19:00)
bandom ruoštis smile.gif nors iš esm4ės jie juk nėra privalomi, jei mokykla ar švietimo skyrius užsakys, tai, mes tai savanoriais tikrai nebūsim lotuliukas.gif  ax.gif  matematika darom viska kaip ir įprasta. yra tokia senesnio letimo knygute Matematika. Testai 2 klasei. ten didžioji dalis parašyta visos užduotys žodžiais. Pvz. pire 5 pridėk 15. ir reikia parašyt atsakymą. Tai duodu nemažai iš šitos, kad įprastų skaityt užduotys.

4u.gif Jei galite parašykite autorių ir leidimo metus, nes maniškiai labai nemoka suprasti užduotis ( ko prašo uždavinys). Gal padėtų kiek juos "pralaužti", nes vėliau pražūsim su tokiu loginiu mąstymu doh.gif
Atsakyti
Raminamieji ketvirtokėms 4u.gif
Mergaitės, pernai trys mano ketvirtokai gavo neigiamus įvertinimus iš, na, kažkokio dalyko.
Žodžiu, galvojau, kai jau taršys mane, tai plaukų ant galvos neliks:))). Sėdžiu per posėdį visa viduje pasiruošusi ,,atlaidžiai šypsotis" ir ką jūs manot??? Visi mano vaikų įvertinimai atitinka kaimo, miesto, gimnazijų rezultatus, o kai kurie, kaip tarkim, mergaičių skaitymas, net perspjauna juos!!Vietoj ,,atlaidžiai šypsausi" ,aš ,,šypsausi kvailai", nes galvoje sukasi tik viena mintis: tai kaaaas darosi tada ant Lietuvos su mokslais biggrin.gif ???
Taip, kad tikrai sakau jums, nesureikšminkit, nesinervuokit, kaip sakė G. Dauguvietytė, džiaukitės gyvenimu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2015 10 09, 15:20)

Žinokit, net neįsivaizduoju koks tas koeficientas... Tik pasirašydama įsakymą, spėjau pamatyti, kad už būrelį buvo parašyta 7 eurai su ct. Esu kažkada girdėjusi, kad šitoj mūsų miesto mokykloje, mokytojai uždirba mažiausiai... matyt, direktorė investuoja kažkur kitur... Aišku, džiaugiuosi, kad iš vis darbą turiu, bet kai pradedu galvoti, kokius vaikus šiemet gavau, kokie tėvai, o dar alga tiek mažesnė. Tai tyliai pagalvojau, kad geriau būčiau likusi tam savo kaime...
Atsakyti
Kokie gražūs piešiniai ir paprastai padaromi: http://www.detkipode...uem-vilkoi.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnele2: 10 spalio 2015 - 10:17