mano sunu greit 8 metai, as ji dar maudau, nors pradedu mokinti, bei pratinti trintis su ragoze paciam. Bet, kad lysti kartu i vonia Man cia, kazkokiu iskrypimu kvepia. Nors ir kokie praktikuojantys nuogaliai jie bebutu, bet galu gale, tai dar ir higienos klausimas.
o man tai didžiausiu iškrypimu pati temos autorė kvepia,kuri lenda neten kur reikia,į svetimos šeimos reikalus,ir dar juos bandytų analizuoti su psichologe.Gal gyvenkit ponia savo gyvenima,savais vaikais rūpinkitės,o to ko nesuprantate ar jums yra nepriimtina tiesiog nelieskite,apeikite.Ir dar rašote draugė,tai kokia jūs jai draugė?Argi draugės šitaip elgiasi
Mano sūnui tuoj bus 8 metai, manau,kad tokie aštuonmečiai vyručiai tikrai išaugę iš to amžiaus, kad mama plika jiems po akim maišytųsi. Kad vaikis nuogas po namus šmirinėja tai vienas dalykas, bet kad mama Čia normalu nebent tuo atveju jei visa šeima nudizmą propaguoja.
QUOTE(sena karvė @ 2006 08 03, 21:49)
Mano sūnui 7 metai, dažnai maudau aš jį ( kartu nesimaudau tik dėl higienos) . Nieko blogo nematau . Maudosi jis vienoje vonioje su sese dvyne : žaidžia, dūksta. Irgi nematau nieko blogo. O plikinėjam namie visi, niekas mūsų namuose to nereikšmina. Tokie jau esame.
Beje, atkreipiau dėmėsį į tokį dalyką: kaimynų berniukas 8 metų, kurio mama labai "paslaptinga" ( ta prasme, vaikšto namie padoriai apsirėdžiusi ) labai domisi mergaitėmis , netgi buvo atvejis, kai draugams pasiūlė "padaryti" seksą , dažnai pasakoja , kad žiūri erotines TV laidas ( nemanau, kad jis tikrai jas žiūri, bet va giriasi ). Pas saviškius vaikus tokių sexinteresų nepastebėjau
Beje, atkreipiau dėmėsį į tokį dalyką: kaimynų berniukas 8 metų, kurio mama labai "paslaptinga" ( ta prasme, vaikšto namie padoriai apsirėdžiusi ) labai domisi mergaitėmis , netgi buvo atvejis, kai draugams pasiūlė "padaryti" seksą , dažnai pasakoja , kad žiūri erotines TV laidas ( nemanau, kad jis tikrai jas žiūri, bet va giriasi ). Pas saviškius vaikus tokių sexinteresų nepastebėjau
Pritariu tavo nuominei
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2006 07 26, 13:38)
Tai tuomet baisu tiktai jums. Savo Medinuką vedu į baseiną. Tai vat vaizdelis: po baseino 20 mamyčių sulekia į berniukų rūbinę (vaikai nuo 7 iki 13 metų) šluosto vaikus, rengia, fenuoja plaukus ir panašiai. Tai jei jau svetimi vaikai turi nuogi prieš jas vaikščioti, tai jau svetimi tuo labiau.
Manau užtektų pasakyti vaikui, kad tikri vyrai taip nedaro ir baigsis ši užsitęsusi vaikystė. Nėra čia problemos.
Manau užtektų pasakyti vaikui, kad tikri vyrai taip nedaro ir baigsis ši užsitęsusi vaikystė. Nėra čia problemos.
Maniskis nuo triju metu baseina lanko ir mamytes po persirengimo kabinas nebegioja patys nuo mazens ismoke susitvarkyti .(yra aukletoja kuri visai maziukams padeda )
Tavo pasakymas tikri vyrai taip nedaro labai tiktu persirengimo kambaryje begiojancioms mamytems ir rengiancioms vaikus nuo 7 iki 13 metu .
QUOTE(Bremen @ 2006 08 07, 22:05)
Maniskis nuo triju metu baseina lanko ir mamytes po persirengimo kabinas nebegioja patys nuo mazens ismoke susitvarkyti .(yra aukletoja kuri visai maziukams padeda )
Tavo pasakymas tikri vyrai taip nedaro labai tiktu persirengimo kambaryje begiojancioms mamytems ir rengiancioms vaikus nuo 7 iki 13 metu .
