Įkraunama...
Įkraunama...

Donoras

Sveikos likimo drauges 4u.gif

Kazkur seniau isskaiciau, kad LT kazkoks daktariukas daro IUI su donoru, tik donoro grikiukus reik patiem parsigabenti. Liudna, bet paskubom prametusi viska neberandu unsure.gif Gal kuri i AZ galetu brukstelti placiau koks gydytojas? Kiek visa tai kainuoja? Buciau labai labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
pasirašynėjau su Latvija šiek tiek ir aš dėl kiaušialąsčių donorystės. užtruktų šešis važiavimus ten tyrimams, bet būtų įmanoma. visgi, susidarytų apie 600 lt kelionės išlaidų. menkas malonumas. gaila, kad Lietuvoje tokių dalykų tiesiog nėra. jei kas atkas kokią privačią vietinę kliniką, tikrai būtų įdomu išgirsti.
Atsakyti
QUOTE(Stb @ 2014 08 12, 19:43)
pasirašynėjau su Latvija šiek tiek ir aš dėl kiaušialąsčių donorystės. užtruktų šešis važiavimus ten tyrimams, bet būtų įmanoma. visgi, susidarytų apie 600 lt kelionės išlaidų. menkas malonumas. gaila, kad Lietuvoje tokių dalykų tiesiog nėra. jei kas atkas kokią privačią vietinę kliniką, tikrai būtų įdomu išgirsti.

Kuriai klinikai raset? EVG kazko kiek rasau neatraso niekas sad.gif niekas nenori duoti donoru saraso, o del to tik vaziuot i Ryga nei sis nei tas... Toli... Ypac kad su EVG pirmaji pagavom, kortele stovi su visais tyrimais, sake su antru mielai pagelbes, ale sakau tai duokit sarasa nauja - nebeatraso... Bent konsultacija pasiulytu biggrin.gif tyla schmoll.gif
Papildyta:
O gal kartais kuri turit sarasiukus naujausius? Tinka bet kuri klinika ir galetu man atsiusti pastu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stb @ 2014 08 12, 18:43)

Is tikruju moters kiausialasciu donoryste tikrai sudetingiau nei vyro spermos. Bet jus esate tikra saunuole, kad bent pasvarstot tokia galimybe. Manau SM atsiras moteru, kurios ras jusu zinute ir sutiktu sumoketi visas islaidas, kad tik gautu galimybe tapti mama...
Bet tikrai gaila, labai galila, kad ner Lietuvoje galimybes susilaukti vaiku su donoro pagalba....
Atsakyti
Vis dazniau ir dazniau mastau apie donoro parsiuntima is EU. Radau puslapi, viskas gan aiskiai..gal butu pritaranciu, ir mastanciu ta pati...butu pigiau siuntimo islaidos... lauksiu i AZ. Vilniuje zinau garantuotai klinikas,kurios saugos turta...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Jau susirašiau su EGV - nieko tinkamo visai schmoll.gif AVA pasiūla didelė, bet kaina doh.gif nežinau nežinau. Laukiam ats iš Embrions… Nesulaukiam, o jie irgi visad tiek ilgai atrašynėja? g.gif Ar žmonės nebendrauja angliškai?
Atsakyti
Puku Puku, Embrions iš viso retai kada atrašo į emailus, nes nespėja atseit, nors man yra atrašę, bet po kokios geros savaitės laiko, tai gal sulauksi kada nors atsakymo...
Atsakyti
QUOTE(Došius @ 2014 08 25, 11:04)
Puku Puku, Embrions iš viso retai kada atrašo į emailus, nes nespėja atseit, nors man yra atrašę, bet po kokios geros savaitės laiko, tai gal sulauksi kada nors atsakymo...

Tai jiem reikia tiesiogiai skambintis? Ar iškart į konsultaciją rašytis? Nes telefonu irgi laiko sugaišiu nemažai kol viską supasakosiu g.gif
Atsakyti
Tu gal pasiskambink, pasakyk kad esi siuntusi emeilu užklausą ir gal paprašyk kad atsakytų, nes žodžiu daug aiškinimo, tai gal tada greičiau atrašys...
Atsakyti
QUOTE(Puku Puku @ 2014 08 12, 21:24)
Kuriai klinikai raset? EVG kazko kiek rasau neatraso niekas sad.gif

Susirašinėjau su Sarmite, atrašo labai greitai... Tik rugpjūtį jų daktarų daug atostogauja, o iki rugsėjo 25-tos - Sarmite, bet vis tiek į laiškus atsako.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 27 rugpjūčio 2014 - 10:37
Na va, viskas, su visom klinikom susisiekta, visus sąrašus turim, EGV ir AVA atsiuntė net tyrimus kokius el paštu permesti, Embrions tik nori konsultacijos, kad visus klausimus aptart konsultacijos būdu. Vis traukia į EGV kur jau buvę, jau lyg ir nusižūrėjom kas tiktų, bet iki kol darysim tikiuosi gal atsiras geresnių variantų smile.gif Idealiausi donorai AVA, bet kaina paskaičiavus su viskuom kartui 4tūkst. gaunasi doh.gif jau per prabangu… Na norim spaliui/lapkričiui, ramiai kitą ciklą visus tyrimus susiruošiu ir galės mėgint pagaut laimės paukštę už uodegos biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos likimo draugės,

Aš va irgi dabar planuoju gal net rugsėji pamėginti suspėti IUI pasidaryti, bet gi įlindau į EGV pusalapį ir išsigandau...kainos tiek pakilo nuo rugsėji pirmos, kad ohoho doh.gif EGV praktiškai susilygino su AVA, jei gerai suprantu AVA klinikoje 610 eurų procedūra, o EGV dabar jau 550, tai jei AVA pasirinkimas donorų didesnis tai manau tikrai tuos 60 eurų galima mokėti daugiau ir pasirinkimą turėti didesnį...žodžiu nuotaika susigadino pamačius kainas....
Atsakyti