Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(waterland. @ 2015 09 13, 15:40)
Na pardon, radai ką sulyginti.

ne kiek aš, kiek užsieniečiai. Lygiai taip piktinosi, kaip pašalpų medžiotojais, ir darbo vietų konkurentais.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 09 13, 14:50)
ne kiek aš, kiek užsieniečiai. Lygiai taip piktinosi, kaip pašalpų medžiotojais, ir darbo vietų konkurentais.

Iš kur zinot?
Atsakyti
QUOTE(waterland. @ 2015 09 13, 15:59)
Iš kur zinot?

tik iš angliškos, norvegiškos spaudos ax.gif
Atsakyti
Neseniai uk prekybcentry 2 lietuviai girdėjau šopinosi. Kas antras žodis keiksmažodis, veidai intelekto nesužaloti, erelių eisenos.
Įsivaizduoju kaip britai džiaugiasi kai kaimynystėj tokios bendruomenės gyvena.
tai gal nereikia čia ant musulmonų varyt, gal į veidrodį, ar į savus pažiūrėkim atidžiai.
Papildyta:
Buduliškumas neturi nei religijos nei tautybės
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2015 09 13, 15:08)
Neseniai uk prekybcentry 2 lietuviai girdėjau šopinosi. Kas antras žodis keiksmažodis, veidai intelekto nesužaloti, erelių eisenos.
Įsivaizduoju kaip britai džiaugiasi kai kaimynystėj tokios bendruomenės gyvena.
tai gal nereikia čia ant musulmonų varyt, gal į veidrodį, ar į savus pažiūrėkim atidžiai.

Dabar dar labiau "džiaugsis". Panašu, nepasimokė, išvadų nepadarė.
Papildyta:
Kas toliau? Gal dar palaikymo mitingų paorganizuoti?

http://www.delfi.lt/...s.d?id=68988938
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 13 rugsėjo 2015 - 15:40
Muslims are taking over the world
Pažiūrėjus šį video eilinį kartą nusiteikiau kategoriškai prieš musulmonus triniti.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2015 09 13, 17:11)
Muslims are taking over the world
Pažiūrėjus šį video eilinį kartą nusiteikiau kategoriškai prieš musulmonus  triniti.gif

O žydai tau patinka?

O negrai krikščionys?

Indai induistai?
Atsakyti
Aš vis pažadų nebeskaityti šios temos, bet nesusilaukusi. Na man toks įspūdis, kad čia arba musulmonų žmonos arba šiaip gailestingosios samarietes susirinkusios.

Rado ką sulyginti ar buduli emigranta ar tarakonų banga plintančią po visą Europą. Kad ir koks budulis būtų jis dirba, neprašo ir nereikalauja. Neprimeta savo religijos. Nereikalauja kažko. Na taip jis dirba statybose, keičiasi, geria savaitgaliais. Sukasi savam pasaulyje ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(waterland. @ 2015 09 13, 17:59)
Aš vis pažadų nebeskaityti šios temos, bet nesusilaukusi. Na man toks įspūdis, kad čia arba musulmonų žmonos arba šiaip gailestingosios samarietes susirinkusios.

Rado ką sulyginti ar buduli emigranta ar tarakonų banga plintančią po visą Europą. Kad ir koks budulis būtų jis dirba, neprašo ir nereikalauja. Neprimeta savo religijos. Nereikalauja kažko. Na taip jis dirba statybose, keičiasi, geria savaitgaliais. Sukasi savam pasaulyje ir tiek.

Tipo nėra lietuvių budulių iš pašalpų gyvenančių ir vis reikalaujančių lotuliukas.gif . Nereik nei uk, tu gal kokią tv pagalbą pažiūrėk cool.gif
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...s.d?id=68990054
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2015 09 13, 19:15)

Gal pagaliau susiprotėjo, tik gaila per vėlai
Atsakyti
QUOTE(waterland. @ 2015 09 13, 18:59)

nei tokia nei tokia, tiesiog norinti matyti sao visuomenę civilizuotą, o ne praėjusio amžiaus šizofreniškos neapykantos, kurios pavyzdžiai Osvencimo muziejuje.
Atsakyti