Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(alaizy @ 2015 09 23, 16:46)
ar dalyvaujat webinaro seminare apie integracija? siandien 17 val

Dalyvauju smile.gif

Papildyta:
QUOTE(daivajazz @ 2015 09 22, 20:22)
O kodėl neįeinu į antrą paštą g.gif

ir aš neįeinu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bites Rites @ 2015 09 23, 17:02)
Dalyvauju smile.gif

Papildyta:

ir aš neįeinu  g.gif

Aš įeinu
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2015 09 21, 16:51)
Gal kuriai mokyklai išpirkta licencija ,,mokinukai.lt''/

ne ax.gif mums neperka tokių: nėr pinigėlių. aš pernai ir užpernai savo asmeninėmis lėšomis pirkaus 6 mėnesiams ax.gif
Papildyta:
QUOTE(b.s @ 2015 09 21, 21:00)
Anksčiau tardavausi ir aš su trečiokais, ketvirtokais, bet pastebėjau, kad tie, kurie galėtų, tiesiog nenori, tingi. Įsivedžiau kaupiamuosius taškus (kreditus) už dalyvavimą, tai atsirado didesnis noras. Jei esi gabus ir sieki A lygio - reikia išbandyti savo jėgas.

maniškiai tai "kimba" ant tokių dalykėlių. aišku, pritarė. nesidrąskysim ir tikrai neperetenduosim i planšetinį, bet vis gal kokia nauda bus ax.gif užsiregistravom ir tiek, laukism tų varžybų, nes dabar treniruotis, tai labai trumpai teleidžia verysad.gif
Papildyta:
Mergaitės, gal kuri dalyvaujate ANTRO ŽINGSNIO programoje. mes pernai dalyvavom pirmus metus. man patiko ir siemet norėčiau. kreipiaus laišku, pažadėjo medžiagą pristatyt į Mažeikius ir pranešt apie tai. Bet vis tylu...nei naujos medžiagos neduoda, nei senosios niekam pristyt neliepia. gal kas žinot, kaip ten vyksta medžiagos apsikeitimai?
Atsakyti
Labas, merginos, kreipiuosi kūrybinės pagalbos. Startuoju su pirmokų skaitymo kortelėmis. Jos yra trijų lygių. Kilo mintis pavadinti tuos lygius trim vardais.Bet ,va, kokiais?Skaitytojukas, skaitytojas, superskaitytojas?Smegenys nedirba doh.gif padėėėėkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pauliausirmosmama @ 2015 09 23, 19:23)
ne  ax.gif mums neperka tokių: nėr pinigėlių. aš pernai ir užpernai savo asmeninėmis lėšomis pirkaus 6 mėnesiams ax.gif
Papildyta:

maniškiai tai "kimba" ant tokių dalykėlių. aišku, pritarė. nesidrąskysim ir tikrai neperetenduosim i planšetinį, bet vis gal kokia nauda bus ax.gif užsiregistravom ir tiek, laukism tų varžybų, nes dabar treniruotis, tai labai trumpai teleidžia verysad.gif
Papildyta:
Mergaitės, gal kuri dalyvaujate ANTRO ŽINGSNIO programoje. mes pernai dalyvavom pirmus metus. man patiko ir siemet norėčiau. kreipiaus laišku, pažadėjo medžiagą pristatyt į Mažeikius ir pranešt apie tai. Bet vis tylu...nei naujos medžiagos neduoda, nei senosios niekam pristyt neliepia. gal kas žinot, kaip ten vyksta medžiagos apsikeitimai?

Aš seniai jau dirbu su AŽ. Parašė laišką, kad nebėra finansavimo ir buvusi koordinatorės nebėra. Prašė parašyti ar noriu dar dirbti ir kokios klasės komplekto reikia. Parašiau viską, bet jau kokia savaitė ar net daugiau tylu. Laukiu.
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2015 09 23, 18:30)
Labas, merginos, kreipiuosi kūrybinės pagalbos. Startuoju su pirmokų skaitymo kortelėmis. Jos yra trijų lygių. Kilo mintis pavadinti tuos lygius trim vardais.Bet ,va, kokiais?Skaitytojukas, skaitytojas, superskaitytojas?Smegenys nedirba doh.gif padėėėėkit 4u.gif

gal gali plačiau papasakot apie skaitymo korteles?
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2015 09 23, 22:07)
gal gali plačiau papasakot apie skaitymo korteles?

Yra tokia knyga ,,Pupa"-skaitiniai. Ten parengtos skaitymui kortelės, kiekvieno lygio po trisdešimt maždaug. Atsišvieti, vaikai nešasi namo, perskaito, atsiskaito, o tu skaitytojo kortelėj pažymi kokį numerį atsiskaitė. Užbaigę pirmą lygį, pereina į antrą ir t.t., reziume, tu neturi laisvų pertraukų, bet tavo pirmokai išmoksta skaityti, lengviau suvoki tikrąją kiekvieno skaitymo padėtį. Korteles nešasi namo laisvanoriškai, kankina tėvus, kad pamokytų skaityti, nes gi visi nori tapti skaitytojais:).
Atsakyti
QUOTE(pauliausirmosmama @ 2015 09 23, 17:23)

Papildyta:

Mum žadėjo atvešt, kada - nežinom, tad laukiam.
Papildyta:
QUOTE(Vaivorytė @ 2015 09 23, 19:27)
Yra tokia knyga ,,Pupa"-skaitiniai. Ten parengtos skaitymui kortelės, kiekvieno lygio po trisdešimt maždaug. Atsišvieti, vaikai nešasi namo, perskaito, atsiskaito, o tu skaitytojo kortelėj pažymi kokį numerį atsiskaitė. Užbaigę pirmą lygį, pereina į antrą ir t.t., reziume, tu neturi laisvų pertraukų, bet tavo pirmokai išmoksta skaityti, lengviau suvoki tikrąją kiekvieno skaitymo padėtį. Korteles nešasi namo laisvanoriškai, kankina tėvus, kad pamokytų skaityti, nes gi visi nori tapti skaitytojais:).

Bet jas reiktų laminuotis, nes paliks nebeįskaitomos.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2015 09 23, 22:36)
Mum žadėjo atvešt, kada - nežinom, tad laukiam.
Papildyta:

Bet jas reiktų laminuotis, nes paliks nebeįskaitomos.

Sukaišiojau į pamažintas įmautes,matysim kaip seksis, kolegei pasiteisino
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2015 09 23, 19:27)

yra pirkt? net nemačiau, negirdėjau apie tokią blush2.gif
Atsakyti
Aš pernai antro žingsnio korteles gavau tik lapkričio mėnesį. g.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2015 09 23, 22:42)
yra pirkt? net nemačiau, negirdėjau apie tokią  blush2.gif

Užsisakiau, kai ėmėm pratybas.Tad manau, kad yra knygynuose. Man tėvai atprintino po penkis kiekvieno psl. variantus.Jeigu sukarpysi pačią knygą, gausis vienas komplektas,mažesnei klasei užteks. Savo originalą irgi sukarpiau:(((
Atsakyti