Pas mane nė vienas pirmokas neskaito, tai apie skaitymą tik pasvajot galim... Bet su drausme problemų neturiu. Gal aš pati labai griežta, gal bijo...
Kokį pasiūlytute išmokyti vaikus šokį, kur daug berniukų ir mažai mergaičių...
QUOTE(NOKIA @ 2015 09 30, 15:02)
Gal aš pati labai griežta, gal bijo...[/color]
Ot griežtuolė Nors ir nedaug matėmės, bet niekaip nepasakyčiau, kad tu griežtuolė. Man atrodo, kad tavo tipas - "draugelė".
Laba dienele, merginos
jau tuoj mokyklos visai pradėsim bijot...
Smilgele, pabūk tikra "lietuvė" ir pasidžiauk, kad bent pareina, nors ir garuodami. Turėjau vieną laidą, kad pati garuodama juos po kiemą gaudžiau ir variaus į klasę. Kol visus susirinkdavau,į suolus susodindavau, jau ir pamoka pasibaigdavo, skambutis nuskambėdavo ir jie vėl kiema išlėkdavo.
...................
Išeinu priverstinių atostogų. Ryt gulu ligoninėn operuotis. Savaitę sėdėsiu ten be interneto, tai net nepaskaitysiu, kaip jūs gyvenat.
Stiprybės, kantrybės visoms. Ir geros mokytojų dienos paminėjimo
QUOTE(smilga1972 @ 2015 09 29, 17:57)
Jau pradedu bijoti laukti ateinančių metų, kai turėsiu pirmokus . Negali žmogau ramiai dirbti - tai standartizuoti testai, tai nevaldomi pirmokai ...
QUOTE(smilga99 @ 2015 09 29, 19:21)
KAI PASKAITAU, KAIP JŪS VARGSTAT SU PIRMOKAIS, TAI MAN GERIAU ANT ŠIRDIES PASIDARO..... .VADINASI NE MAN VIENAI TAIP. VISAI NESUKAUPIA DĖMESIO, KALBA VISI KARTU, NUOLATINIUS NESIBAIGIANČIUS REIKALUS PER PAMOKAS SPRENDŽIA, O SULAUKĘ PERTRAUKOS URMU Į LAUKĄ IR PARLEKIA GARUODAMI. DIRBU JAU 20 METŲ, BET TOKIOS SUNKIOS PRADŽIOS DAR NEBUVO......... gAL KOKĮ STEBUKLINGĄ RECEPTĄ TURIT..... PASIDALINKIT.......
Smilgele, pabūk tikra "lietuvė" ir pasidžiauk, kad bent pareina, nors ir garuodami. Turėjau vieną laidą, kad pati garuodama juos po kiemą gaudžiau ir variaus į klasę. Kol visus susirinkdavau,į suolus susodindavau, jau ir pamoka pasibaigdavo, skambutis nuskambėdavo ir jie vėl kiema išlėkdavo.
...................
Išeinu priverstinių atostogų. Ryt gulu ligoninėn operuotis. Savaitę sėdėsiu ten be interneto, tai net nepaskaitysiu, kaip jūs gyvenat.
QUOTE(agė-melagė @ 2015 09 30, 16:24)
Ot griežtuolė Nors ir nedaug matėmės, bet niekaip nepasakyčiau, kad tu griežtuolė. Man atrodo, kad tavo tipas - "draugelė".
Aurute, stiprybės.
QUOTE(calkusl @ 2015 09 29, 20:55)
Gerai, kad yra toks PIRMOKIŲ paguodos kampelis
Pirmokėlės, ar jūs duodate vaikams Pupos skaitinių korteles?
Nesugalvoju kokią įsivesti atsiskaitymų sistemą, kiek tų kortelių prisispausdinti, juk jeigu kiekvienam, tai kiek popieriaus Patarkit, prašau
Sveikos,
Pirmokėlės, ar jūs duodate vaikams Pupos skaitinių korteles?
