Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

[quote=ninkute,2015 09 26, 15:57]
[quote=Bites Rites,2015 09 26, 09:55]
Pirmokai išeina persirengt, o kiti lieka sportuot smile.gif
Papildyta:
O kas už juos atsako per tą 10 min., kai vieni rengiasi? O kur jūsų vaikai rengiasi, nes mūsų tai klasėje ir vienus palikti 10 min. be priežiūros negaliu. Kaip pasielgti, nes tikrinimo metu manau, kad užklius šis dalykas.
[/quote]
o gal jie gali tiesiog ten pat kur saleje susest ir paziuret, kaip antrokai sportuoja? ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(pauliausirmosmama @ 2015 09 26, 17:23)
mergaites, gal kuri turit Šaltinėlio elementorių su S raide (spec. poreikių vaikams) ir Balčyčio Skačių šalį 1 klasei taip pat su S raidele. Gal galetumet nuskanuot? o gal nors šiaip paaiškint kas ir kaip ten yra? ar yra naudos. Turiu berniuką, jau antroką, bet praktiškai nekalba, or šiaip doh.gif  doh.gif  doh.gif tai svarstau ar į jį mes įkibtume, ar dar per maži blush2.gif

Jeigu nekalbantis, tai neįsivaizduoju, kaip tu gali mokyti skaityti... Su juo intensyviai turėtų dirbti logopedas. O skaityti (jeigu nors kiek kalba) siūlyčiau mokyti pagal penkiamečių - "Genelis", šešiamečių - "Liepsnelė" (jeigu neklystu lyg ir taip vadinasi). O matematiką - pagal Štitilienės knygą (yra ir pratybų sąsiuvinis).
Atsakyti
Gal ką sudomins piešinių konkursas vaikams - tiems kas skaito:
http://www.bernardin...-morkunu/135495
Atsakyti
Sveikos,
gal kas galėtų priminti dainelę apie morkas? Arba apie kiškius ir morkas? smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Na negaliu apsakyti, trūksta žodžių. Negana, kad sėdi pirmokas ir „žiopso“ nesuprasdamas kur esąs, bet dar ir blusos šokinėja. Super . Ką darote tokiais atvejais? Dar to betrūko, kad namo parsineščiau.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2015 09 28, 18:27)
Sveikutės,
Na negaliu apsakyti, trūksta žodžių. Negana, kad sėdi pirmokas ir „žiopso“ nesuprasdamas kur esąs, bet dar ir blusos šokinėja. Super . Ką darote tokiais atvejais? Dar to betrūko, kad namo parsineščiau.

Dėl utėlių tai keliauja namo ir grįžta su gydytojo pažyma.O blusos g.gif oho, man čia naujiena bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele2 @ 2015 09 27, 18:30)
Jeigu nekalbantis, tai neįsivaizduoju, kaip tu gali mokyti skaityti... Su juo intensyviai turėtų dirbti logopedas. O skaityti (jeigu nors kiek kalba) siūlyčiau mokyti pagal penkiamečių - "Genelis", šešiamečių - "Liepsnelė" (jeigu neklystu lyg ir taip vadinasi). O matematiką - pagal Štitilienės knygą (yra ir pratybų sąsiuvinis).

Pagal galimybes dirba ir logopedė (15 minučių kasdien), nes ji pas mus tik viena. Skaityti jam dar visas amžius iki to g.gif o man dabar kažką reik su juo veikt doh.gif jis turi aišku, žymų intelekto sutrikimą. logiškiausia jam būtų į psec. mokyklą, bet tėvai sako, kad jo ten nepriima doh.gif tai dabar švietinėju iš visokių kknygeliu 5mečiams, 6mečiams. bet koks ten darbas doh.gif ir aš negaliu visos klasė palikt, tai kai vaikai dirba savarankiškai pribėgu kelioms minutėms, nes jir savarankiškai nedirba nė lašo. ai, žodžiu, nesinervinu, tik šiaip tokia beprasmybė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2015 09 28, 15:27)
Sveikutės,

Sveika 4u.gif

Pažįstama situacija doh.gif . Pas save klasėje blusų nemačiau, bet per metus kelis kartus būnu pati nukandžiota ir dar mano šeimyna taip pat nukenčia schmoll.gif O padaryti nieko negalim, tik namus bandom nuo blusų išsipukšti. Tai va praėjusią savaitė jau pratyriau blusų "gerumą", gėda net kam ir pasakyti verysad.gif
Atsakyti
[quote=ninkute,2015 09 26, 14:57]
[quote=Bites Rites,2015 09 26, 09:55]
Pirmokai išeina persirengt, o kiti lieka sportuot smile.gif
Papildyta:
O kas už juos atsako per tą 10 min., kai vieni rengiasi? O kur jūsų vaikai rengiasi, nes mūsų tai klasėje ir vienus palikti 10 min. be priežiūros negaliu. Kaip pasielgti, nes tikrinimo metu manau, kad užklius šis dalykas.
[/quote]
Čia tu turbūt klausei apie jungtinę klasę? Aš rašiau apie dvi klases su dviem mokytojom:) Mūsų pirmokų mokytoja juos išsiveda, o antrokai likę toliau sportuojam.
Papildyta:
QUOTE(liepsnele2 @ 2015 09 27, 17:30)

Gaila, kad nebegamina pratybų sąs. su s raidele...
Atsakyti
Dėl kūno kultūros tai klausiau apie jungtinę klasę.
Atsakyti
QUOTE(Vilsonyte @ 2015 09 28, 18:34)
Sveika 4u.gif
Pažįstama situacija doh.gif . Pas save klasėje blusų nemačiau, bet per metus kelis kartus būnu pati nukandžiota ir dar mano šeimyna taip pat nukenčia schmoll.gif  O padaryti nieko negalim, tik namus bandom nuo blusų išsipukšti. Tai va praėjusią savaitė jau pratyriau blusų "gerumą", gėda net kam ir pasakyti verysad.gif

Mane šiandien toks dalykas tiek sunervino, kad negaliu apsakyti. Tai jeigu į namus parsinešiu, tai ką jos ir gyvens? Tai ką tada daryti? Siaubas.
Atsakyti
labas vakaras 4u.gif po 5 metų pertraukos vėl noriu prisijungti prie jūsų šaunaus būrelio ax.gif taip netikėtai šiemet gavau trečiokus bigsmile.gif tai pirmąjį mėnesį jau beveik įveikėm thumbup.gif tėvelių skenavimą praėjau, o su vaikais lyg ir draugaujam thumbup.gif
Atsakyti