Sveiki,
turiu problema, man sala galunes: rankos, kojos net ausys ir nosis(nuo pat vaikystes). Taigi paskaites foruma radau patarima kad obuoliu sidro kapsules padeda. Bet kai ieskau tai ismeta kad jos skirtos numest svoriui, ar as kazkaip ne taip ieskau ar ka? nes nelabai suprantu kodel cia viskas taip. Jeigu zinote kokiu kitu budu butu malonu jeigu pasidalintumete.
Visiems dekui uz atsakymus:)
QUOTE(LegasNeLedas @ 2015 09 12, 17:10)
Sveiki,
turiu problema, man sala galunes: rankos, kojos net ausys ir nosis(nuo pat vaikystes). Taigi paskaites foruma radau patarima kad obuoliu sidro kapsules padeda. Bet kai ieskau tai ismeta kad jos skirtos numest svoriui, ar as kazkaip ne taip ieskau ar ka? nes nelabai suprantu kodel cia viskas taip. Jeigu zinote kokiu kitu budu butu malonu jeigu pasidalintumete.
Sveikas. Geriau tuomet pirkites kokybiska sidriuka ir vietoje psdaziuku su maistu naudokite, kam tos kapsules, kai galima naturalia forma

Preparatai su ginkmedžio ekstraktu (Bilobilas ir pan...), aš irgi buvau tokia šąlanti, problema išsisprendė visiems laikams panašu, nes jau nemažai metų nebežinau kas yra šaltos ir drėgnos rankos
pati būnu sušalusi, bet rankos atšąla paskutinės
Reikia vartoti ir daryti tai, kas gerina kraujotaką, gal dar koks aktyvesnis sportas padėtų.