Nesugalvoju kokią įsivesti atsiskaitymų sistemą, kiek tų kortelių prisispausdinti, juk jeigu kiekvienam, tai kiek popieriaus Patarkit, prašau
Sveikos,
jau pradėjau dalinti. Turiu po vieną variantą. Gauna tik dalis mokinių, kitą dieną - kiti gauna.
QUOTE(Aurute @ 2015 09 30, 15:39)
Laba dienele, merginos
...................
...................
Aurute, stiprybės ir tikėjimo, kad viskas bus gerai. Esame kartu su Jumis.
Aurute, laikykis!
Aurute, sveikatos ir kuo greičiau sugrįžti pas mus į plepučių kampelį, nes kaip be jo. Kur gi daugiau gali gauti paguodos, patarimų.
QUOTE(gabija4 @ 2015 09 30, 13:26)
Sveikos ,mergaités. Pasiguosiu ,o gal nuraminsiu kitas pirmoke, o ir pati turbūt geriau pasijausiu... Klasêje turiu du nekalbancius vaikus. Apie koki nors darba net minties nêra. Patys nieko nedirba. Jei padeda kas, tai gali brūkšniukus tik rašineti, o svarbiausia tai, kad abiems tik pritaikyta programa... Cia jau išvis i jokias lankas nesipiešia. Vienas iš ju per pamoka gali rêkauti, ūkauti, kojomis trypti, vaikšcioti, spjaudytis, net ir man liezuvi rodo. Kitas ramesnis, sêdi vietoje. Turiu ir trecia jaunuoli palikta antriems metams. Zodziu klaseje visa puokste moksliuku. I kelias pamokas per savaite ateina logopede , i kelias mokytojos padejeja, o kitomis pamokomis zaliuoju pati. Kantrybe senka ne dienomis, o valandomis juo labiau, kad kiti vaikai drausme irgi neblizga... Va tokia mano pirmoku klase...
Drausmė su pirmokais jau kaip koks užkratas
Kyla mintis, kad pirmų kl. mokytojoms turi būti papildomas mokėjimas- premija arba metai kūrybinių atostogų. Nes visos po dienos su jais tarsi " nuimtos nuo kryžiaus"
QUOTE(Aurute @ 2015 09 30, 15:39)
Aurute, stiprybės tau ir lengvos gydytojo rankos.
Pirmokai valdo pas visas
Aurute, sveikatos, sveikatos, stiprybės. laukiam grįžtant
Aurute, sveikatos, sveikatos, stiprybės. laukiam grįžtant
QUOTE(La farfalla @ 2015 09 30, 18:12)
Drausmė su pirmokais jau kaip koks užkratas
Kyla mintis, kad pirmų kl. mokytojoms turi būti papildomas mokėjimas- premija arba metai kūrybinių atostogų. Nes visos po dienos su jais tarsi " nuimtos nuo kryžiaus"
Nu jau tikrai. Pirmokėliai jau ir mane įveikė. Tikrai kaip nuo kryžiaus nuimta jaučiuosi. O dar auditas ant nosies. Sorry, kad retas svečias čia besu, bet nebesuspėju, nebežinau, kada diena, o kada naktis. Tikrai nežinau, ar ilgai tempsiu. Ėmiausi griež\tų priemonių su tais leliukais smarkuoliukais. Dabar jau su ClassDoJo drausminu, skatinu. Pažadėjau 3 pirmoms vietoms prizus spalio pradžioje. Už kiekvieną pasibėgiojimą minusus dalinu. Net pačiai juokas ima: atrodau kaip iš "Naša Raša" teisėjas su raudonom kortelėm, kurias paskui "Gazmiaso" treneris į gerą vietą už mosikavimą jomis sugrūdo. Nu bet kitaip neina. Aišku, stengiuosi už visokius mažmožius skatinti.
O mokslus - kaip kokoso riešutus dantimis - net neapžiojam. Mums ta PUPA jau per sunki. O tie leliukai nei girdi, nei mato, kai pirštu baksnoju po nosim, kurį puslapį atsiverst, kad pažiūrėt, kaip spausdintinį tekstą rašytinėm raidėm užrašyt.