Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(arden @ 2015 10 01, 20:27)
labas vakaras  4u.gif
pabandžiau paskatinti skaitymą su classdojo. sukūriau 3 ikonas: daug skaitau: 1 taškas, daugiau skaitau: 2, labai daug skaitau: 3 taškai. vadovėlio diferencijuotus tekstus irgi taškais įvertinu, pasirenka, paskaito gauna tašką. turim jau ir bibliotekėlę sukaupę, atsineša knygutę, sutariam kiek teksto už kiek taškų paskaitys. Pertraukų neturiu, eilė prie stalo kaip tarybiniais laikais prie šlapdešrės biggrin.gif aišku ne visi, bet pamato kaip kiti gauna taškus, jungiasi, bando kuo daugiau uždirbt, konkurencija, aišku, lygina, skaičiuoja. o man širdis dainuoja smile.gif įdomu kiek laiko šita "piliulė" veiksminga bus:)

Aš irgi skatinu su Classdojo. Už skaitymą, už papildomas užduotis. Turiu gerų tėvelių, tai jie atšviečia mano pasirinktas užduotėles. Tad laisvai dalinu užduotėles vaikučiams ir skatinu.
Atsakyti
Žiniasklaida su artėjančia Mokytojų diena primena mums kokie esam besmegeniai
http://faktai.lt/lie...eismo-teisejus/
Atsakyti
Ateini, paskaitai, kaip visos pirmokės smagiai čia gyvena ir pačiai darosi lengviau thumbup.gif Na ką, pirmas mėnesiukas įveiktas - visą mėnesį ieškojau "ryšio" su vaikais, su savo "žvaigždutėm" ir žinokite man pavyko - mėnesio tikslas pasiektas!!! drinks_cheers.gif Jeigu rugsėjo pirmąją savaitę visi mušosi, nuolat pareidavo susimušę, su mėlynėm, su krauju, tai šią savaitę, mano blogiukai sėdi klasėje ir piešia smile.gif Tapau jiems mama, apkabinu, skatinu, už kiekvieną žingsnį rašau pagyrimus ir tai veikia. Ypatingai motyvuoja budėjimas - tvarko klasę, vaikų batus, valo lentą, ryte ateina anksčiau, kad galėtų išdalinti sąsiuvinius. Mama atėjo ir netiki ką aš kalbu, sako, darželyje nespėjau lakstyti pas direktorę, o čia ramu. Žinoma, jis netapo šventu, bet su juo aš radau "ryšį". Tereikėjo tapti mama. wub.gif
Kitas mėnesio tikslas - skaitymas. Vieni skaito laisvai, kiti - tyli, nekalba, bijo. Net logopedė neprakalbina. Viduriuko nėra. Kažką galvosiu g.gif
Daug didesnį vargelį turiu su tėvais. Dienyne lankosi vos keli tėvai, dienoraščio taip pat nevarto, nežiūri. Kiti net ragelio nekelia. Tėvai visiškai nesuinteresuoti padėti vaikui... pasak jų: "aš irgi nemokėjau skaičiuoti, tai jeigu bus į mane, tai irgi nemokės"... - čia tokia vaiko motyvacija? doh.gif kitą savaitę susirinkimas, oi duosiu barti aš jiems g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 10 01, 23:43)
Ateini, paskaitai, kaip visos pirmokės smagiai čia gyvena ir pačiai darosi lengviau  thumbup.gif Na ką, pirmas mėnesiukas įveiktas - visą mėnesį ieškojau "ryšio" su vaikais, su savo "žvaigždutėm" ir žinokite man pavyko - mėnesio tikslas pasiektas!!!  drinks_cheers.gif Jeigu rugsėjo pirmąją savaitę visi mušosi, nuolat pareidavo susimušę, su mėlynėm, su krauju, tai šią savaitę, mano blogiukai sėdi klasėje ir piešia smile.gif Tapau jiems mama, apkabinu, skatinu, už kiekvieną žingsnį rašau pagyrimus ir tai veikia. Ypatingai motyvuoja budėjimas - tvarko klasę, vaikų batus, valo lentą, ryte ateina anksčiau, kad galėtų išdalinti sąsiuvinius. Mama atėjo ir netiki ką aš kalbu, sako, darželyje nespėjau lakstyti pas direktorę, o čia ramu. Žinoma, jis netapo šventu, bet su juo aš radau "ryšį". Tereikėjo tapti mama.  wub.gif
Kitas mėnesio tikslas - skaitymas. Vieni skaito laisvai, kiti - tyli, nekalba, bijo. Net logopedė neprakalbina. Viduriuko nėra. Kažką galvosiu  g.gif
Daug didesnį vargelį turiu su tėvais. Dienyne lankosi vos keli tėvai, dienoraščio taip pat nevarto, nežiūri. Kiti net ragelio nekelia. Tėvai visiškai nesuinteresuoti padėti vaikui... pasak jų: "aš irgi nemokėjau skaičiuoti, tai jeigu bus į mane, tai irgi nemokės"... - čia tokia vaiko motyvacija?  doh.gif kitą savaitę susirinkimas, oi duosiu barti aš jiems  g.gif

