Kazkur seniau isskaiciau, kad LT kazkoks daktariukas daro IUI su donoru, tik donoro grikiukus reik patiem parsigabenti. Liudna, bet paskubom prametusi viska neberandu

Stb, 12 Rug 2014 - 19:43, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
Stb, 12 Rug 2014 - 19:43, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
pasirašynėjau su Latvija šiek tiek ir aš dėl kiaušialąsčių donorystės. užtruktų šešis važiavimus ten tyrimams, bet būtų įmanoma. visgi, susidarytų apie 600 lt kelionės išlaidų. menkas malonumas. gaila, kad Lietuvoje tokių dalykų tiesiog nėra. jei kas atkas kokią privačią vietinę kliniką, tikrai būtų įdomu išgirsti.
Stb, 12 Rug 2014 - 18:43, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
Stb, 12 Rug 2014 - 18:43, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
pasirašynėjau su Latvija šiek tiek ir aš dėl kiaušialąsčių donorystės. užtruktų šešis važiavimus ten tyrimams, bet būtų įmanoma. visgi, susidarytų apie 600 lt kelionės išlaidų. menkas malonumas. gaila, kad Lietuvoje tokių dalykų tiesiog nėra. jei kas atkas kokią privačią vietinę kliniką, tikrai būtų įdomu išgirsti.
Došius, 25 Rug 2014 - 11:04, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
Došius, 25 Rug 2014 - 11:04, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Puku Puku, Embrions iš viso retai kada atrašo į emailus, nes nespėja atseit, nors man yra atrašę, bet po kokios geros savaitės laiko, tai gal sulauksi kada nors atsakymo...
Puku Puku, 12 Rug 2014 - 21:24, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
Puku Puku, 12 Rug 2014 - 21:24, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Kuriai klinikai raset? EVG kazko kiek rasau neatraso niekas
![]()
__AUTHOR__ paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ
__AUTHOR__ paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