QUOTE(Pelargonija @ 2017 01 06, 17:05)
Došius, šaunu, kad augam ir gražėjam :-)
Man EGV klinika labai patiko.
Teko matyti vieną donorą ;) Įbėgo toks neaukštas simpatiškas vaikinas, dalykiškai prie registratūros, kaip "savas", pasirašė kažkokį popiergalį, gavo sloikelį, užėjo į WC, po 3-5 min. išėjo, atidavė sloikelį ir išbėgo. Visai neblogas buvo :-)
Man EGV klinika labai patiko.
Teko matyti vieną donorą ;) Įbėgo toks neaukštas simpatiškas vaikinas, dalykiškai prie registratūros, kaip "savas", pasirašė kažkokį popiergalį, gavo sloikelį, užėjo į WC, po 3-5 min. išėjo, atidavė sloikelį ir išbėgo. Visai neblogas buvo :-)
Oi sujuokinai su tuo donoru Manai ten jie tokie etatiniai? Esu skaiciusi kad ribotas skaicius sekmingu proceduru yra donorui. Ne daugiau ar tai triju ar penkiu kartu, dabar tiksliai neprisimenu. Nebent to yra nesilaikoma...Arba ne apie visas sekmingas proceduras jie suzino. Nors as pati tai parasiau jiems.
O kaip tau paciai sekasi?
EGV man irgi patiko, tikrai labiau nei Embrions.PAs koki daktara tu buvai? Aplinka kazkaip jaukesne. Tik tiek kad man ten sunku buvo su tuo daktaru vienu momentu bendrauti, ta prasme kad jis neatrasinedavo ilgiausiai i laiskus. Bet atsidariau neseniai klinikos puslapi, tai oi vaikeli kaip isbrange viskas ir jau paziurejau tas mano daktaras ten nebedirba, bent jau nera sarasuose.