Įkraunama...
Įkraunama...

Baklažanai

QUOTE(Vakarė @ 2008 08 07, 15:42)
Sveikutes  4u.gif
Mano baklazanu suktinukai: baklazana supjaustau liezuveliais, pabarstau druskyte, ir palieku paguleti, tuo metu ruosiu idara: sutarkuoju morka, pakepinu aliejuje kartu su pomidoru (nuluptas), tuomet, kai atsala, idedu cesnakiuko, sumaisau viska su majonezu. Baklazanu liezuvelius nusausinu, apkepu aliejuje is abieju pusiu, tuomet, kai atsala, nusausinu, dedu idara ir vynioju...Liezuvelius dedu i lekste, apibarstau krapais ir i saldytuva trumpam...Laaabai skanu su bulvytemis, mesyte... wub.gif

skaniai skamba
Atsakyti
Nu tiek receptuku prisiskaiciau bigsmile.gif ir taip uzsimaniau ka nors is baklazano, tai siandien butinai ka nors pasigaminsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vakarė @ 2008 08 07, 15:42)
Sveikutes  4u.gif
Mano baklazanu suktinukai: baklazana supjaustau liezuveliais, pabarstau druskyte, ir palieku paguleti, tuo metu ruosiu idara: sutarkuoju morka, pakepinu aliejuje kartu su pomidoru (nuluptas), tuomet, kai atsala, idedu cesnakiuko, sumaisau viska su majonezu. Baklazanu liezuvelius nusausinu, apkepu aliejuje is abieju pusiu, tuomet, kai atsala, nusausinu, dedu idara ir vynioju...Liezuvelius dedu i lekste, apibarstau krapais ir i saldytuva trumpam...Laaabai skanu su bulvytemis, mesyte... wub.gif

Esu gaminus va šituos suktinukus,labai liuksiški wub.gif Dar dėjau į įdarą tarkuoto sūrio fermentinio ,tinka.Svečiui paduoti negėda,o jau saviem tai išvis šventinis patiekalas.
Atsakyti
QUOTE(neringute22 @ 2008 07 18, 15:17)
3baklazanai
3pomidorai
did grietine
4 skilteles cesnako
aliejaus
druskos

dar patobulinau receptuka rolleyes.gif
idėjau indiškų priekonių nemažai, ir fermentinio sūrio. o bulvės virtas su krapais. buvo thumbup.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif thumbup.gif
QUOTE(alisa1 @ 2008 08 09, 20:29)
Esu gaminus va šituos suktinukus,labai liuksiški  wub.gif Dar dėjau į įdarą tarkuoto sūrio fermentinio ,tinka.Svečiui paduoti negėda,o jau saviem tai išvis šventinis patiekalas.

Atsakyti
Ir aš tokius gaminu, bet miksuoju su cukinija smile.gif Vyras labiau mėgsta cukinijos suktinukus, o aš baklažaną.
Atsakyti
as savaitgali padariau baklazanus su vistiena ir pievagrybiais. Gaminau garu puode. I pirma auksta sudejau pievagrybius su vistiena, o baklazanus, pomidorus ir cesnaka i inda skirta virti ryziams. Pries baigiant gaminti i baklazanus idejau siek tiek grietines. Gavosi tikrai skanu, baklazanas toks sultingas ir be jokiu riebaliuku thumbup.gif
Atsakyti
O aš sekmadienį didžiulį baklažaną apkepiau ir užtepiau varškės padažu su grietine ir česnaku thumbup.gif
Atsakyti
vakar dariau baklazana :
supjausciau 1 cm grezineliais
apvoliojau miltais ir apkepiau
atvesinau ir pertepiau
cesnaka sumaisiau su majonezu

visai skanu,tik aliejaus labai daug prigeria, gal atvesinti reiketu deti ant kokiu groteliu,kad siek tiek nuvarvetu
Atsakyti
http://patiekalai.bl...iame-padae.html
user posted image
Skonis labai kinietiškas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dziunka @ 2008 08 29, 18:49)
vakar dariau baklazana :
supjausciau 1 cm grezineliais
apvoliojau miltais ir apkepiau
atvesinau  ir pertepiau
cesnaka sumaisiau su  majonezu

visai skanu,tik aliejaus labai daug prigeria,  gal atvesinti reiketu deti ant kokiu groteliu,kad siek tiek nuvarvetu

nuvarvink ant popierines serveteles mirksiukas.gif
Atsakyti
O gal kas gali parasyt koki "liesesni" receptuka, kur ieitu baklazanas? na gal koki apkepa? g.gif nutariau biski pasikudint...o su mozarelos suriu tai vargu ar pavyktu tongue.gif
Atsakyti