Sveikutės,
Dėl pirmokų drausmės tai skųstis labai negaliu. Pakankamai normaliai sėdi, bet ką daryti su mokslais vieno moksliuko. Nežinau ar įveiksime išmokti raides per metus.
QUOTE(NOKIA @ 2015 09 30, 15:44)
Aurute, stiprybės.
QUOTE(b.s @ 2015 09 30, 16:51)
Aurute, stiprybės ir tikėjimo, kad viskas bus gerai. Esame kartu su Jumis.
QUOTE(Bites Rites @ 2015 09 30, 17:00)
Aurute, laikykis!
QUOTE(ninkute @ 2015 09 30, 17:41)
Aurute, sveikatos ir kuo greičiau sugrįžti pas mus į plepučių kampelį, nes kaip be jo. Kur gi daugiau gali gauti paguodos, patarimų.
QUOTE(Snaudale @ 2015 09 30, 18:42)
Aurute, stiprybės tau ir lengvos gydytojo rankos.
QUOTE(arden @ 2015 09 30, 18:47)
Aurute, sveikatos, sveikatos, stiprybės. laukiam grįžtant
AČIŪ, merginos, už palaikymą . Lomkės bus be jūsų...
QUOTE(Aurute @ 2015 09 30, 16:39)
Išeinu priverstinių atostogų. Ryt gulu ligoninėn operuotis. Savaitę sėdėsiu ten be interneto, tai net nepaskaitysiu, kaip jūs gyvenat.
Stiprybės, kantrybės visoms. Ir geros mokytojų dienos paminėjimo
Aurute, sveikatos Tau! Aš pernai buvau priverstinėse atostogose: 5 mėnesius... Tačiau man patiko :-) Pailsėjau! Nežinau kaip būčiau ištvėrusi dirbdama ten.
O šiemet nauja darbovietė, nauji vaikai. Pirmokai, tačiau aš jais labai džiaugiuosi! Mokomės gero elgesio, naudoju Classdojo. Poveikis yra. Klasėje 22 vaikai, neskaito tik 6. Vienas iš jų ne visas raides pažįsta (grįžęs iš užsienio ir jam 8 metai). Visą gyvenimą dirbau su dviem klasėm kaime. Šiemet mieste pirmi metai. Esu kol kas labai laiminga (tikiuosi tą patį galėsiu pasakyti ir mokslo metų gale)...
Noriu pakviesti Jus į konferenciją per rudens atostogas. Plačiau mūsų pašte. :-)
QUOTE(liepsnele2 @ 2015 09 30, 21:17)
Aurute, sveikatos Tau! Aš pernai buvau priverstinėse atostogose: 5 mėnesius... Tačiau man patiko :-) Pailsėjau! Nežinau kaip būčiau ištvėrusi dirbdama ten.
O šiemet nauja darbovietė, nauji vaikai. Pirmokai, tačiau aš jais labai džiaugiuosi! Mokomės gero elgesio, naudoju Classdojo. Poveikis yra. Klasėje 22 vaikai, neskaito tik 6. Vienas iš jų ne visas raides pažįsta (grįžęs iš užsienio ir jam 8 metai). Visą gyvenimą dirbau su dviem klasėm kaime. Šiemet mieste pirmi metai. Esu kol kas labai laiminga (tikiuosi tą patį galėsiu pasakyti ir mokslo metų gale)...
Noriu pakviesti Jus į konferenciją per rudens atostogas. Plačiau mūsų pašte. :-)
Va kaip smagu nors viena besidziaugianti savo pirmokais,Aurutei sveikatos.
Ar matėte. Noriu pranešti, kad jau veikia svetainė peliukai.lt
QUOTE(smilga99 @ 2015 09 29, 20:21)
SVEIKOS.
KAI PASKAITAU, KAIP JŪS VARGSTAT SU PIRMOKAIS, TAI MAN GERIAU ANT ŠIRDIES PASIDARO..... .VADINASI NE MAN VIENAI TAIP. VISAI NESUKAUPIA DĖMESIO, KALBA VISI KARTU, NUOLATINIUS NESIBAIGIANČIUS REIKALUS PER PAMOKAS SPRENDŽIA, O SULAUKĘ PERTRAUKOS URMU Į LAUKĄ IR PARLEKIA GARUODAMI. DIRBU JAU 20 METŲ, BET TOKIOS SUNKIOS PRADŽIOS DAR NEBUVO......... gAL KOKĮ STEBUKLINGĄ RECEPTĄ TURIT..... PASIDALINKIT.......
