QUOTE(ninkute @ 2015 09 28, 15:27)
Sveikutės,
Na negaliu apsakyti, trūksta žodžių. Negana, kad sėdi pirmokas ir žiopso nesuprasdamas kur esąs, bet dar ir blusos šokinėja. Super . Ką darote tokiais atvejais? Dar to betrūko, kad namo parsineščiau.
Prieš porą savaičių ir pas mane tai buvo (gal ir dabar dar tebėra). Viena mama paskambino ir pasakė, kad vaiko uniformoje rado blusą ir mergaitė yra visa sukandžiota. Pranešiau soc.pedagogei, sesutei. Manęs tik paklausė, ar ta mergaitė iš tvarkingos šeimos. Taip, iš tvarkingos šeimos. Tuom viskas ir baigėsi...
O aš vargstu su savo pirmokais... per pertrauką negaliu nei žingsnio išeit iš klasės, iškart prasideda - tai su skudurėliu per veidus trankosi, tai sugalvojo su plunksnakočiais pasitaškyti, tai laisvalaikio kambaryje su sėdmaišiais mėtėsi, ko pasekoje mergaitė atsidūrė ligoninėje... nebežinau ką daryti... nebijo nieko.. dar tik apsidžiaugia, kai pasakau, kad nuvesiu pas direktorę...
šiandien, grįžtu iš valgyklos, o viena mama knisasi po mano stalą ieškodama vaiko sąsiuvinio... apšalus likau, nurijau seilę ir nieko nesakiau, nors norėjosi akis iškabinti...