Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(b.s @ 2015 09 23, 19:36)
Bet jas reiktų laminuotis, nes paliks nebeįskaitomos.

QUOTE(Vaivorytė @ 2015 09 23, 19:39)
Sukaišiojau į pamažintas įmautes,matysim kaip seksis, kolegei pasiteisino

Pasidariau po kelias kopijas. Irgi naudojau su įmautėm. "Nesunešiojo" per metus. Rezultatas superinis.

QUOTE(arden @ 2015 09 23, 19:42)
yra pirkt? net nemačiau, negirdėjau apie tokią  blush2.gif

Aš pirkau Pegase.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2015 09 23, 20:23)
Pasidariau po kelias kopijas. Irgi naudojau su įmautėm. "Nesunešiojo" per metus. Rezultatas superinis.
Aš pirkau Pegase.

sudominot. važiuosiu ryt į knygyną smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(pauliausirmosmama @ 2015 09 23, 17:23)
Mergaitės, gal kuri dalyvaujate ANTRO ŽINGSNIO programoje. mes pernai dalyvavom pirmus metus. man patiko ir siemet norėčiau. kreipiaus laišku, pažadėjo medžiagą pristatyt į Mažeikius ir pranešt apie tai. Bet vis tylu...nei naujos medžiagos neduoda, nei senosios niekam pristyt neliepia. gal kas žinot, kaip ten vyksta medžiagos apsikeitimai?

Mes medžiagą turim visoms klasėms po vieną komplektą. Tai mums nereikai suvežt į vieną vietą ir vėl pasiimt. Mes vietoje keičiamės, nes visos dirbam pagal šią programą. Mes nuvažiuojam tik lapus užpildyt ir pasirašyt.

QUOTE(Vaivorytė @ 2015 09 23, 19:39)
Sukaišiojau į pamažintas įmautes,matysim kaip seksis, kolegei pasiteisino

O man įmautėse nelabai pasiteisino, nes buvo tokių, kurie suglamžė, suraitė, net iš naujo patys švieė, nes sugebėjo "suskaityt". Būtinai laminuosiu kitiems pirmokams.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2015 09 24, 00:21)
Sveikos 4u.gif
Mes medžiagą turim visoms klasėms po vieną komplektą. Tai mums nereikai suvežt į vieną vietą ir vėl pasiimt. Mes vietoje keičiamės, nes visos dirbam pagal šią programą. Mes nuvažiuojam tik lapus užpildyt ir pasirašyt.
O man įmautėse nelabai pasiteisino, nes buvo tokių, kurie suglamžė, suraitė, net iš naujo patys švieė, nes sugebėjo "suskaityt". Būtinai laminuosiu kitiems pirmokams.

laminuotos, aišku, stipriau. Aš į vieną įmautę kišu du skirtingus numerius iš abiejų pusių, nes kitaip laaabai daug tų kortelių būtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pauliausirmosmama @ 2015 09 23, 18:23)
ne  ax.gif mums neperka tokių: nėr pinigėlių. aš pernai ir užpernai savo asmeninėmis lėšomis pirkaus 6 mėnesiams ax.gif
Papildyta:

maniškiai tai "kimba" ant tokių dalykėlių. aišku, pritarė. nesidrąskysim ir tikrai neperetenduosim i planšetinį, bet vis gal kokia nauda bus ax.gif užsiregistravom ir tiek, laukism tų varžybų, nes dabar treniruotis, tai labai trumpai teleidžia verysad.gif
Papildyta:
Mergaitės, gal kuri dalyvaujate ANTRO ŽINGSNIO programoje. mes pernai dalyvavom pirmus metus. man patiko ir siemet norėčiau. kreipiaus laišku, pažadėjo medžiagą pristatyt į Mažeikius ir pranešt apie tai. Bet vis tylu...nei naujos medžiagos neduoda, nei senosios niekam pristyt neliepia. gal kas žinot, kaip ten vyksta medžiagos apsikeitimai?

Ir mums ta pati situacija. Liepė laukt, tai ir laukiam smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif gal kuri vakar klausėte Žvirblienės seminaro? Labai sudomino tos interaktyvios pamokos, super medžiaga thumbup.gif Gal kurių mokykla jau naudoja, kaži kokia kaina jų g.gif
Atsakyti
Pirmokės, ką piešėt ar ruošiatės piešt su guašu arba akvarele?
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2015 09 24, 16:37)

Galvoju, ant a3 lapo piešti "Rudens peizažas pro akinius", bet dar nežinau ar maniškiai pasirengę tokiam darbeliui g.gif Tėveliai pinigėlių į fondą neneša, neturim ką pasidėti ant suolų, o suolai nauji, nesinori ant tokių "plikų" su guašu teplioti..
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2015 09 24, 17:37)

Pašte kažkuri iš mūsų buvo atsiuntus nuorodą, bet neberandu, tai pabandysiu papasakot. Guašu piešėm medį. Pirmiausia paprastu pieštuku apvesti ranką, tada nuspalvinti. Paskui pirštų ar teptuko antspaudais padaryti lapus. Per pamoką spėjom ir gana gražiai išėjo.
Papildyta:
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 09 24, 18:30)
Galvoju, ant a3 lapo piešti "Rudens peizažas pro akinius", bet dar nežinau ar maniškiai pasirengę tokiam darbeliui  g.gif  Tėveliai pinigėlių į fondą neneša, neturim ką pasidėti ant suolų, o suolai nauji, nesinori ant tokių "plikų" su guašu teplioti..

O kaip čia pro tuos akinius matytųsi? blink.gif Mes ant stalų tiesiam laikraščius, tai nedaug kainuoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2015 09 24, 17:35)
Pašte kažkuri iš mūsų buvo atsiuntus nuorodą, bet neberandu, tai pabandysiu papasakot. Guašu piešėm medį. Pirmiausia paprastu pieštuku apvesti ranką, tada nuspalvinti. Paskui pirštų ar teptuko antspaudais padaryti lapus. Per pamoką spėjom ir gana gražiai išėjo.
Papildyta:
O kaip čia pro tuos akinius matytųsi?  blink.gif Mes ant stalų tiesiam laikraščius, tai nedaug kainuoja  ax.gif

Įkeliu foto iš interneto...
https://bernice812.f...hy-ideas-29.jpg

http://data.freeyork.../seeingNY03.gif

Nupiešiam akinius, o į langelius nupiešiam kažkokį rudeninį vaizdą smile.gif Maniškiai ketvirtokai, tai labai gražių, įdomių darbelių buvo pripiešę. Galvoju, gal ir pirmokai ką nors nupieštų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2015 09 24, 17:35)

lotuliukas.gif kaip tik susiradau pavyzdį ir galvoju, kad iš rankos pasidarysim medį, o paskui su pirštais medžių lapus biggrin.gif tik kamieną gal irgi būtų gražiau štampuot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2015 09 24, 17:57)
lotuliukas.gif  kaip tik susiradau pavyzdį ir galvoju, kad iš rankos pasidarysim medį, o paskui su pirštais medžių lapus biggrin.gif tik kamieną gal irgi būtų gražiau štampuot?  g.gif

Manau, kad užteks štampuoti tik lapus, nes po to susivienodins, nebesimatys to kamieno smile.gif
Atsakyti