Tiesa sakant tiesiog virdavau iš pykčio kiekvieną kartą. Jau buvau susiruošęs eiti pas trenerius, kad uždraustų moterims eiti į berniukų rūbinę, nors ir supratau, kad nieko gero iš to nebus. Viskas kol kas išsisprendė paprasčiau - Medinukas susirgo, po to ilgą laiką nebėjo į baseiną, o dabar vasara ir treniruotės nevyksta.
Įdomu ar baseinuose į mergaičių rūbines eina tėvai rengti savo dukrų? Laukdamas prie berniukų rūbinės durų (nerengiu Medinuko, pats turi tai daryti) kažkaip nemačiau nei vieno tėvo einančio rengti savo mergaites...
cia turetu but geda teciui, kad vaikas vis dar su mama maudosi.reikejo nors vaiko maudyma is zmonos perimti mano 3m sunus vien su teciu maudosi,buna kad ir su manim,bet su teciu daug idomiau.gal jau nuo 1 m. prasydavau vyra sunu ismaudyt,viena-kita karta ir ziuriu net nereikia prasyt,jie ten patys tarpusavy si reikala sprendzia.bet kai maudosi triuksmas stovi pas juos vonioj,viskas aptaskyta,muiluota,ir po to viskas aplinkui slapia... mano sunus tiesiog kaifuoja nuo maudyniu su teciu,manes ne visada net ir prisileidzia dabar prie saves,geriau pats kaip ne kaip issimaudo,bet kaip vyras viena karta paziurejau ka jis ten veikia,agi nieko ko nedare tetis,bande skustis,naudojo skutimosi geli,viska kaip varna kartoja nuo vyro.manau taip ir turi but
o kad 8mecius mama dar maudo...na man zodziu nera.tai kas is ju uzaugs,jei net jie negali patys be mamos pagalbos issimaudyt cia gi jau tikri vyrai..8meciai...geda..geda...
o kad 8mecius mama dar maudo...na man zodziu nera.tai kas is ju uzaugs,jei net jie negali patys be mamos pagalbos issimaudyt cia gi jau tikri vyrai..8meciai...geda..geda...
ringa,2006 08 07, 21:48
Čia normalu nebent tuo atveju jei visa šeima nudizmą propaguoja.
Čia normalu nebent tuo atveju jei visa šeima nudizmą propaguoja.
Labai pritarčiau šiai minčiai. Šiuo atveju vaikas stebėtų ir mamą, ir tėvą, galbūt, ir brolį, sesę. Bet kiekvienam dalykui turi būti laikas ir vieta. Ir tikrai ne prie svetimų žmonių
QUOTE(alfija @ 2006 08 07, 19:28)
o man tai didžiausiu iškrypimu pati temos autorė kvepia,kuri lenda neten kur reikia,į svetimos šeimos reikalus,ir dar juos bandytų analizuoti su psichologe.Gal gyvenkit ponia savo gyvenima,savais vaikais rūpinkitės,o to ko nesuprantate ar jums yra nepriimtina tiesiog nelieskite,apeikite.Ir dar rašote draugė,tai kokia jūs jai draugė?Argi draugės šitaip elgiasi
žinai,kartais būna taip,kad temos autorė būna ir istorijos autorė tik apsimeta,kad va taip mano draugė taip,kad beje, tema liečia ir pačia autorę,nes ji mato tą plikinėjimą...
Manau mamai maudytis su vaiku vienoj vonioj yra nehihieniska.As savo vaiko net i ta pati ranksluosti nevalau.O dar su 8m. tai cia visai topas.
QUOTE(Ramunita @ 2006 08 13, 15:34)
žinai,kartais būna taip,kad temos autorė būna ir istorijos autorė tik apsimeta,kad va taip mano draugė taip,kad beje, tema liečia ir pačia autorę,nes ji mato tą plikinėjimą...
tai kad čia ne draugė, o draugas... rašo...
Nu mamytė persūdo iš tiesų. Vaikas gi jau didelis, nėra reikalo... Gali koks paskui iškrypimas pasirodyt.... Laaabai nepritariu
O jei jie praktikuojantys nudistai? Kas tada?
Iskrypimas, iskrypimas... Kur jus ji matot?
Iskrypimas, iskrypimas... Kur jus ji matot?