Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(arden @ 2015 10 04, 18:49)
ačiū visoms už paaiškinimą. dabar jau aišku smile.gif
kitas klausimas: ar privalau žymėti, kad tėvai matytų iš anksto? jei taip, tai gal ir raštas koks yra? smile.gif

mano suspratimu, cia mokyklos vidaus nutarimas. pas mus reikia, tai as pries savaite užpildau ir uzdedu ta varnele.
Atsakyti
QUOTE(liepsnele2 @ 2015 10 04, 18:40)
Turiu skaidres mokytojo dienai. Tačiau kadangi ten didelė apimtis (matyt dėl muzikos), bandysiu siųsti per google diską. Pabaigą pasikeisite.

Ar dar neįkėlėt į paštą ar nerandu? g.gif Jeigu nesunku, įmeskite man į paštą sabaitienes@gmail.com wub.gif
Atsakyti
Labas rytas,
QUOTE(pauliausirmosmama @ 2015 10 03, 19:19)
kai pildau pamokos tema, ten u=kabinu varnele, kad testas.nors siaip mes temu nepildom, tik savaitines veiklas, tai as ir pildau tik temas tik tada, kai buna testas. tada i6 esmes sura6au visas temas, kurios iena i testa. taip ir tevams esu paaiskinus. ir ivertinime rasau: testa atlikai gerai. i6 20 tasku surinkai 15. klydsai: ir isvardinu, tas temas, kur klydo. taigi, viso temos buna pamokos temoje, o klaidas miniu atskirai, bet jei prie klaidu nepamineta, vadinasi, su kitom temom viskas gerai.
nezinau, ar suprasit, ka cia suauiskinau doh.gif

Mums liepė parašyti kas puikiai, gerai ir kur dar reikia pasimokyti. Žodžiu plačiau, o ne kiek surinko iš kiek.
Atsakyti
laba
gal galite blondinei paaiškinti, kaip Tamo perkelti planus į šiuos mokslo metus. savo naujus turėjau vesti, tai sukūriau, suvedžiau, tvarka... o kolegėms persikelti iš senesnių mokslo metų niekaip nepavyksta...
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2015 10 05, 17:05)
laba
gal galite blondinei paaiškinti, kaip Tamo perkelti planus į šiuos mokslo metus. savo naujus turėjau vesti, tai sukūriau, suvedžiau, tvarka... o kolegėms persikelti iš senesnių mokslo metų niekaip nepavyksta...

Mano teminių planų skyrelyje yra visų metų planai. Perkelta, mano manymu, pačių tamiečių
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2015 10 05, 09:35)
Labas rytas,

Mums liepė parašyti kas puikiai, gerai ir kur dar reikia pasimokyti. Žodžiu plačiau, o ne kiek surinko iš kiek.

Mes visą bla bla bla rašom testų sąsiuviniuose, o tamo kiek taškų iš kiek galimų ir kokio lygio požymiai.
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2015 10 05, 18:37)
Mes visą bla bla bla rašom testų sąsiuviniuose, o tamo kiek taškų iš kiek galimų ir kokio lygio požymiai.

Mes irgi taip pat.Ir dar po testų prašome tėvelių pasirašyti
Atsakyti
Sveikos, merginos tongue.gif Po mokytojų dienos visai nurimote, dingote visos g.gif O mano mokytojų diena prasidėjo su linksmybėmis. Atėjo tėtis ir sako : "sveikinu jus su profesine švente, bet gėlių neduosiu". Aš visai nepasimečiau ir atsakiau: "man gėlių nereikia, aš pati kaip gėlė". thumbup.gif Nežinau, kam labiau nepasisekė... ar man, kad gėlės negavau? ar tam pirmokėliui, kuris mato tėvų pavyzdį? g.gif Tad, be gėlių, keliaujam prie darbų lotuliukas.gif Gal kuri turite, prisidariusi kokių tekstukų, kuriuos vaikai gali nurašyti? g.gif Mano pirmokėliams visai sunku, be galo maišo spausdintine ir rašytines raideles... Be to turiu vieną mergaitę su programa, tai tik dabar pradėjo pasirodyti visi gražumai... mokomės, kaip darželinukai - su pagaliukais, paveiksliukais, nes skaičių visiškai nepažįsta... raides rašome tik spausdintines...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bebras2014: 06 spalio 2015 - 14:56
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 10 06, 15:54)
Sveikos, merginos  tongue.gif Po mokytojų dienos visai nurimote, dingote visos  g.gif O mano mokytojų diena prasidėjo su linksmybėmis. Atėjo tėtis ir sako : "sveikinu jus su profesine švente, bet gėlių neduosiu". Aš visai nepasimečiau ir atsakiau: "man gėlių nereikia, aš pati kaip gėlė".  thumbup.gif Nežinau, kam labiau nepasisekė... ar man, kad gėlės negavau? ar tam pirmokėliui, kuris mato tėvų pavyzdį?  g.gif Tad, be gėlių, keliaujam prie darbų  lotuliukas.gif Gal kuri turite, prisidariusi kokių tekstukų, kuriuos vaikai gali nurašyti?  g.gif Mano pirmokėliams visai sunku, be galo maišo spausdintine ir rašytines raideles... Be to turiu vieną mergaitę su programa, tai tik dabar pradėjo pasirodyti visi gražumai... mokomės, kaip darželinukai - su pagaliukais, paveiksliukais, nes skaičių visiškai nepažįsta... raides rašome tik spausdintines...

Turiu, kur siųsti?
Atsakyti
Šiandien buvo sunki diena, nes vakar šventėme mokytojo dieną . Pirmokų tėvai efektingai pasveikino su didele puokšte ir išgraviruotais žodžiais parkeriu. Maloniai likau nustebinta, bet tikrai nenoriu jaustis tam skolinga....
Atsakyti
Sveikutės, su švente praėjusia, o mane labiausiai džiugino pirmokų laiškučiai, rašteliai smile.gif visokiausių prirašė, priraitė ; kas spausdintinėm visas eiles, kas surašė raideles, kurias mokomės, smagu smile.gif
Maniškiams labai patinka ši abėcėles dainele, melodija sunki, bet jau dauguma traukia visu balsu thumbup.gif

https://www.youtube....h?v=PFlzQU0GgMY
o šita antroje vietoje, irgi labai mėgiama

https://www.youtube....h?v=DId6gjN-uNU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintule: 06 spalio 2015 - 15:25
QUOTE(Bites Rites @ 2015 10 06, 17:57)
Turiu, kur siųsti?

Labai reikia nurašymui pirmokams. Pašte radau, bet mums dar per sudėtingi, reikia tik skiemenukų. bandžiau ant tų gautų perdirbti sau, bet neduoda keisti bigsmile.gif Gal kas turit nurašymui skiemenukų arba galit pamokyti, kaip jų pasigaminti pačiai?
Atsakyti