Įkraunama...
Įkraunama...

Baklažanai

QUOTE(Vredina20 @ 2008 12 18, 01:07)
Jei neklystu kinza tai yra kalendra.  g.gif

ožkos sūris blush2.gif
Atsakyti
naujos temos kinietišku patiekalų nerandu, tai paklausiu cia. Neiseina man pagaminti traškius baklažanus su saldžarūgščiu padazu nors tu ka. 2 dienas gaminau, ir vis tiek nesigavo baklazanai traskus, o sukrito man i kose. Pas mane elektrine virykle, ikaitinau alieju iki negalejimo, idejau fri supjaustytus baklazanus apvoliotus krakmole, tai jie is karto ta alieju man sugere, ir toks jausmas kad daugiau nebekepa. tada dapyliau aliejaus, bet jau nesamone gavosi. gal aplamai to aliejaus daug turi buti keptuveje, o gal kepti vos ne po viena baklazana?
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2009 01 26, 15:47)
naujos temos kinietišku patiekalų nerandu, tai paklausiu cia. Neiseina man pagaminti traškius baklažanus su saldžarūgščiu padazu nors tu ka. 2 dienas gaminau, ir vis tiek nesigavo baklazanai traskus, o sukrito man i kose. Pas mane elektrine virykle, ikaitinau alieju iki negalejimo, idejau fri supjaustytus baklazanus apvoliotus krakmole, tai jie is karto ta alieju man sugere, ir toks jausmas kad daugiau nebekepa. tada dapyliau aliejaus, bet jau nesamone gavosi. gal aplamai to aliejaus daug turi buti keptuveje, o gal kepti vos ne po viena baklazana?

mes kaip bandem kepti tai gavosi traskus,bet kiekviena gabaleli apvoliojom krakmole (supjaustyta kaip bulves fri) ir virem aliejuje na kaip bulvytes fri 4u.gif visada gaunasi tik mes niekaip padazo neatitaikom pasidaryti doh.gif
Atsakyti
gal reikia pameginti ir baklazanus volioti i kukuruzu kramola,nes kinieciai to paprasto bulviu krakmolo nenaudoja(nors nesu as jo pirkusi ir meginusi)bet taip kur skaitai ju receptus tai raso tik su juo
Atsakyti
Esu didelė baklažanų mėgėja,tai man ši tema labai ydomi.
Skaičiau ir prisiminiau ,kad man ir vieną kartą nepavyko ,nors viską dariau,kaip recepte,nurodyta,ir pagalvojau ,kad gal priklauso ir nuo baklažanų kokybės.Klausimukas?ar kai kepate{prieš tai pabarstote druska]
Visai nesenai sužinojau,kad baklažanus supjausčius,pasūdžius,reikia paslėgti,nežinau kiek tame yra tiesos.
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 01 27, 02:40)
Esu didelė baklažanų mėgėja,tai man ši tema labai ydomi.
Skaičiau ir prisiminiau ,kad man ir vieną kartą nepavyko ,nors viską dariau,kaip recepte,nurodyta,ir pagalvojau ,kad gal priklauso ir nuo baklažanų kokybės.Klausimukas?ar kai kepate{prieš tai pabarstote druska]
Visai nesenai sužinojau,kad baklažanus supjausčius,pasūdžius,reikia paslėgti,nežinau kiek tame yra tiesos.

tikrai nesudau nes tada jie suminksteja schmoll.gif tongue.gif
Atsakyti
tai kaip suprantu to aliejaus daugiau reikia, kad plaukiotu baklazanai?
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2009 01 27, 09:51)
tai kaip suprantu to aliejaus daugiau reikia, kad plaukiotu baklazanai?

taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kisule @ 2009 01 27, 11:10)


o dar klausimas, kad traskus butu uztenka tik i krakmola pavolioti ar dar i kiausinio baltyma reikia?
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2009 01 27, 10:23)
o dar klausimas, kad traskus butu uztenka tik i krakmola pavolioti ar dar i kiausinio baltyma reikia?

schmoll.gif schmoll.gif tik i krakmola niekad nebandziau su baltymu g.gif nors ir kinieciuose tik i krakmola pavolioti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kisule @ 2009 01 27, 12:07)
schmoll.gif  schmoll.gif  tik i krakmola niekad nebandziau su baltymu g.gif  nors ir kinieciuose tik i krakmola pavolioti 4u.gif


aciu. reiks bandyti vel.
Atsakyti
vienas vargas sad.gif su tais baklazanais,ir man jie prisigeria to aliejaus,kad baisu mad.gif geriau uz kiniecius niekas neparuosia,vien del to ,kad namie mes neturim tokios ugnies
Atsakyti