sveikos cia kazkuri klause apie kinietiskai paruostus baklazanus, tai va pasakysiu, kaip mano vyras daro, jis kinieciu patiekaluose namie asas jis ju nei mirko kur, nei sudo, o paprieskoniuoja rytietiskais zuvies prieskoniais ir palieka keliom minutem isigerti, tada i kiausinio baltyma mirko ir i kukuruzu krakmola sumaisyta su trupuciu druskos. o tada meta i verdanti alieju super gaunasi ir traskus ir labai skanus
QUOTE(DiD @ 2009 05 07, 16:14)
sveikos cia kazkuri klause apie kinietiskai paruostus baklazanus, tai va pasakysiu, kaip mano vyras daro, jis kinieciu patiekaluose namie asas jis ju nei mirko kur, nei sudo, o paprieskoniuoja rytietiskais zuvies prieskoniais ir palieka keliom minutem isigerti, tada i kiausinio baltyma mirko ir i kukuruzu krakmola sumaisyta su trupuciu druskos. o tada meta i verdanti alieju super gaunasi ir traskus ir labai skanus
Labai ydomus receptukas -teks išbandyti
.
QUOTE(DiD @ 2009 05 07, 15:14)
sveikos cia kazkuri klause apie kinietiskai paruostus baklazanus, tai va pasakysiu, kaip mano vyras daro, jis kinieciu patiekaluose namie asas jis ju nei mirko kur, nei sudo, o paprieskoniuoja rytietiskais zuvies prieskoniais ir palieka keliom minutem isigerti, tada i kiausinio baltyma mirko ir i kukuruzu krakmola sumaisyta su trupuciu druskos. o tada meta i verdanti alieju super gaunasi ir traskus ir labai skanus
sita jau zinom bet vat kaip tas padazas darosi kaip kinieciu restorane?
QUOTE(kisule @ 2009 05 07, 15:57)
sita jau zinom bet vat kaip tas padazas darosi kaip kinieciu restorane?
o padaza kiek mes bandem daryt, tai vistiek nesigaudavo toks, kokio norim. galiausiai parduotuvej radau saldziarugsti padaza, i kuri vyras pripjausto papriku ir gaunasi labai niam niam. o ir astru padaza daro panasiu principu, marmalose is pirktinio padazo ir plius dar ideda visko, tai net nzn kaip ir paaiskint
QUOTE(emiliuxas @ 2009 04 20, 17:31)
gruzinai ir armenai turi labai daug receptu su baklazanais.......
man azerbaidžane teko valgyti a la mūsų balandėlius, tik baklažanuose kimštus.... o įdaro žolelės buvo nenusakomo skonio... kiek pamenu, iš mandagumo užsimerkusi kramčiau
QUOTE(DiD @ 2009 05 07, 16:14)
verdantis... turbūt geresnė mintis, nei apkepinėti lėtai ant nekaitrios ugnies, bet aliejuje
receptuku toke gausybe keleta isbandysiu ir butinai parasysiu kaip gavosi.
parsinesiau siandien ir as is parduotuves 2 baklazanus, matyt dabar ju sezonas, nes kazkaip anksciau nelabai budavo ju, radau cia visokiu skaniu receptuku, reiks butinai isbandyt..
QUOTE(escape_simute @ 2009 05 23, 23:05)
parsinesiau siandien ir as is parduotuves 2 baklazanus, matyt dabar ju sezonas, nes kazkaip anksciau nelabai budavo ju, radau cia visokiu skaniu receptuku, reiks butinai isbandyt..
baklazanu buna visus metus, tik kainos skiriasi
QUOTE(Nerytė @ 2009 05 24, 21:42)
baklazanu buna visus metus, tik kainos skiriasi
Aha, dabar papigiai maciau, reiks gamint:P
QUOTE(kittychan @ 2009 05 25, 07:02)
Aha, dabar papigiai maciau, reiks gamint:P
kur papigiai? praeita savaite norfoje buvo po 4,8lt uz kg, tai tikrai pigu ir tokie grazus... O si savaitgali pigiu baklazanu neteko matyti