QUOTE(Viltis7777 @ 2017 01 05, 15:41)
Sveikos likimo drauges,
taip jau viskas gyvenime susikloste, kad teks pasirinkti donoryste
. Kadangi vyro turtas prastas ( tikimybe pastoti 0,00 proc.), lankantis pas gydytojus po 4 metu buvo pasiulyta donoryste arba ivaikinimas... Arciausiai linkstame prie donorystes, taciau, turbut kaip ir jums visiems zinoma, Lietuvoje jos atlikti negalima...
Esame visiskai " zali" siame reikale. Kuria sali geriau pasirinkti Estija, Latvija? Kuria klinika? Todel buciau dekinga, jeigu kazkas pasidalinti savo patirtimi...
Tiesiog nesinori eiti klaidu ir bandymu keliu...
Sveikos, oi kaip seniai cia buvau
Kaip dziugu skaityti kad ir Foksiukei pasiseke
Kiek jau laiko tavo dziaugmeliui?
Kaip Lietuvos pilietei kazi sekasi?
Gal yra daugiau sekmingu istoriju?
As galiu pasidalinti savo patirtimi, galbut bus naudinga. Mes rinkomes Latvija, EGV klinika. Buvau tiesa ir Embrions, bet ten jie man is karto siule IVF, tipo su IUI zaisti net neverta ir dar pirma siule isoperuoti mioma, kuria as turiu ir tik tada prie proceduru po puses metu pereiti. Bet as konsultavausi su trim gydytojais Lietuvoj ir niekas man nepatare operuotis, o siule bandyti pastoti su ta mioma. Taigi kadangi EGV man operaciju nesiule, tai vis tik pasirinkau juos, o ir jauciau kazkaip viduje kad pavyks mums ir su IUI. Ir trecias kartas buvo sekmingas
Jokiu stimuliaciju man neskyre, kadangi viskas pas mane tvarkoj buvo, tai darem viska naturaliam cikle. As dariausi namie ovuliacijos testukus ir po dvieju nepavykusiu IUI, jau pries trecia karta dar ejau ir echo darytis LT kad tikrai stebet kaip auga folikulas ir jau kai cia daktare pasake kad ryt galima daryt IUI, tai is karto susisiekiau su LV daktaru ir kitai dienai vaziavom i procedura ir trecias kartas nemelavo. Gal padejo tai kad buvau kaip tik po atostogu pailsejusi, buvau pradejusi gerti vitaminus planuojanciom pastoti o ir su echo stebejom folikulu augima, o gal tiesiog siaip sis kartas buvo sekmingas ir tiek
Dabar musu dziaugsmui jau 1,5 metuku
O beja pagal naujus istatymus ar neiteisino LT donorystes?