Smagiai pasiskaičiau:)))), oi mes kaip klonai 4u.gif viens prie vieno 4u.gif Didžiausias neklaužadukas irgi jau sėdi man ant kelių lotuliukas.gif Tėvus dabar šviečiu, kas yra mėnesio ataskaita:))).Į Tamo dienyną prisiviliojau visus, ypač patiko tiems, kuriuos pati užregistravau:))). Žiūri irgi beveik visi, bet, kad ten reik kiekvieną dieną dirstelt dar nesupranta:)).Pasirodo dalis laukia, kad popierinius raštelius atsiųsiu:))). Paskaičiavau ir pranešiau, kad per dieną 5 pamokos, jeigu apie kiekvieną parašyt, bus kart 25, lygu 125 rašteliai bigsmile.gif Tėvams patiko, daugiau nesitiki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2015 10 01, 23:22)
Pasirodo dalis laukia, kad popierinius raštelius atsiųsiu:))). Paskaičiavau ir pranešiau, kad per dieną 5 pamokos, jeigu apie kiekvieną parašyt, bus kart 25, lygu 125 rašteliai bigsmile.gif Tėvams patiko, daugiau nesitiki 4u.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pauliausirmosmama: 02 spalio 2015 - 19:22
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 10 01, 22:43)
Ateini, paskaitai, kaip visos pirmokės smagiai čia gyvena ir pačiai darosi lengviau  thumbup.gif Na ką, pirmas mėnesiukas įveiktas - visą mėnesį ieškojau "ryšio" su vaikais, su savo "žvaigždutėm" ir žinokite man pavyko - mėnesio tikslas pasiektas!!!  drinks_cheers.gif Jeigu rugsėjo pirmąją savaitę visi mušosi, nuolat pareidavo susimušę, su mėlynėm, su krauju, tai šią savaitę, mano blogiukai sėdi klasėje ir piešia smile.gif Tapau jiems mama, apkabinu, skatinu, už kiekvieną žingsnį rašau pagyrimus ir tai veikia. Ypatingai motyvuoja budėjimas - tvarko klasę, vaikų batus, valo lentą, ryte ateina anksčiau, kad galėtų išdalinti sąsiuvinius. Mama atėjo ir netiki ką aš kalbu, sako, darželyje nespėjau lakstyti pas direktorę, o čia ramu. Žinoma, jis netapo šventu, bet su juo aš radau "ryšį". Tereikėjo tapti mamawub.gif

Viskas labai liuks,bet....ar belieka jėgų ir laiko būti mama savo vaikams?
Niekada nebandau tapti mama mokiniams, jie turi vieną vienintelę savo mamą. Galiu būti drauge,pagalbininke ir t.t.,bet mamos pareigų perimti nenoriu ir neketinu...
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2015 10 02, 22:44)
Niekada nebandau tapti mama mokiniams, jie turi vieną vienintelę savo mamą. Galiu būti drauge,pagalbininke ir t.t.,bet mamos pareigų perimti nenoriu ir neketinu...

Sutinku su tavim šimtu procentų, bet vistiek su pirmokais einu mamos pareigas tą laiką, kol nesiadaptuoja 4u.gif pvz., visi rašo, o viena mergytė verkia tyliai, klauskiu ,,kas tau?", o ji ,,noriu namooo".Ir kaip čia nepabūsi mama biggrin.gif , galvelės nepaglostysi, ašarų nenubrauksi 4u.gif Man neišeina kitaip, kai pagalvoju, kad kažkada ir mano vaikui gal buvo sunku ir graudu mokykloj be mamos biggrin.gif taigi, suveikia ta prigimtinė mamų telepatija 4u.gif Aš,, višta" lotuliukas.gif

Atsakyti
mokytojos, jūs bent savaitgaly pailsėkit nuo moinčių apie darbus, nejuokinkit lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2015 10 02, 19:44)

Mama jiems būnu tik mokykloje, o namie visas dėmesys atitenka mano šeimai, mano vyrams smile.gif
Atsakyti
sveikutės, aš su prašymu, gal pasidalinsit savo vaiku pasiekimų aplanko( jei tokį turite) tituliniu lapu ax.gif arba kokią mintį gal galite pasiūlyti kaip man jį pasidaryti ax.gif
Startavau su naujais man vadovėliais, su Tamo dienynu, tai niekaip neužbaigiu darbų doh.gif nespėju nieko mokykloje, vežuosi dar ir namo darbo doh.gif
Atsakyti
[quote=VAMI,2015 10 03, 17:38]
sveikutės, aš su prašymu, gal pasidalinsit savo vaiku pasiekimų aplanko( jei tokį turite) tituliniu lapu ax.gif arba kokią mintį gal galite pasiūlyti kaip man jį pasidaryti ax.gif
Startavau su naujais man vadovėliais, su Tamo dienynu, tai niekaip neužbaigiu darbų doh.gif nespėju nieko mokykloje, vežuosi dar ir namo darbo doh.gif
[/quote
]Nupirkau saviškiams pirmokams tokius diiidelius plastikinius vokus, ten krausim visokius piešinius, rašinius darbelius ir t.t.Be pavadinimo tik vardas su markeriu ant voko. Praeitai laidai turėjau įmautes-ale, mano knyga.Rinkom rašinius, kiekvienas sugalvojo savo knygai pavadinimą. Daugiau variantų neturiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VAMI @ 2015 10 03, 14:38)
sveikutės, aš su prašymu, gal pasidalinsit savo vaiku pasiekimų aplanko( jei tokį turite) tituliniu lapu ax.gif  arba kokią mintį gal galite pasiūlyti kaip man jį pasidaryti  ax.gif
Startavau su naujais man vadovėliais, su Tamo dienynu, tai niekaip neužbaigiu darbų  doh.gif nespėju nieko mokykloje, vežuosi dar ir namo darbo  doh.gif

pirmadienį pafotkinsiu ir įmesiu kaip aš darau. neišsisaugojau savo kompiutery.

klausimėlis naudojančioms Tamo: kur ir kaip, ir ar iš viso žymit datas kada vaikai rašys testus?
Atsakyti