______ "Tu ir esi mano namai", - tobula meilės formulė ...
/Maksas Frajus. Senojo Vilniaus pasakos II./
-
- Ralfai kodėl tu taip keistai į mane žiūri?
"Kadangi esi labai graži ir todėl, kad aš myliu tave - kaip užkerėtas pagalvojo Ralfas. - Ir dabar aš taip stipriai tave įsimylėjęs, kad man atrodo, aš skęstu tavyje. Ir žinai, man patinka tokia mirtis. "
/Stephen King. Nemiga./
-
"Kadangi esi labai graži ir todėl, kad aš myliu tave - kaip užkerėtas pagalvojo Ralfas. - Ir dabar aš taip stipriai tave įsimylėjęs, kad man atrodo, aš skęstu tavyje. Ir žinai, man patinka tokia mirtis. "
/Stephen King. Nemiga./
-
_________________ ... tyloje - išklausoma elegancija
______ Tu - per daug toli... kad galėčiau apkabinti... Tu - per giliai širdyje... kad sugebėčiau paleisti...
/V.T./
/V.T./
[quote=Varinija,2015 10 04, 14:22]
______ Tu - per daug toli... kad galėčiau apkabinti... Tu - per giliai širdyje... kad sugebėčiau paleisti...
/V.T./
oi,nesakyk........
Papildyta:
[quote=Morta G.,2015 10 04, 14:50]
/V.T./
oi,nesakyk........
[/quote]
ir kvailiausia,kad niekada negalim pamiršti to,ką labiausiai norime užmiršti.
/V.T./
oi,nesakyk........
Papildyta:
[quote=Morta G.,2015 10 04, 14:50]
/V.T./
oi,nesakyk........
[/quote]
QUOTE(Morta G. @ 2015 10 04, 15:53)
Štai kas nutinka, - pasakė ji, - tu pasitiki žmonėmis, o jie sunaikina tave.
_____
_____
Несите на небо звезды. Танцуйте на берегу.
Бросайте дома и гнёзда, потерянную серьгу,
утраченную невинность, почти завершенный стих...
Спите. С теми. Кто снится.
Вы сами - один из них.
/Arčet/
-
Бросайте дома и гнёзда, потерянную серьгу,
утраченную невинность, почти завершенный стих...
Спите. С теми. Кто снится.
Вы сами - один из них.
/Arčet/
-
___ Tikroji laimė žodžiais neišsakoma, ji tik jaučiama, ir kuo stipriau ji jaučiama, tuo sunkiau ją aprašyti, nes ji nėra faktų rinkinys, o nuolatinė būsena.
/Ž. Ž. Ruso/
__ -
/Ž. Ž. Ruso/
__ -
QUOTE(Varinija @ 2015 10 04, 17:50)
___ Tikroji laimė žodžiais neišsakoma, ji tik jaučiama, ir kuo stipriau ji jaučiama, tuo sunkiau ją aprašyti, nes ji nėra faktų rinkinys, o nuolatinė būsena.
/Ž. Ž. Ruso/
/Ž. Ž. Ruso/
Laimė visų labiausiai nežinomas ir brangiausias turtas pasaulyje.Ji sąlyginis dalykas. Kas šitai suvokė, retai kada jaučiasi nelaimingas
/E.M.Remarkas/
P.S.Norėčiau būti tokia protinga.......
_____ Man iki šleikštulio nusibodo įsimylėjusios moterys. Moterys, kurios nekenčia, ženkliai įdomesnės.
/Oskaras Vaildas/
-
/Oskaras Vaildas/
-