KAI PASKAITAU, KAIP JŪS VARGSTAT SU PIRMOKAIS, TAI MAN GERIAU ANT ŠIRDIES PASIDARO..... .VADINASI NE MAN VIENAI TAIP. VISAI NESUKAUPIA DĖMESIO, KALBA VISI KARTU, NUOLATINIUS NESIBAIGIANČIUS REIKALUS PER PAMOKAS SPRENDŽIA, O SULAUKĘ PERTRAUKOS URMU Į LAUKĄ IR PARLEKIA GARUODAMI. DIRBU JAU 20 METŲ, BET TOKIOS SUNKIOS PRADŽIOS DAR NEBUVO......... gAL KOKĮ STEBUKLINGĄ RECEPTĄ TURIT..... PASIDALINKIT.......
Aš irgi jau guodžiausi. situacija lygiai tokia pati... Irgi per 20 metų tokių neturėjau. tiksliau 4 vaikai taip viską ,,patvarko", kad negaliu džiaugtis darbu, kitais vaikais...
Ot prisidirbau su savo išmaniuoju! Persiprašau vienos laiškelio autorės, kuri atsiuntė nuostabius ežiukus su semkėm vietoj spygliukų į paštą. Aš netyčia kažką pridirbau, laiškas dingo.
Ar negalėtum vėl atsiųst to darbelio? Nuoširdžiai atsiprašau 🙏 🙏 🙏
Ar negalėtum vėl atsiųst to darbelio? Nuoširdžiai atsiprašau 🙏 🙏 🙏
QUOTE(domassss @ 2015 09 30, 23:47)
Aš irgi jau guodžiausi. situacija lygiai tokia pati... Irgi per 20 metų tokių neturėjau. tiksliau 4 vaikai taip viską ,,patvarko", kad negaliu džiaugtis darbu, kitais vaikais...
Aš turiu tris dezorganizatorius .Imuosi iš visų jėgų Jau matau savo pergalės šviesą tunelio gale Į darbą kaip į šventę, po darbo, kaip po tornado
QUOTE(Aurute @ 2015 09 30, 17:39)
Išeinu priverstinių atostogų. Ryt gulu ligoninėn operuotis. Savaitę sėdėsiu ten be interneto, tai net nepaskaitysiu, kaip jūs gyvenat.
Stiprybės, kantrybės visoms. Ir geros mokytojų dienos paminėjimo
sveikatikės nėra to blogo, kas neišeitų į gera-pailsėsit
Papildyta:
Kaip, mergaitės, su matematikos ekspertais? ar užsiregistravot kas? kaip jums su treniruotėm? nežiūrėjau į laiką, bet gal kokias 10 minučių leidžia krtą iš vieno kompo ir atia..jau baigia mano vaikai visus mokyklos kompus perreit gal kokių apėjimų radot?
gal kuri turit nusiskanavę pupos skaitymo korteles. neradau nei vienam knygyne pas mus
[/quote]
Sveikos.
Gal kuri turit Pupos skaitymo korteles. pas mus knygynuose nėra.... Gal galit pagelbėti....
[/quote]
Sveikos.
Gal kuri turit Pupos skaitymo korteles. pas mus knygynuose nėra.... Gal galit pagelbėti....
labas vakaras
pabandžiau paskatinti skaitymą su classdojo. sukūriau 3 ikonas: daug skaitau: 1 taškas, daugiau skaitau: 2, labai daug skaitau: 3 taškai. vadovėlio diferencijuotus tekstus irgi taškais įvertinu, pasirenka, paskaito gauna tašką. turim jau ir bibliotekėlę sukaupę, atsineša knygutę, sutariam kiek teksto už kiek taškų paskaitys. Pertraukų neturiu, eilė prie stalo kaip tarybiniais laikais prie šlapdešrės aišku ne visi, bet pamato kaip kiti gauna taškus, jungiasi, bando kuo daugiau uždirbt, konkurencija, aišku, lygina, skaičiuoja. o man širdis dainuoja įdomu kiek laiko šita "piliulė" veiksminga bus:)
pabandžiau paskatinti skaitymą su classdojo. sukūriau 3 ikonas: daug skaitau: 1 taškas, daugiau skaitau: 2, labai daug skaitau: 3 taškai. vadovėlio diferencijuotus tekstus irgi taškais įvertinu, pasirenka, paskaito gauna tašką. turim jau ir bibliotekėlę sukaupę, atsineša knygutę, sutariam kiek teksto už kiek taškų paskaitys. Pertraukų neturiu, eilė prie stalo kaip tarybiniais laikais prie šlapdešrės aišku ne visi, bet pamato kaip kiti gauna taškus, jungiasi, bando kuo daugiau uždirbt, konkurencija, aišku, lygina, skaičiuoja. o man širdis dainuoja įdomu kiek laiko šita "piliulė" veiksminga bus:)
[quote=smilga99,2015 10 01, 19:12]
gal kuri turit nusiskanavę pupos skaitymo korteles. neradau nei vienam knygyne pas mus
[/quote]
Sveikos.
[/quote]
Ar dar reikia skaitymo kortelių?
[/quote]
Sveikos.
[/quote]
Ar dar reikia skaitymo kortelių?