Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(arden @ 2015 10 03, 19:29)

klausimėlis naudojančioms Tamo: kur ir kaip, ir ar iš viso žymit datas kada vaikai rašys testus?

Užeini ant reikiamos datos dienos ir pamokos ir uždedi varnelę . Kvadratukai yra virš pamokos temos
Atsakyti
pirmadienį pafotkinsiu ir įmesiu kaip aš darau. neišsisaugojau savo kompiutery.

klausimėlis naudojančioms Tamo: kur ir kaip, ir ar iš viso žymit datas kada vaikai rašys testus?

pas mus reikia prieš savaite pažymėti kada koks testas bus rašomas. Tiesiog prieš savate uždedu varnele ant kontrolinis darbas, na o viską įrašau į pamokos temą jau tą dieną kai rašom testą.
O šiaip tai dar vis jaukinuosi Tamo biggrin.gif kas kart vis ką nors naujo atrandu doh.gif
Papildyta:
o kaip jums sekasi su prevencinėm temom? man tai sunkiai verysad.gif kai dirbau prieš 5 metus, jų buvo tik 3, o dabar vaje kiek naujovių. labai sunku man jas atsirinkti kur kokia tinka verysad.gif
Atsakyti
pirmadienį pafotkinsiu ir įmesiu kaip aš darau. neišsisaugojau savo kompiutery.

kai pildau pamokos tema, ten u=kabinu varnele, kad testas.nors siaip mes temu nepildom, tik savaitines veiklas, tai as ir pildau tik temas tik tada, kai buna testas. tada i6 esmes sura6au visas temas, kurios iena i testa. taip ir tevams esu paaiskinus. ir ivertinime rasau: testa atlikai gerai. i6 20 tasku surinkai 15. klydsai: ir isvardinu, tas temas, kur klydo. taigi, viso temos buna pamokos temoje, o klaidas miniu atskirai, bet jei prie klaidu nepamineta, vadinasi, su kitom temom viskas gerai.
nezinau, ar suprasit, ka cia suauiskinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2015 10 01, 20:12)
Sveikos.
Gal kuri turit Pupos skaitymo korteles. pas mus knygynuose nėra.... Gal galit pagelbėti....

Ar dar reikia skaitymo kortelių?
Labai reikia, jei turite ax.gif
Atsakyti
[quote=VAMI,2015 10 03, 14:38]
sveikutės, aš su prašymu, gal pasidalinsit savo vaiku pasiekimų aplanko( jei tokį turite) tituliniu lapu ax.gif arba kokią mintį gal galite pasiūlyti kaip man jį pasidaryti ax.gif

Populiariausi - segtuvai su įmautėmis, bet kažkaip pabodo;
Pirmokai - nemoka sudėt darbų į įmautes, tai kol
sukaišioji visiems, vėliau kai susideda darbus, tai jie būna ne pagal eiliškumą arba visokių kitų dalykų prikiša, segtuvas pavirsta- "ką turėjau" kaupiu schmoll.gif .
Kažkada turėjau tokią archyvinę dėžè, į kurią susiguldydavo visos klasės dokumentų aplankas. Patogu, vietos ne daug, lengva surasti, nes vaiko vardas yra viršuje matomas.
Atsakyti
Labukas, dažnai paskaitinėju, bet parašyti neturiu jėgų... vienoj klasėj pirmokai ir ketvirtokai, vieni nemoka, o kitiems - viskas dzin. Kai parašė ketvirtokai pirmuosius testus iš tų kur pasiruošimas standartizuotiems, aš užsimaniau greičiau į pensiją. Deja... Vaikams viskas gerai. Pradėjau galvoti, kad gal pernai aš su jais nedirbau, o šiaip, durnių voliojau doh.gif Dėl elgesio tai su pirmokais susitariam, deja, ketvirtokams dažniau reikia priminti pamokos taisykles. Na, gal jie vaidina prieš pirmokus, juk dičkiai mirksiukas.gif Pagyvensim - pamatysim rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2015 10 03, 23:30)
Labukas, dažnai paskaitinėju, bet parašyti neturiu jėgų... vienoj klasėj pirmokai ir ketvirtokai, vieni nemoka, o kitiems - viskas dzin. Kai parašė ketvirtokai pirmuosius testus iš tų kur pasiruošimas standartizuotiems, aš užsimaniau greičiau į pensiją. Deja...  Vaikams viskas gerai. Pradėjau galvoti, kad gal pernai aš su jais nedirbau, o šiaip, durnių voliojau  doh.gif Dėl elgesio tai su pirmokais susitariam, deja, ketvirtokams dažniau reikia priminti pamokos taisykles. Na, gal jie vaidina prieš pirmokus, juk dičkiai  mirksiukas.gif Pagyvensim - pamatysim rolleyes.gif

Labukas smile.gif Pas mane situacija analogiškai su testais doh.gif Kai parašė pirmą matematikos testą iš standartizuotų, tai vos neapsiverkiau sad.gif Toks jausmas, kad nieko nemokiau, apie nieką nesikalbėta, nesiaiškinta, nespręsta ir apskritai, kaip iš mėnulio nukritę doh.gif . Net gerieji mokiniai doh.gif Sakau, gal čia jiems tik pirmas toks buvo - užduočių daug, pasimetė g.gif ? Lietuvių kalbos parašėm, tai taip baisu nebuvo, bet norisi geriau ax.gif . Labai tikiuosi, kad per metus prasilaušim su tais testais doh.gif
Atsakyti
Merginos, į kokį paštą dabar viską siunčiame? smile.gif Esu atsakinga už mokytojų diena. Gal turite kokių skaidrių skirtų šiai dienai? wub.gif
Atsakyti
ačiū visoms už paaiškinimą. dabar jau aišku smile.gif

kitas klausimas: ar privalau žymėti, kad tėvai matytų iš anksto? jei taip, tai gal ir raštas koks yra? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 10 04, 13:32)
Merginos, į kokį paštą dabar viską siunčiame? smile.gif Esu atsakinga už mokytojų diena. Gal turite kokių skaidrių skirtų šiai dienai?  wub.gif

Turiu skaidres mokytojo dienai. Tačiau kadangi ten didelė apimtis (matyt dėl muzikos), bandysiu siųsti per google diską. Pabaigą pasikeisite.
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2015 10 04, 19:49)
ačiū visoms už paaiškinimą. dabar jau aišku smile.gif
kitas klausimas: ar privalau žymėti, kad tėvai matytų iš anksto? jei taip, tai gal ir raštas koks yra? smile.gif

Esu nuteikusi tėvus, kad testo nereikia bijoti ar kažkaip ypatingai jam ruoštis, tiesiog vaikai dirba kaip eilinėj pamokoj tik į testų sąsiuvinius. Todėl dar niekada iš tėvų pusės nekilo jokių nesusipratimų dėl testų datų. Tarkim su pirmokais jau parašiau po pusę pirmų testų per pamokas, po truputį, net vaikams neakcentavau, kad čia kažkokie testai. Užbaigsim, įvertinsiu, parašysiu, kam čia tie stresai 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2015 10 04, 14:32)
Labukas smile.gif Pas mane situacija analogiškai su testais  doh.gif  Kai parašė pirmą matematikos testą iš standartizuotų, tai vos neapsiverkiau sad.gif Toks jausmas, kad nieko nemokiau, apie nieką nesikalbėta, nesiaiškinta, nespręsta ir apskritai, kaip iš mėnulio nukritę  doh.gif . Net gerieji mokiniai  doh.gif  Sakau, gal čia jiems tik pirmas toks buvo - užduočių daug, pasimetė  g.gif ? Lietuvių kalbos parašėm, tai taip baisu nebuvo, bet norisi geriau  ax.gif . Labai tikiuosi, kad per metus prasilaušim su tais testais  doh.gif

merginos, pernai su ketvirtokais sprendžiau net po keletą testų, ypač lietuvių, kartu su visa klase, mokydama juos, kaip spręsti, versdama nusibraukti sąlygoje užduotį, kurią atliko, arba tekste žodžius, kuriuos jau panaudojo atsakymui. Tiesiog mokiau juos kaip spręsti testus. Pasiteisino šimtu procentų. 4u.gif Įvertinimuose rašiau:mokomasis testas:).

Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2015 10 04, 20:02)
merginos, pernai su ketvirtokais sprendžiau net po keletą testų, ypač lietuvių, kartu su visa klase, mokydama juos, kaip spręsti, versdama nusibraukti sąlygoje užduotį, kurią atliko, arba tekste žodžius, kuriuos jau panaudojo atsakymui. Tiesiog mokiau juos kaip spręsti testus. Pasiteisino šimtu procentų. 4u.gif Įvertinimuose rašiau:mokomasis testas:).

Ačiū už patarimą thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti